با سلام به همه
من هفته پیش دبی بودم دوتا studio 1555 گرفتم
آیا همه 1555 64بیتی هستند؟
با سلام به همه
من هفته پیش دبی بودم دوتا studio 1555 گرفتم
آیا همه 1555 64بیتی هستند؟
یک سوال دیگه
چرا در ایران مدل studio زیاد شناخته نیست؟
اونقدر ها هم ناشناخته نیست
---------------------------------------------
چند خریدی عمو ؟
شما مطمئنی از 2.5 بودنش ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط bynam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان من امروز در بازار یک مدل 1555 دیدم با سی پی یو 2.5 کش 3 و هارد 320 وگرافیک 4570 وباطری 6 سل به قیمت 970 با در نظر گرفتن بودجه من که نهایت همین است ایا نسبت به مدلی که با سی پی یو 2.8 در بازار است و حدود 1250 قیمت دارد خرید ان به صرفه است یا نه . وتفاوت کارایی انها در چه حد است
با سلام من این لپ تاپ را خریداری کردم امتیاز سی پی یو ان در سون 6.1 است یعنی کمی کمتر از مدل 1270 تومانی و باطری ان 6 سل است اما فکر کنم بخاطر مصرف کمتر سی پی یو سری p شارژ بدی ندارد و 3 تا 3.5 ساعت شارژ با وایر لس روشن میدهد اما مشکل این است که سی دی درایور داخل کارتونش نیست و ویندوزی هم همراه ان نبود الان مشکلم با درایور بلوتوث ان است که از سایت دل گرفتم اما درست در ویندوز سون کار نمیکند اما در ویستا کار میکند برای سون درایور از کجا دانلود کنم که کار بدهد ویا همین درایور را ایا باید در تنضیماتش تغییر خاصی اعمال کنم که در سون هم کار کند یا خیر
سی پی یو p8700 با سرعت2.53 وکش 3
سلام من 2 تا سوال دارم:
1 . DVD Rom اين سري از نوع مكشي ، ميخوام بدونم زود خراب نميشه و كيفيت خوبي داره يا نه؟
2. بين مدل 1555 با سی پی یو 2.5 کش 3 و هارد 320 وگرافیک 4570 و Vaio cw 14 F كدوم رو پيشنهاد ميكنيد.
كارم هم با نرم افزارهاي مهندسي مثل catia هست. راستي ميخوام كيفيت خوبي هم داشته باشه از لحاظ قطعات.
من هم دقیق بین این دو تا گیر کرده بودم و 1555 را انتخاب کردم.
عجیبه : دل 1555 مگه 2.8 و 6 مگ کش نیست ؟؟
میشه مگه از یه مدل دونوع زده باشن ؟؟؟؟!!
توی مشخصات ویندوز که زده 2.8 / 6 مگ کش
بله ...
اتفاقا توی بازار من با سه کانفیگ دیدم ...
2.3
2.5
2.8
اتفاقا مدلهای سیدی رام های کشوئی خیلی خراب میشن و اکثرا با سنجاق و سوزن میافتن به جونش تا دربش باز بشه ولی در مکشی اگه درست مصرف کنی مشکلی براش پیش نمیاد
در مورد این مدل 1555 که میگی من تا حالا در بازار ندیدم و نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)