تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 54 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

البته دوستانی که منکرخداهستندبامسایل علمی مشکلی ندارن،اختلاف سر اینه که خالقی که این مجموعه منظم رو خلق کرده خودش نظم نداره وازبی نظمی جهان روآفریده!اگه درست متوجه شده باشم.
    اختلاف بر سر اینه که مذهب ادعا می کنید حتما یک وجود هستی را بوجود آورده ولی علم ادعا می کند یک انفجار باعث ایجاد هستی شده.
    علم وقایع را تصادفی می داند ولی از نظر مذهب موجودی وجود دارد که همه این وقایع را موجب می شود.
    میلیون ها نفر هر ساله توسط حوادث طبیعی کشته می شوند، مذهب به راحتی پاسخ می دهد "خدا خواسته"، غافل از اینکه قبلا در پاسخ سوال "چرا انسان آفریده شده است؟" هم پاسخ داده بودند "خدا خواسته".

2. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

الکترون متوقف میشود؟
    اگه میشه از جملات من نقل قول کنید که من ببینم از کدوم جمله ام این حرف رو نتیجه گرفتین.

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختلاف بر سر اینه که مذهب ادعا می کنید حتما یک وجود هستی را بوجود آورده ولی علم ادعا می کند یک انفجار باعث ایجاد هستی شده.
    علم ومذهب هردومعتقدندکه هستی ساخته دانش است. توصیف وجود،فارغ ازدرست یاغلط بودنش به معنای اثبات وانکارآن نیست. حتی احتمالات وتصادفات هم تابع قواعدعلمی خاصی هستندکه ریاضی دان ها به آن پرداخته وقوانینش را بیان کرده اند.
    میلیون ها نفر هر ساله توسط حوادث طبیعی کشته می شوند، مذهب به راحتی پاسخ می دهد "خدا خواسته"، غافل از اینکه قبلا در پاسخ سوال "چرا انسان آفریده شده است؟" هم پاسخ داده بودند "خدا خواسته".
    اینهاتفکرات عامیانه ای است که حتی ارزش گفتن وشنیدن را اززبان من وشماندارند. دلیلی نداردکه شمایک مطلب غیرعلمی رابخواهیدبصورت علمی نقدکرده وپاسخ بدهید.
    اگه میشه از جملات من نقل قول کنید که من ببینم از کدوم جمله ام این حرف رو نتیجه گرفتین.
    ایشان ازشماسوال کردند نه نقل قول.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

علم ومذهب هردومعتقدندکه هستی ساخته دانش است. توصیف وجود،فارغ ازدرست یاغلط بودنش به معنای اثبات وانکارآن نیست.
    پوزش می طلبم ولی میشه سوال کنم کجای علم گفته میشه هستی ساخته شده از دانش است؟
    پرسش: چرا زمین گرده؟
    پاسخ مذهب: چون خدا خواسته!
    پاسخ علم: ذرات گرد هستند، 80 درصد مواد اولیه زمین پیوند های کروی تشکیل می دهند، نتیجه در کنار هم قرار گرفتن پیوند های کروی یک کره است.
    پاسخی علم به این سوال میده کاملا با واقعیت می خونه اکثر سیارات گرد هستند و مواد تشکیل دهنده ای مثل نیتروژن و اکسیژن و هیدروژن و کربن دارند. ولی پاسخی که مذهب می ده کاملا خنده داره چون در اون صورت باید گفت خدا اجسام گردآلو رو دوست داره، چون اغلب سیاره ها گرد اند.
    پرسش: چرا موش کور، چشم داره؟
    پاسخ علم: موش کور از نژاد موش های صحرایی که به علت کمبود غذا به کندن زمین روی آورده و بعد از چندین دوره جهش ژنی به علت نبود نور در زیر زمین عضو بی استفاده غیر فعال شده.
    ادعای عجیب و غریب شما تنها در کلاس های درس اندیشه اسلامی جواب میده که همه مجبور اند اون درس رو پاس کنند پس مخالفتی با بحث ندارن.
    این شما هستید که به جایی رسیدید که می خواهید به دنبال علم بروید ولی برای اینکه علم با مذهبتون در تضاد نباشه مجبورید بگید علم هم معتقده هستی یک سیستمه منظمنه.
    حتی احتمالات وتصادفات هم تابع قواعدعلمی خاصی هستندکه ریاضی دان ها به آن پرداخته وقوانینش را بیان کرده اند.
    بسه دیگه، پس این ریاضیدان های مد نظر شما کجا هستند که جلوی این همه حوادث و تصادف رو نمی گیرن؟ دست کم کاری که می تونن بکنن اینه که از مرگ غیر طبیعی خودشون جلوگیری کنن!
    اینهاتفکرات عامیانه ای است که حتی ارزش گفتن وشنیدن را اززبان من وشماندارند. دلیلی نداردکه شمایک مطلب غیرعلمی رابخواهیدبصورت علمی نقدکرده وپاسخ بدهید.
    با هیچ حرف شما اینقدر موافق نبودم این فلسفه آقای مطهری نیست که حکمت خدا رو در پس همه حوادث می دونه؟ متاسفانه "فلسفه دعا" ایشون رو پیدا نمی کنم تا یکم نقل قول کنم ببینیم این حرف ها را چه کسی به عوام یاد داده. واقعا جا داره قسمتی که داره فلسفه ان شاء الله گفتن رو توضیح میده نقل قول کنم تا ببینیم جامعه امروزی ما فرزند چه نوع اندیشه ایه!
    ایشان ازشماسوال کردند نه نقل قول.
    ایشون سوال کرده بودن:
    "الکترون متوقف میشود؟"
    اگه ایشون بعد از خوندن این جمله بنده که گفتم:
    "در کوانتوم همونطور که جسم در سرعت نور به انرژی تبدیل میشود وفتی نور را متوقف کنیم ماده خواهیم داشت."
    این سوال به ذهن شون رسیده باشه که اصلا سوال از ابتدا غلط است، می تونید با مراجعه به این لینک بفهمید الکترون چیه (البته اگر نمی دونید):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهید دید جناب الکترون وزن داره، مکان داره و اصلا انرژی نیست، حتی تو فیزیک کلاسیک هم انرژی نبوده و تعریف انرژی الکتریکی معلومه. اصلا یه زحمتی بکشید این مقاله رو بخونید، در مورد ماده سوتفاهم شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

عزیز جان اون یک سوال بود که من به نظر خودم بعد از 22 ثانیه فکر کردن طرحش کردم

8. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادعای عجیب و غریب شما تنها در کلاس های درس اندیشه اسلامی جواب میده که همه مجبور اند اون درس رو پاس کنند پس مخالفتی با بحث ندارن.
    این شما هستید که به جایی رسیدید که می خواهید به دنبال علم بروید ولی برای اینکه علم با مذهبتون در تضاد نباشه مجبورید بگید علم هم معتقده هستی یک سیستمه منظمنه.
    به نظر من مطالبی که میفرمایید صرفاتوصیف پدیده های طبیعی است. منم به شما میگم که هیچکس نمیتونه با توصیف این پدیده هاوجودیاعدم خدا رو اثبات کنه. یک فیزیک دان ویک شاعر هردو به یک پدیده نگاه میکنندوبعدهم توصیفش میکنند. آیا یک درخت به طورتصادفی یک میوه خاص میده؟
    ایاشمادانستن را غیرازشناختن می دانید یا به یک معنا؟
    Last edited by a@s; 10-04-2010 at 02:15.

10. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

عادل فردوسی پور میگه "" دربازه و باز یک پرنده است پس در پرنده است "" راست میگه

12. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

به نظر من مطالبی که میفرمایید صرفاتوصیف پدیده های طبیعی است. منم به شما میگم که هیچکس نمیتونه با توصیف این پدیده هاوجودیاعدم خدا رو اثبات کنه.
    من سعی نکردم وجود خدا رو رد کنم، سعی کردم ناکارامدی مذهب در تفسیر اتفاق های تصادفی رو گوشزد کنم، اصولا اثبات عدم وجود خدا (خدا به معنی موجود هوشمندی که هستی رو از هیچ آفریده و مدیریت می کند) در حالی که وجود خدا در حد یک ادعای بدون اثبات است، کار غیر ضروریه.
    یک فیزیک دان ویک شاعر هردو به یک پدیده نگاه میکنندوبعدهم توصیفش میکنند. آیا یک درخت به طورتصادفی یک میوه خاص میده؟
    شما دارین با مفهوم تصادف بازی می کنین، درخت به عنوان یک موجود زنده حالتی از گیاه است که توانایی باروری پیدا کرده، به زبان ساده تر هر درخت سیبی یک روز دانه سیب بوده، طوری سوال می کنید انگار ما می گیم سیب دادن درخت سیب اتفاقیه! اینکه درخت سیب یک درخته و مثلا یک ملخ نیست تصادفیه. و تصادفی بودن متناقض با مدیریت الله است.
    در هر صورت نه.
    ایاشمادانستن را غیرازشناختن می دانید یا به یک معنا؟
    دانستن و شناختن هر دو فعل مغز هستند ولی نکته در اینه که بعضی دانسته ها بعد از افعال منطقی مغز رویه شناخته ها بدست می آید. شناخت ناخود آگاهانه تر از دانستن است و به خاطر ابتدایی تر بودن فعل شناخت، هوش ها در اون اختلاف کمتری دارن.
    البته ای تعریف با اندیشه های شما ناخواناست چون شما برای دیگر موجودات زنده هوشی قائل نیستید.

14. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

عزیز جان اون یک سوال بود که من به نظر خودم بعد از 22 ثانیه فکر کردن طرحش کردم
    ناراحت نشین، همه اون حرف هایی که زدم با فرض بر این بود که گفتم :
    اگه ایشون بعد از خوندن این جمله بنده که گفتم:
    "در کوانتوم همونطور که جسم در سرعت نور به انرژی تبدیل میشود وفتی نور را متوقف کنیم ماده خواهیم داشت."
    این سوال به ذهن شون رسیده باشه
    در فیزیک کوانتوم همه ذرات متوقف شدنیه ولی با توجه به اینکه الکترون با سرعت خیلی زیادی به دور هسته می چرخه طبق قوانین فیزیک کلاسیک برای متوقف کردن اش انرژی مقاوم بسیار زیادی مورد نیاز خواهد بود. یه نظریه هم هست که می گه با انباشتن الکترون ها میشه این ذره متوقف کرد که به خاطر ناپایداری هسته مورد نظر این نظریه هم تا بحال اثبات نشده.

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرسش: چرا زمین گرده؟
    پاسخ علم: ذرات گرد هستند، 80 درصد مواد اولیه زمین پیوند های کروی تشکیل می دهند، نتیجه در کنار هم قرار گرفتن پیوند های کروی یک کره است.
    حالا اگه پرسیده شود چرا 80% مواد اولیه پیوند کروی تشکیل می دهند، جواب چه خواهد بود؟ بالاخره بعد از طی چند مرحله دیالکتیکی به یه جایی میرسیم که واقعا علت پیدا نمیشه شما اسم اون مرحله رو هر چی می خوای بزار بعد از روی آن بگو خدا نیست. ما به اون میگیم خدا
    اصلا یک چیز دیگر. من مثلا خدا را علم مطلق یا منطق مطلق بیان می کنم یعنی یک بینهایتی که همه چیو شامل میشه بعد اگه بیام بگم خدا خواسته، میشه همونی که شما گقتی (علم میگه " . . . . . ") چون علمم از اون جاری شده.
    درواقع که اونی که میخنده به جمله خدا خواسته همون خدایی هم که بهش باور نداره رو نفهمیده که چی بهش می گن.

بسه دیگه، پس این ریاضیدان های مد نظر شما کجا هستند که جلوی این همه حوادث و تصادف رو نمی گیرن؟ دست کم کاری که می تونن بکنن اینه که از مرگ غیر طبیعی خودشون جلوگیری کنن!
    مگه یک نقاشی روی کاغذ میتونه کاغذ رو پاره کنه!
    ما که دانای کل نیستیم. شاید برای ما بهتر باشد همین حالا بمیریم. اتفاقا این مساله از گروهی که خدا را قبول نمی کنند باید جواب داده شود. شما که همه چیز را با دلایل علمی توضیح می دهید باید بگویید.
    / البته بگم که این چیزی که شما اسمش رو میزارین علم، علم نیست. اگه میشه تعریف خودتون رو هم از علم بگین چون من میگم اگه ما 1 چیزو می دونیم 100 چیزو نمی دونیم این که نمیشه بهش گفت علم. اگه من پرسیدم چرا با نوشیدن آب رفع تشنگی حتصل می شود شاید بگید سلول های بدن به آب نیاز دارند و هنگام این نیاز فلان و فلان اتفاق می افتد و با نوشیدن آب که مورد نیاز سلول ها است با ترشح فلا و فلان تشنگی رفع می شود خب چرا اصلا سلولها زنده بمانند؟ همین که هر بار با نوشیدن آب رفع نیاز می کنیم نظم نیست؟ اینطوری که جهان با نظم میشه. نمیشه؟
    به نظر من مطالبی که میفرمایید صرفاتوصیف پدیده های طبیعی است. منم به شما میگم که هیچکس نمیتونه با توصیف این پدیده هاوجودیاعدم خدا رو اثبات کنه. یک فیزیک دان ویک شاعر هردو به یک پدیده نگاه میکنندوبعدهم توصیفش میکنند. آیا یک درخت به طورتصادفی یک میوه خاص میده؟
    احسنت.

---

یک نکته دیگه هم که تو این چند صفحه دیدم بحثی بود که می گفت هستی از یک سری حوادث اتفاقی و تصادفی بوجود آمده. آخه مگه میشه یک سری اتفاقات همینطوری پیش بیاد بعد این جهان با نظم بوجود بیاد؟ حرکت تصادفی موجب افزایش بی نظمی میشه.(آنتروپی)

17. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •