کسش تا حالا از مخابرات گرفته؟؟؟
کیفیتش چه جوریه؟؟؟
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
کسش تا حالا از مخابرات گرفته؟؟؟
کیفیتش چه جوریه؟؟؟
خوب قبل از اینکه تحصیل ات تمام بشه نامه را بگیر بگذار برای بعد...
البته نوشته دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا...
همه ي ISP ها زير نظر دولتن حتي خصوصي ها!
خوب و بدش رو بايد كساني بگن كه تجربه دارن. در ضمن سرويس هاي مخابرات نامحدود هستن در نتيجه ديگه دانلود شبانه روزانه نداره.
من همین امروز شنیدمو زودی رفتم مخابرات. الان دو ساله که میخوام از شر dialup خلاص بشم ولی این مخابرات استقلال نمیداد.
مثلا قراره تا48 ساعت جواب بدن ولی امروز بهم گفتن درخواست بنویس(امروزسه شنبه) یکشنبه زنگ بزن ببینیم با درخواستت موافقت شده یا نه. بعدش بیا ثبت نام. تلفن مربوط به adsl رو هم جواب نمیدادن که خودم رفتم. وای به حال پشتیبانی بعدی.
من که مجبورم از مخابرات بگیرم فعلا وگرنه...
مگه بقيه شركت ها اينترنتشون رو از كجا ميارن؟؟ اونا هم از مخابرات ميگيرن ديگه. بخوان كنترل كنن اونارو هم كنترل ميكنن. درسته؟؟
حالا گذشته از اين حرفا به نظر شما نميصرفه كه از مخابرات بگيريم؟؟؟ به نظر من كه بهتره. هم ارزون تره هم محدوديت نداره. فرض كن ما بچه مثبت، هيچ كار خلافي هم نميكنيم
البته من خودم تاحالا adsl نداشتم. بخاطر همين ميپرسم كه اين بهتره يا اون شركتي ها.
اگه محدوديت نداشته باشه كه صبح تا شب دانلود ميكنم![]()
Last edited by mohammad_s7201; 26-01-2010 at 17:11.
نمیدونم منظورتون چیه ! ولی مثل اینکه بعضی ها کلا مشکل دارن و نمیتونن درست جواب بدن ! و خودکم بینی دارن ! ( از بقیه دوستان معضرت میخوام ! )
قابل توجه دوستانی که میگفتن پشتیبانی نداره ! گفتم باید صبر کنید !
مزایای اینترنت مخابراتی!
ارائه خدمات پشتیبانی این سرویس نیز به شکل 24 ساعته و توسط شماره تماس 1899 صورت میگیرد و مشترک میتواند در طول 24 ساعت و با بروز مشکل از این طریق مشکلات خود را پیگیری کند.
Last edited by morti18; 26-01-2010 at 20:19.
سلام دوست عزیز
اولا مال خود س*پ*ا*ه نیست ، مال شرکت های متعلق به اونه !
دوما اگه میخواست کاری کنه مگه الان براش کاری داشت ! همین الان هم که شما اینترنتتون جزء شرکت های خصوصی هست ، اگه میخواست میتونست به قول شما توی اینترنت نظارت کنه !
نمیدونم شما چرا اینقدر مخالف س*پ*ا*ه هستید ! اون که داره از مملکت شما دفاع میکنه ، اگه اون نبود تا حالا کلی بمب مثل عراق و افقانستان توی تهران منفجر میشد ! و معلوم نبود شما الان زنده بودین یا نه که در مورد این صحبت کنید !
اونم اینقدر بیکار نیست که بیاد مواظب اینترنت شما باشه
با تشکر
از دوستان خواهش مي كنم از بحث اصلي خارج نشن و فقط در مورد كم و كيف سرويس هاي مخابرات صحبت كنن. با تشكر
Last edited by mehrdad38; 26-01-2010 at 20:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)