این هرکی بوده خیلی یعد جمع کرده کاری نکرده روماشین یه رینگ انداخته با یه خورده ارتفاع
ال نود کجا اردی کجا بابا ال نود ماشین پلیسه کوباست چرا بچه ها بگن ولی اردی چی
دوستان اردی دوست هرچی باشه پیکانه پیکان
این هرکی بوده خیلی یعد جمع کرده کاری نکرده روماشین یه رینگ انداخته با یه خورده ارتفاع
ال نود کجا اردی کجا بابا ال نود ماشین پلیسه کوباست چرا بچه ها بگن ولی اردی چی
دوستان اردی دوست هرچی باشه پیکانه پیکان
من از دو سه نفري كه داشتن پرسيدم گفتن اين قضيه حل شده
روای سال رو گرچه هنوز هم مشکلاتی داره ولی خریداراش راضی بودند
بعدشم ربطی نداره هی میگین آردی آردی
خدا آردی رو بیامرزه
روا هرچیم باشه به درد تهران نمیخوره ماشین لش و تنبلیه و همینطور اصطحلاک زیادی داره!
اينطوريا هم نيست. آردي رو قبول دارم اينطور بود ولي روا نيست. گرچه رواي سال شتابش از رواي معمولي هم بيشتره! اتفاقا چون تو تهران نميشه زياد كورس كذاشت و سرعت بالا رفت روا ماشين خوبيه
اتفاقا تو تهران همه دنبال ماشین کوچیک جموجور هستن که همه جا جاش بشه
منظورم از تنبل این نیست که تو تهران ویراژ بده نه یعنی خیلی کند و خسته کنندست مخصوصا تو ترافیک!
نه اصلا هم اينطور نيست. اتفاقا شما هرجا رو نيگاه كنيد در تهران ماشينهاي خيلي بزرگتر از روا و 405 و سمند و ... مي بينيد
منظورتونو نمي فهمم يعني چي تو ترافيك خسته كننده هست؟ مگه مي خواهين ماشين تو ترافيك چي كار كنه؟ درجا برقصه؟نه اينطور نيست. اتفاقا نسبت به ماشين هاي هم قيمت خودش راحتي بيشتري براي سرنشين داره
میبینیم اما اصلا بدرد خیابان های شلوغ تهران نمیخوره چون جای پارک نیست
فقط خانوادهای پر جمعیت مجبورن بخرند در غیر اینصورت همه دنبال ماشین جموجورند
ما که در این خودروها راحتی نمیبینیم چون همیشه در تعمیرگاهند!
منم قبول دارم.اتفاقا تو تهران همه دنبال ماشین کوچیک جموجور هستن که همه جا جاش بشه
منظورم از تنبل این نیست که تو تهران ویراژ بده نه یعنی خیلی کند و خسته کنندست مخصوصا تو ترافیک!
اینم قبول دارم!میبینیم اما اصلا بدرد خیابان های شلوغ تهران نمیخوره چون جای پارک نیست
فقط خانوادهای پر جمعیت مجبورن بخرند در غیر اینصورت همه دنبال ماشین جموجورند
ما که در این خودروها راحتی نمیبینیم چون همیشه در تعمیرگاهند!
دوست من هرکس نسبت به نیاز خودش و نوع مصرف خودش ماشین انتخاب میکنه این روزا 70 % مردم دنبال ماشین کم اصطحلاک ، کم خرج و از از همه مهم تر کم مصرف که هیچ کدومش رو نمیتونی تو روآی سال پیدا کنی اگه قرار باشه اینا رو به گردن بگیری خرید 405 به نظر من عاقلانه تر از روآی سال هستش.نه اصلا هم اينطور نيست. اتفاقا شما هرجا رو نيگاه كنيد در تهران ماشينهاي خيلي بزرگتر از روا و 405 و سمند و ... مي بينيد
عطر آن است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید.........................؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)