شما ماشاالله بزنم به تخته شاید تو برخی زمینه ها تجربه ای نداشته باشین اما اطلاعات جامع و کاملی دارین
واسه اینکه بتونیم داشته باشیمش چه قطعاتی ( سخت افزار ) نیاز داریم ؟
شما ماشاالله بزنم به تخته شاید تو برخی زمینه ها تجربه ای نداشته باشین اما اطلاعات جامع و کاملی دارین
واسه اینکه بتونیم داشته باشیمش چه قطعاتی ( سخت افزار ) نیاز داریم ؟
از باحالی که باحال هست ولی باید توی یه سایت که خدمات دانلود آفلاین میده عضو بشی چون اگه همینطوری بخوای مجانی بزنی فایل های آشغال+ خراب میاد توش
کارت --- + دیش + L.NB + یه کامپیوتر که 24 ساعت روشن باشه (البته اینو همه دارن)
علیرضا جان ممنون که جواب دادی
شما داریش و با هاش کار کردی؟
من برم دیگه
بابک جان اگه شما هم موردی بود که تکمیل کننده ی جواب علیرضا باشه بهم بگین
راستی علیرضای عزیز اگه تجربشو داری واسمون به قول معروف بیشتر موشکافی کن و توضیح بده نحوه ی کارشو
همینجور نظر آقا پیمان هم بدونیم یا نه شما هم مثل من اطلاعی دربارش نداری
بقیه ی سوالاتو فردا میپرسم و جوابهایی که زحمتشو کشیدین
شب همگی به خیر
خواهش میکنم
من تاحالا نداشتمش ولی یه بار قصدش کردم برای همین در موردش یه کوچولو تحقیق کردم
نه من اطلاعاتی ندارم راستی just peyman نهشب بخیر![]()
سلام
این 2روزه کارم زیاد بود نتونستم زیاد تو نت باشم
بابک جان
سیستم من واسه پنج سال و نیم پیش هستش و مادبوردم asrock تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و کلا حال داده دماش که امروز داشتم نگاه میکردم 43 بودش
واما اینا رو گفتم تا شما از این 3 مادربوردی که واسه سوکت 1366 تولید کرده اطلاعی دارین ؟
اینم لینک محصولاتش واسه سوکت 1366
تو کشورمون هستش هر 3تاش ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه آره قیمتهاش ؟
ممنون
بقیه ی دوستان هم اگه اطلاعاتی داشتین بفرمائید
سلام
متاسفانه راجع به مادربردهای X58 برند Asrock هیچ اطلاعاتی ندارم و تو بازار هم ندیدم
اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره،که حسابی ممنونش میشم
کسی نیست که درباره ی این سه مدل x58 اسروک اطلاعات یا تجربه ای داشته باشه ؟
خب مثل اینکه کسی از این مینهای اسروک x58 اطلاعی نداره ؟
من در انجمن با آقا مهدی که سیستمی بر اساس سوکت 1366 بسته برخوردم و از مادربوردش سوالاتی ازش پرسیدم که واسه اینکه برای دیگران هم مفید واقع بشه سوال من و جواب ایشون رو اینجا واسه شما هم میگذارم
سلام
علیک سلام
شما که مین ASUS Rampage II Gene رو دارین راضی هستین ازش ؟
آره راضیم
با درایورها هنگام نصب ویندوز که مشکلی نداره ؟ از سون استفاده میکنین یا . . . ؟
نه اصلا مشکلی نداره من هم از ویندوز سون و هم از ویندوز ویستا استفاده میکنم و برای هر دو تاشون اصلا با درایور به مشکل نخوردم
دمای مادربوردتون که زیاد نیستش ؟
در این مورد اگر شما نرم افزار خاصی مد نظر دارید بگید تا من از دمای مادربوردم برای شما عکس بزارم
من خودم در ادامه برای شما با برنامه everest ultimate یه عکس از دمای مادربوردم میزارم
من ساکن قزوینم و تابستون هم کولر آبی داریم و اتاق خوابی که توش کامپیوترم هست رو به آفتاب هستش ولی آفتاب به کیس نمی تابه کیس هم کیس گرین silent storm هستش که میگن کیس خنکیه و 4 تا فن 12 سانتی متری داره و بایوس مادر بورد رو هم تا حالا آپدیت نکردم
اینا رو گفتم که شرایط دمایی محل کیسو برات روشن کنم من توی این شرایط اصلا به مشکل برخورد نکردم
اورکلاک کردید ؟
نه و هیچ موقع هم نخواهم کرد چون عمر قطعات رو کم میکنه
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدین
من از ایشون خواستم که اگه بقیه ی سوال و جوابها رو تو این تاپیک ادامه بدیم به درد همه بخوره شما دوستان هم اگه سوالی داشتین بپرسین
بابک جان اگه شما نظری داشتین حتما بگین در مورد این عکس دوستمون
Last edited by pourya_bo2pmc; 02-12-2009 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)