وجدانا پست منو خووندی ؟؟؟یه بار برگرد پست منو از اول بخوون ببین چی گفتم.................. .
وجدانا پست منو خووندی ؟؟؟یه بار برگرد پست منو از اول بخوون ببین چی گفتم.................. .
عزیز من ما ایرانی ها توی دنیای تجارت و بازی ها پشمک هم حساب نمیشیم که بخوایم نظری اثر گذار بدیم ! با کمال پوزش ! پس این مدلی حرف نزن !
بازی که امتیاز بیش از نصف بگیره میشه بازی خوب و بازی که امتیاز بیشت ار نصف ، نصف بگیره میشه شاهکار و بازی که ماکسیمم امتیاز رو بگیره میشه رویایی ! که تا به حال کمتر بازی تونسته این کار رو بکنه .
خیلی از دوستان اینجا Prince of Persia رو با گاد آف وار مقایسه کردند که کار خیلی خیلی خیلی اشتباهیه ! چون این دو تا اصولا به هم ربطی ندارند .
God Of War اگر نتونه امتیاز بالای 9 بگیره باید تیم سازندش برند و خودکشی کنند ! چون هدف اصلیش Entertainment هست ، سری Prince هدف اصلیش Entertainment نیست ! که قوانین تالار دست و پامو بسته و نمیتونم در این باره بیشتر توضیح بدم ! فقط در همین حد بدونید که توی خیلی از کشور های عربی و مسلمان تظاهرات اعتراضی برگزار شده به خاطر این بازی و ... باقی داستان .
در مجموع من تریلر های بازی رو دیدم و به نظرم خوب اومد ! حالا باید صبر کنیم ببینیم که توی طول داستان باز هم همون سیاست که باعث شده صدای اعراب در بیاد حفظ شده یا خیر !
توی شماره قبلی این موضوع به شدت قابل مشاهده بود ولی خود بازی تعریفی نداشت .
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
وجدانا خوندم و باید بگم جمله بندیتون گنگ بود ! تا اینکه پست بعدیتون رو خوندم و جواب دادم .
عجب...کجای این جمله بندی گنگ بود به نظرتون؟؟؟؟؟میگم گیم اسپات واسه ماها فیلتر شده باز میاد از گیم اسپات لینک میذاره
مثه اینکه بحث ما به سرانجام نمیرسه........بهر حال نظرات متفاوته........... .
اوه اوه ايشون هم DRM دارن ؟
البته من جوري گفتم كه فن هاي بازي دلگير نشن وگرنه ميگفتم 6 تا 7 با DRM هم 5 تا 6 : ديخوب اگه بازی خوب در نیاد نمی تونن خودشون رو گول بزنن به بازی 10 بدن کهدوستان بسیار گلم آخه این چیه می نویسیدخوب با شاهکار و فوق العاده خیلی فرق داره ....خیلی از بازها خوب یا خیلی خوب هستن ولی شاهکار شدن نصیب هر بازی نمیشه............................ .حداقل مراعات مارو کنید
هر چیزیو نباید با امتیازها در نظر بگیرید. الان آلن ویک هم میانگین امتیازهاش دور و بر8.5 هست ولی مطمئنم برای اکثر افراد یه بازی فوق العاده هستش. بازیی مثل مکس پین هم همین شرایط رو داره ولی یه بازی به یاد ماندنی هستش.برای من پرنس از همون نسخه دو بعدی اون تا به الان یه بازی به یاد ماندنی بوده. حتی نسخه چهارم بازی که سال 2008 هم اومد یه بازی خیلی خوب بودش. شاید بعضی ها از اون خوششون نیاد ولی من خودم حتی از اون شماره بازی که بیشتر بازی ماجرایی بود خوشم میاد. اون شماره بازی از سایت IGN امتیاز 9 گرفت.
Last edited by vahidgame; 08-05-2010 at 22:44.
جدی جدی هیتلر شده
نمیدونستم ! ببخشید سوء تفاهم شد ! فکر کردم بد و بیراه گفته بودی
ای بابا ! خوب امتیازاتش رو مینویسم .
دقیقا درسته .
همان طور که گفتم یک سری بازی ها به صورت مشخص هدفشون سرگرمی هست ! ولی یک سری بازی ها مثل :
رزیدنت اویل
متال گیر
اسپلینتر سل (با اینکه ازش نفرت دارم)
شاهزاده ایرانی
مکس پین
کنستانتین
و مانند اینها هدف اصلی شون سرگرمی نیست و کلی پشتش اهداف اجتماعی و سیاسی خوابیده که اینجا نمیشه در بارش نوشت ! و برای همینه که این بازی ها معمولا امتیاز های خوبی میگیرند و فروش وحشتناکی هم دارند و دست بر روزگار بازی های بسیار معروفی هم هستند ! و برای همینه که آرتورک شاپ های اختصاصی دارند و به هر بنی بشری که با دنیای بازی ها سر و کار داره اسمشون رو بگی حتما میشناستشون !
و اما امتیاز ها :
The sands of time : 8.9
Warrior Within : 8.6
Two Trhone : 8.4
The shadow and the Flame : 8.4
Prince of persia (latest : 8
Prince of persia 1989 : 8.4)
The arabian night - 3D : 6
میشه بفرمایین prince اگه هدفش سرگرمی نیست چیه؟r اگر نتونه امتیاز بالای 9 بگیره باید تیم سازندش برند و خودکشی کنند ! چون هدف اصلیش Entertainment هست ، سری Prince هدف اصلیش Entertainment نیست
به خاطر prince of persia؟اونوقت برای چیفقط در همین حد بدونید که توی خیلی از کشور های عربی و مسلمان تظاهرات اعتراضی برگزار شده به خاطر این بازی
این تریلر آخری رو من دیدم به نظرم خیلی عالی کار شده
چهره Prince هم تغییر کرده و به نظرم عالی شده
اگه ندیدید حتما ببینید
این تریلر در تاریخ 7 MAY منتشر شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *hamedkhatar*; 27-05-2010 at 21:32.
به خاطر اشاره به برخی عقاید اسلامی و غلط تعریف کردن اونها ! در همین حد بدونید کافیه .
خوب این بازی هم برای xbox 360 اومد
تاپیک منتقل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)