ديه گو مارادونا: تنها از نبود گاگو متاسفم.
سايت گل- ديه گو مارادونا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، از اينكه خاوير زانتي و استبان كامبياسو، دو ستاره تيم اينتر را به تيم ملي دعوت نكرده، ناراحت نيست و از كساني كه انتخاب هايش را زير سوال مي برند، بسيار خشمگين است.
بسياري از اينكه اين دو بازيكن در بين 30 بازيكن منتخب مارادونا جاي نداشتند، بسيار متجب شدند. اما مارادونا همچنان بر تصميمش پافشاري مي كند و حاضر نيست به خاطر اين مسئله عذرخواهي كند.
او در مصاحبه با راديو دلا پلاتا گفت:" من تنها براي فرناندو گاگو متاسفم. او يكي از انتخاب هاي من بود اما امسال خيلي كم بازي كرد و به همين دليل او را دعوت نكردم.
چيز عجيبي رخ نداده است و توضيحي براي بيرون ماندن زانتي وجود ندارد. در اين مورد از مدت ها پيش تصميم گيري شده بود. و همين طور در مورد كامبياسو."
آرژانتين آخرين بار در سال 1986 قهرمان جام جهاني شده است و در صورت تكرار اين افتخار در رقابت هاي امسال، مارادونا مي تواند به ادامه حضورش در تيم ملي آرژانتين اميدار باشد.
" من زماني كه اين پست را قبول كردم تنها به جام جهاني فكر نمي كردم. من به دنبال انجام يك طرح در تيم هستم و اين ممكن است تا كوپا آمريكا به طول بينجامد."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فابيو كاپلو: نرسيدن به فينال براي انگليس يك ناكامي است.
سايت گل- فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس، به بازيكنان تيمش اعلام كرد هر نتيجه ای به جز رسيدن به فينال رقابت ها براي آنها يك ناكامي محسوب مي شود.
او در مصاحبه با لا استامپا گفت:" هيچ فشاري احساس نمي كنم. اين بخشي از بازي است و من براي قهرماني به آفريقاي جنوبي مي روم. براي من نرسيدن به فينال يك ناكامي است."
او همچنين در مورد نحوه آماده سازي سه شيرها و تغييراتي كه از زمان حضورش در اين تيم ايجاد كرده، سخن گفت.
" زماني كه من هدايت اين تيم را به عهده گرفتم، بازيكنان طلسم شده و ترسو به نظر مي رسيدند و هيچ احساس تعلقي به پيراهن تيم ملي شان نمي كردند. اما من با استفاده از روانشناسي، صحبت كردن با تك تك بازيكنان و وضع قوانين سعي كردم غرور بازيكنان را احيا كنم. من به آنها بسيار سخت گرفتم و اكنون آنها مانند سنگ، سفت شده اند."
بحراني كه جان تري در زندگي خصوصي اش داشت، موجب دو دستگي در جزيره شد و كاپلو در مورد نحوه برخوردش با اين قضيه صحبت كرد.
" او يك رهبر واقعي است و مي داند كه چقدر حضورش براي من مهم است. من در ايتاليا بودم كه با يك تماس تلفني از اين موضوع مطلع شدم. سپس با تري تماس گرفتم. او يك آدم بالغ و يك مرد جدي است. من به چشم هاي او نگاه كردم و گفتم كاپيتان بايد الگوي بقيه باشد. من نمي توانم بازوبند را به تو بدهم.
کد:
فابيو كاناوارو: بهتر است كه در بين مدعيان قهرماني جام جهاني نباشيم.
سايت گل- فابيو كاناوارو، كاپيتان تيم ملي ايتاليا، معتقد است اگر رقابت هاي جام جهاني بدون اينكه كسي آنها را از شانس هاي قهرماني بداند، آغاز كنند، براي آنها بسيار خوب خواهد بود، مسئله كه در سال 2006 بسيار به كمك آنها آمد.
كاناوارو خود را براي يك ماه بسيار دشوار در آفريقاي جنوبي آماده كرده است و مي خواهد هر طور شده بار ديگر جام قهرماني را بالاي سر ببرد.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من اين شرايط را دوست دارم. بهترين است كه در آغاز رقابت ها كسي شانس زيادي براي شما قائل نشود.
ما ايتاليايي ها به طور كلي استاد شروع نااميدانه هستيم البته اين مسئله درست نيست زيرا ما به اين جام راه پيدا كرده ايم اما به هر حال هميشه زير انتقاد قرار داريم.
مانند سال 2006 است كه ما در بازي دوستانه هلند و آلمان را شكست داديم اما كسي حاضر نبود روي قهرماني ما شرط ببندد. فوتبال به خاطر همين چيزهايش جالب است. كسي در جام جهاني قبلي به قهرماني ما اعتقاد نداشت اما وقتي ما قهرمان شديم، كسي سر از پا نمي شناخت."
کد: