512 نامحدود شهر ما...تا 2 مگ هم میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
من بخوام سرویس نامحدود بگیرم، کدوم یکی از سرویس دهنده ها خدمات بهتری رو برای نامحدود ارائه می کنند؟
نمیخوام بیشتر از 20 تومن ماهی پول بدم، سرعت دانلود هم 100 باشه خوبه، بالا پایین هم نشهاعصاب نداریم!
و یه نکته اینکه هزینه اش روی قبض نباید بیاد، حتما اینترنتی پرداخت بشه. نمیدونم مخابرات چطوریه، سایتش زده بود پیش پرداخت هم داره ... نمیدونم حالا!
ممنون.
ایول پس ما تو چه جایی زندگی می کنیم خودمون خبر نداریم !
اینترنت رو اگر از این شرکت های خصوصی بگیری تا هر سرعتی می تونی بگیری؟
اره آزاده تا هر سرعتی بگیری...فقط صبانت برای گرفتن سرعتای بالاتر باید اول 128 بگیری بعدش از تو سایت سرویس های بالاتر تمدید کنی![]()
داداش این سرویسی که شما میخوای نیستش چون نامحدود میخوای....مخابرات 512 نامحدود میده 25 تومن با سرعت 80و شاتل هم 128 نامحدود میده 28 تومن با سرعت 100 تا 30 گیگ
بالاخره این مخابرات حرامزاده نامحدود رو برداشت،من که همین امروز میرم درخواست میدم پورت رو جمع کنن،مخابرات فقط نامحدودش خوب بود وگرنه مزیت خاص دیگه ای نداره،حتی پرسیدم ساعات رایگان هم نداره!!!!!
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میکنن تو قزوین؟ در درجه اول نامحدود با قیمت خوبی بده و در درجه دوم اگرم حجمی میده،ساعات رایگان خوبی داشته باشه و سرعت هم تو ساعات رایگانش مناسب باشه
با سلام
بهترین سرویس نامحدود در حال حاضر ؟
حدود قیمت ؟
حدود سرعت دانلود ؟
مرسی که پاسخ میدهید .
سلام دوستان
تاپیک ماشا... کلا خوابه
آقا این مخابرات کلا گند زد به همه،حتی شب رایگان هم نزاشته
یه ISP خوب معرفی کنید که نامحدود داشته باشه یا حداقل شبانه رایگان باشه.سرعت دانلودشم 50 بالا باشه راضیم.
نمیخوام زیاد هزینه کنم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)