سلام وايمكس، مگه از Wireless لپ تاپ استفاده نميكنه ؟! پس مودم واسه چي هست ؟
ممنون![]()
سلام وايمكس، مگه از Wireless لپ تاپ استفاده نميكنه ؟! پس مودم واسه چي هست ؟
ممنون![]()
Last edited by Iranian boy10; 27-12-2009 at 09:53.
اینترنت ما از ریشه مشکل داره وقتی نمی گذارن سرعت بالا با قیمت خوب ارائه بشه همینه اخه همه دنیا الان استفاده اینترنت از دیال اپ دیگه منقرض شده در حالی که ایران هنوز از این تکنلوژی ماله عهد بوق را داره استفاده می کنه در ضمن حتی در لب تاپ ها دیگه سوکت دیال اپ استفاده نمی کنند در ضمن حتی شرکت های بزرگ مودم دیگه مودم دیال اپ به بازار نمی دهند درحالی که ما هنوز عاشق این تکنلولوژی پیشرفته هستیم![]()
نه....با wi fi فرق میکنه.
ای بابا وقتی من امروز (فکر به علت شلوغ کاری های تهران) نمی تونم ایمیل تو هیچ سایتی باز کنم شما چه انتظاری از اینترنت دارین برفرض با سرعت 20 مگا بیت هم وصل شدین آخرش چی ؟ به خدا نمی خوام بحث سیاسی کنم ولی اعصابم خیلی خرده ، اصلا من نمی خوام کار سیاسی کنم من عضو یک سایت برنامه نویسی شدم می خواستم ایمیلی رو که برام فرستادن تایید کنم.
با این اوضاعی که داره پیش می ره هر لحظه باید منتظر باشیم که پورت اینترنتی که به داخل کشور می آید قطع بشه و فقط سایتهای داخل ایران باز بشن. پس بهتره از همون اینترنت دیال آپ استفاده کنیم که توقعاتمون بالا نره دنبال سرویس ها ی پرسرعت و با کیفیت نریم ، یافت می نشود جسته ایم ما . . .
امیدوارم این پست من سیاسی تلقی نشه این درد دل یه کاربر اینترنته![]()
Last edited by mohammadi4net; 27-12-2009 at 20:42.
هزینه هاش چقدر هست و چه جوری محاسبه می شود اصلا به درد مصرف خانگی می خوره یا نه
هر چقدر هم سرعت بالا باشه ...با این اختلال های که اینا درست می کنند فایده نداره.... در ضمن مگه قانون بیشتر 128 برای کاربران خانگی جزو وایمکس نمیشه؟
یکجای دنیا سرعت 1 مگ حق شهروندیه .... یکجا هم من بدبخت باید دو ساعت صبر کنم تا یه صفحه برام باز بشه![]()
خود من هم بدتر ... به خدا دارم دیوونه میشم ... آخه کی میشه درست بشه وضع اینترنت کشور ما
به نظر من ایرانسل با اینهمه امکانات جانبیش اگه یه کم هم بهفکر انتن دهیش بود بهتر میشد
ماکه از GPRSش خیری ندیدیم
حالا فرق این WiMAX با GPRS چیه؟
آقا با موبایل هم میشه به وایمکس وصل شد؟
اگر میشه که خوبه دیگه موبایل رو وصل میکنی به پی سی دیگه نیازی به مودم هم نداره.
حالا قیمت مودماش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)