یستگی به مخابرات داره ispها معمولا 1تا3 روز بعد مدارکو به مخابرت اسال میکنن.تو مخابراتم احتمال داره تا 10-15روز طول بکشه
یستگی به مخابرات داره ispها معمولا 1تا3 روز بعد مدارکو به مخابرت اسال میکنن.تو مخابراتم احتمال داره تا 10-15روز طول بکشه
آقا واسه من همین امشب وصل شد . سرعت دانلودمم انصافا خوبه . 450 تا 500 دانلودم بود . حالا بیشتر امتحان میکنم تا فردا .
این تست با سرور ایران (البته بابام هم داره اونور کار میکنه)
فقط میخواستم بدونم برای دانلود شبانه باید مودم حتما ریبوت بشه ؟ یا نمیخواد ؟
Last edited by h_starboy; 08-04-2012 at 22:33.
دوست عزیز مودمی که استفاده میکنی چه مارک و چه مدلی هست چون منم میخوام از شهراد بگیرم ولی ماندم کدوم مودم با این شرکت سازگاره
با تشکر![]()
فرقی نداره tp-link بگیر با همه شرکتا سازگاره
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین که وایرلس هم داشته باشه؟
من مودمم dlink 2750u هستش که خیلی عالیه و هیچ مشکلیم ندارم . 2 آنتنه هم هستش .
شما میتونی 2730u بگیری که یه آنتنس و ارزونتره و خوبم هستش .
دانلود شبانش کلا چجوریه؟ کسی که 2 مگ داره دانلود شبانش 200 به بالاست یا نه مثل پیشگامان رو 30محدوده؟
قضیه ی خط مشی استفاده از سرویس هایADSL تو شهراد چیه؟ ینی محدود میکنن؟![]()
با سلام
من قبلا سرویس 1Mb با 10G حجم داشتم و سرویس شبانه رایگان - یه مدتی خوب بود بعدش باید حتما مودم ساعت دو ریست می شد و کلی منو دپ کرد و عملا نمی شد از سرویسش استفاده کرد. اما حالا ظاهرا درست شده و ریست نمی خواد. حداقل برا من که سرویس حجمی با دانلود شبانه نیم بها دارم ریست نمی خواد نمی دونم اگه برم سراغ سرویس شبانه رایگان همین اتفاق دوباره میفته ؟
در ضمن شهراد از آسیاتک سرویس می گیره و فقط خدمات ارائه می کنه
با سلام
من میخام تا چند روز دیگه به تهران مهاجرت کنم
میخاستم بدونم این شرکت شهراد همه مناطق تهران رو ساپورت میکنه یا فقط تو بعضی از مناطق خاص مخابراتی سرویس میده ؟؟؟
با تشکر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)