تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 35 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اعلام اسامی تیم ملی آرژانتین؛گاگو خط خورد،کامبیاسو وزانتی نیستند.
    گندت بزنن دیگو!
    امیدوارم فقط آرژانتین تحقیر نشه تو جام جهانی با مربی گری این بشر!
    هر دوره به عنوان شانس اول قهرمانی میرفتیم جام جهانی و هیچ کاری نمیتونستیم کنیم، حالا با این شرایط، میترسم از گروه هم نتونیم بیایم بالا!
    چی میخوای کنی با این همه مهاجم؟! باور کن از این 7تا، 5 تا رو نگه میداره حداقل! دیوانس!(با احترام به هواداراش اما این مربی گری اصلا سرش نمیشه!)
    دومنش: عدم حضور بن‌زما، ويه‌را و نصري نگران‌كننده نيست
    واقعا خوشحالم از این قضیه! امیدوارم به توجه به ستاره ها و سیارات و اینا، بقیه بازیکن اصلیهاش رو هم خط بزنه تا آفریقا بتونه از گروهش بره بالا و این حذف شه!(با احترام به هوادارا فرانسه! خداییش این مربی بره، به نفعه خودتون هم هست!)
    تيم ملي آلمان يکي از تيم هايي است که از محل تمرين خود در پروتوريا گله مند بوده
    حالا میخوان بزنن تو سر این آفریقایی ها بی زبون و میزبانی دوره قبل خودشون رو به رخ بکشن! من خودم از المان خوشم میاد اما اینطور رفتای خیلی نامردیه!
    سلام....
    معلوم شده بازيها چه ساعتي به وقت ايران برگزار ميشن ؟؟؟؟
    +
    17:30
    22:00
    این رو مطمئن هستید؟!
    خیلی خوبه اینطوری...همه رو میشه دید..مثه دوره قبل...
    امیدوارم این دوره هم بازی ها رو بخرن و نشون بدن همه رو...یا مثه مسابقات باشگاهی، با کپی کردن و گرفتن بازی ار شبکه های عربی، نشون بدن هر طوری شده خلاصه! (هر چند فک نکنم این بازیها رو بشه دیگه به جز خریدنشون، طور دیگه ای نشون داد!)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تاسف مارادونا از نبود گاگو / نرسیدن به فینال یک ناکامی است // کاناوارو : بهتر است مدعی نباشیم

ديه گو مارادونا: تنها از نبود گاگو متاسفم.

سايت گل- ديه گو مارادونا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، از اينكه خاوير زانتي و استبان كامبياسو، دو ستاره تيم اينتر را به تيم ملي دعوت نكرده، ناراحت نيست و از كساني كه انتخاب هايش را زير سوال مي برند، بسيار خشمگين است.

بسياري از اينكه اين دو بازيكن در بين 30 بازيكن منتخب مارادونا جاي نداشتند، بسيار متجب شدند. اما مارادونا همچنان بر تصميمش پافشاري مي كند و حاضر نيست به خاطر اين مسئله عذرخواهي كند.

او در مصاحبه با راديو دلا پلاتا گفت:" من تنها براي فرناندو گاگو متاسفم. او يكي از انتخاب هاي من بود اما امسال خيلي كم بازي كرد و به همين دليل او را دعوت نكردم.

چيز عجيبي رخ نداده است و توضيحي براي بيرون ماندن زانتي وجود ندارد. در اين مورد از مدت ها پيش تصميم گيري شده بود. و همين طور در مورد كامبياسو."

آرژانتين آخرين بار در سال 1986 قهرمان جام جهاني شده است و در صورت تكرار اين افتخار در رقابت هاي امسال، مارادونا مي تواند به ادامه حضورش در تيم ملي آرژانتين اميدار باشد.

" من زماني كه اين پست را قبول كردم تنها به جام جهاني فكر نمي كردم. من به دنبال انجام يك طرح در تيم هستم و اين ممكن است تا كوپا آمريكا به طول بينجامد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فابيو كاپلو: نرسيدن به فينال براي انگليس يك ناكامي است.

سايت گل- فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس، به بازيكنان تيمش اعلام كرد هر نتيجه ای به جز رسيدن به فينال رقابت ها براي آنها يك ناكامي محسوب مي شود.

او در مصاحبه با لا استامپا گفت:" هيچ فشاري احساس نمي كنم. اين بخشي از بازي است و من براي قهرماني به آفريقاي جنوبي مي روم. براي من نرسيدن به فينال يك ناكامي است."

او همچنين در مورد نحوه آماده سازي سه شيرها و تغييراتي كه از زمان حضورش در اين تيم ايجاد كرده، سخن گفت.

" زماني كه من هدايت اين تيم را به عهده گرفتم، بازيكنان طلسم شده و ترسو به نظر مي رسيدند و هيچ احساس تعلقي به پيراهن تيم ملي شان نمي كردند. اما من با استفاده از روانشناسي، صحبت كردن با تك تك بازيكنان و وضع قوانين سعي كردم غرور بازيكنان را احيا كنم. من به آنها بسيار سخت گرفتم و اكنون آنها مانند سنگ، سفت شده اند."

بحراني كه جان تري در زندگي خصوصي اش داشت، موجب دو دستگي در جزيره شد و كاپلو در مورد نحوه برخوردش با اين قضيه صحبت كرد.

" او يك رهبر واقعي است و مي داند كه چقدر حضورش براي من مهم است. من در ايتاليا بودم كه با يك تماس تلفني از اين موضوع مطلع شدم. سپس با تري تماس گرفتم. او يك آدم بالغ و يك مرد جدي است. من به چشم هاي او نگاه كردم و گفتم كاپيتان بايد الگوي بقيه باشد. من نمي توانم بازوبند را به تو بدهم.

کد:
    فابيو كاناوارو: بهتر است كه در بين مدعيان قهرماني جام جهاني نباشيم.

سايت گل- فابيو كاناوارو، كاپيتان تيم ملي ايتاليا، معتقد است اگر رقابت هاي جام جهاني بدون اينكه كسي آنها را از شانس هاي قهرماني بداند، آغاز كنند، براي آنها بسيار خوب خواهد بود، مسئله كه در سال 2006 بسيار به كمك آنها آمد.

كاناوارو خود را براي يك ماه بسيار دشوار در آفريقاي جنوبي آماده كرده است و مي خواهد هر طور شده بار ديگر جام قهرماني را بالاي سر ببرد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من اين شرايط را دوست دارم. بهترين است كه در آغاز رقابت ها كسي شانس زيادي براي شما قائل نشود.

ما ايتاليايي ها به طور كلي استاد شروع نااميدانه هستيم البته اين مسئله درست نيست زيرا ما به اين جام راه پيدا كرده ايم اما به هر حال هميشه زير انتقاد قرار داريم.

مانند سال 2006 است كه ما در بازي دوستانه هلند و آلمان را شكست داديم اما كسي حاضر نبود روي قهرماني ما شرط ببندد. فوتبال به خاطر همين چيزهايش جالب است. كسي در جام جهاني قبلي به قهرماني ما اعتقاد نداشت اما وقتي ما قهرمان شديم، كسي سر از پا نمي شناخت."

کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

]فابيو كاناوارو: بهتر است كه در بين مدعيان قهرماني جام جهاني نباشيم.

سايت گل- فابيو كاناوارو، كاپيتان تيم ملي ايتاليا، معتقد است اگر رقابت هاي جام جهاني بدون اينكه كسي آنها را از شانس هاي قهرماني بداند، آغاز كنند، براي آنها بسيار خوب خواهد بود، مسئله كه در سال 2006 بسيار به كمك آنها آمد.

كاناوارو خود را براي يك ماه بسيار دشوار در آفريقاي جنوبي آماده كرده است و مي خواهد هر طور شده بار ديگر جام قهرماني را بالاي سر ببرد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من اين شرايط را دوست دارم. بهترين است كه در آغاز رقابت ها كسي شانس زيادي براي شما قائل نشود.

ما ايتاليايي ها به طور كلي استاد شروع نااميدانه هستيم البته اين مسئله درست نيست زيرا ما به اين جام راه پيدا كرده ايم اما به هر حال هميشه زير انتقاد قرار داريم.

مانند سال 2006 است كه ما در بازي دوستانه هلند و آلمان را شكست داديم اما كسي حاضر نبود روي قهرماني ما شرط ببندد. فوتبال به خاطر همين چيزهايش جالب است. كسي در جام جهاني قبلي به قهرماني ما اعتقاد نداشت اما وقتي ما قهرمان شديم، كسي سر از پا نمي شناخت."

کد:

دلش خوشه ها!! همیشه که نمیشه شانس آورد!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

حالا میخوان بزنن تو سر این آفریقایی ها بی زبون و میزبانی دوره قبل خودشون رو به رخ بکشن! من خودم از المان خوشم میاد اما اینطور رفتای خیلی نامردیه!
    خدا رو شكر يه الماني پيدا شد....به نظرم اصلا اينجور نيست ...خود فيفا 100 ميليون واسه همين چيزا اختصاص داده...ظاهرا اماده نيست افريقاي جنوبي واسه بازي ها ...
    امیدوارم این دوره هم بازی ها رو بخرن و نشون بدن همه رو...یا مثه مسابقات باشگاهی، با کپی کردن و گرفتن بازی ار شبکه های عربی، نشون بدن هر طوری شده خلاصه! (هر چند فک نکنم این بازیها رو بشه دیگه به جز خریدنشون، طور دیگه ای نشون داد!)
    خريدن...خيالت راحت ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نظرم اصلا اينجور نيست ...خود فيفا 100 ميليون واسه همين چيزا اختصاص داده...ظاهرا اماده نيست افريقاي جنوبي واسه بازي ها ...
    خو دقیقا مسئله همینه!
    نباید از کشوری مثه آفریقا انتظار داشت که مسابقات جام جهانی رو بخوبی پیشرفته ترین کشور دنیا(که با توجه به شرایط، میشه پشرفته ترین کشور تاریخ دونستش!) برگزار کنه!
    متاسفانه این چیزیه که خیلی ها ساده از کنارش میگذرن و به قضیه سطحی نگاه میکنن...
    اگه فیفا هم داره کمک مالی میکنه، بخاطر اینه که خودش هم میدونه نسبت به دوره قبل، حداقل از نظر امکانات و برگزاری مسابقات، بازیها افت شدیدی میکنه..اینم کاملا طبیعیه...فیفا فقط میخواد این ضعف ها رو کمتر کنه و کشوری مثه آلمان که دوره قبل رو به اون خوبی برگزار کرده، نباید اینطوری مسئولینش از میزبانی کشوری مثه آفریقا انتقاد کنن!
    البته اونها بیشتر به فیفا انتقاد میکنن و بقول معروف به در میزنن که دیوار بشنوه! اونها میخوان میزبانی دوره قبلشون رو به رخ فیفا بکشن...
    اما به این توجه نمیکنن که مسابقات جام جهانی؛ علاوه بر ورزش، جنبه های خیلی زیاد دیگه ای داره و کل قاره آفریقا رو میتونه فوق العاده بهبود ببخشه....
    تلاش فیفا کمک به قاره آفریقا و پیشرفت این قارس(چه فوتبالی و چه اقتصادی)
    خريدن...خيالت راحت ...
    ایول...

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازی ها از کیه شروع می شه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی ها از کیه شروع می شه
    21 خرداد با بازی آفریقای جنوبی - مکزیک ساعت 17:30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فوتبالیستهای بزرگی که برای جام جهانی 2010 انتخاب نشدن !
    کد:

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

موزيك رسمي جام جهاني 2010 از شكيرا

کد:

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این هم موسیقی ویژه جام جهانی 2010
    البته این با اهنگ پست بالا فرق می کنه اهنگ بی کلامی هست ساخته یک گروه آفریقایی خیلی هم زیباست
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •