من رو همه گزینه ها امتحان کردم ولی نشد!
می شه یه لینک که خودتون دانلود کردین و کار کرده معرفی کنین که ما امتحان کنیم؟
اگه تورنت باشه خیلی خوبه!
من رو همه گزینه ها امتحان کردم ولی نشد!
می شه یه لینک که خودتون دانلود کردین و کار کرده معرفی کنین که ما امتحان کنیم؟
اگه تورنت باشه خیلی خوبه!
اگر بازدن دکمه ی select منوی -- نمیاد شاید psp شما کپی خور نشده فریمورتون رو جک کنید و مطمئن شید که 5.03 gen-c full باشد
لینک ها همه از سایت معتبر قرار داده شدند وتست شدنمی شه یه لینک که خودتون دانلود کردین و کار کرده معرفی کنین که ما امتحان کنیم؟
من با این تنظیمات مشکلی در اجرای بازی ها ندارم :
game category show all
cpu clock xmb default
cpu clock game default
usb device memory stick
umd iso mode m33 driver
iso video mount none
یه آموزش دیگه از sasan.k
مرحله ي اول : آپديت دستگاه به نسخه ي 5.03 رسمي
خوب دوستان ابتدا بايد ورژن دستگاهتون رو به 5.03 رسمي سوني آپديت کنيد .
براي اين کار فابل EBOOT مربوط به نسخه ي 5.03 رو از لينک زير دانلود کنيد :
سپس به EBOOT.PBP تغيير نامش بديد و درون شاخه ي PSP\GAME\UPDATE در مموري کارد بريزيد و از قسمت Game --> Memory Stick درون خود دستگاه آپديت رو اجرا کنيد و به 5.03 آپديت کنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : ادامه ي مراحل رو در صورتي انجام بديد که وقتي به قسمت System Settings --> System Information ميريد در مقابل کلمه ي System Software کلمه ي Version 5.03 رو ببينيد .
مرحله ي دوم : اجراي ChickHEN از روي دستگاه براي فعال کردن قابليت اجراي Homebrew
نکته : قبل از انجام این مرحله ، از طریق System Settings --> Restore Default Setting یک بار تمام تنظیمات رو به حالت اول برگردونید ، یک بار هم مموری رو فرمت کنید .
خوب دوستان در اين مرحله قصد داريم برنامه ي ChickHEN رو که همون فعال کننده ي قابليت اجراي Homebrew بر روي دستگاه هست رو اجرا کنيم . براي اين کار فايل زير رو دانلود کنيد :
بسته به نوع PSP تون ، پوشه ي ChickHEN رو از پوشه هاي SLIM يا PHAT در شاخه ي PSP/PHOTO در مموري کارد کپي کنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل h.bin رو هم به شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید .
نکته : پوشه ي PHAT براي PSP هاي سري اول يعني PSP-1000 و پوشه ي SLIM براي بقيه ي انواع PSP از جمله Slim و 3000 مي باشد .
نکته : اگر پوشه ي PHOTO درون پوشه ي PSP موجود نبود ، خودتون اون رو بسازيد .
دوستان ، این کارهایی که در ادامه میگم رو همشو با سرعت بسیار زیادی باید انجام بدید ، من برای اینکه یادتون نره ، از کلمه ی سریعا بین جمله ها استفاده می کنم .
سریعا وارد Photo --> Memory Stick شوید ، بلافاصله سریعا وارد پوشه ی ChickHEN شوید و بلافاصله تا آخرین عکس برید پایین ، منتظر بمونید تا روی صفحه خط های سبز و مشکی ببینید ، بعد از اون دستگاه ریست میشه و HEN روی دستگاه Load شده .
نکته : اگر دستگاه قفل کرد و بعد از چند ثانیه خاموش شد ، مطمئنا آموزش رو دست و پشت سر هم نخوندید !
مرحله ي سوم : اجرای CFW از روی دستگاه
نکته : برای انجام این مرحله باید ChickHEN رو با موفقیت روی دستگاهتون Load کرده باشید .
5.03GEN-C رو از لینک زیر دانلود کنید :
پوشه ی PSP رو از داخل این فایل در مموری کارد کپی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به Game --> Memory Stick برید و برنامه ی مربوط به این CFW رو اجرا کنید .
مراحل رو دنبال کنید .
در آخر هم با بازگشت به XMB از دستگاه کپی خور شده ی خودتون لذت ببرید !
نکته : فقط برای بار اول نباز به نصب 5.03GEN-B دارید ، برای استفاده از CFW در دفعات بعدی ، کافیه فقط اونو اجرا کنید و منتظر بمونید تا دوباره به صورت اتوماتیک به XMB برگرده .
نکته : اگر بعد از انجام همه ی این کارها ، هنگام اجرا کردن یک بازی ، با پیغام Game could not be started مواجه شدید ، دکمه ی Select رو بزنید و UMD ISO MODE رو روی SONY np9660 تنظیم کنید .
تنضیمات من هم همین جوریه!
راه حلی ندارین؟
فقط در اجرای این بازی مشکل دارید یا کلا بازی اجرا نمی شه؟modnation racers رو ریختم روش ولی کار نمی کنه
این آموزشی که گذاشتین من از فروم های خارجی کمک خواستم و اینو دادن ولی بازم حل نشد یه بازی دیگه دانلود کردم درست شد!!!!!!!!
البته اینی که گداشتین HEN اش قدیمیه و ممکنه تو بعضی از بازیها بازی به مشکل بخورین (مثله DANTE INFERNO که تو LOADING گیر میکنه). این جدیدترین و FULL ترین HEN با جدیدترین پچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gamebazi.blogfa; 26-06-2010 at 08:30.
فقط همین بازی اجرا نمی شه.
آخرین بازیها هم کار می کنند.
این CFW جدید رو لینک دانلودش رو می شه بذارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)