پنل B750 در چه اندازههايي در ايران عرضه مي شود؟
سام اين مدلو براي فروش بشتر ال اي دي هاش ديگه توليد نميكنه. به خاطر همين ديگه تو بازار نيست مگر اينكه بعضيا تو انبارشون مونده باشه و داشته باشن مثلا تو شهر ما 46 اينچو تا چند وقت پيش داشتن. يكي از دوستان ميگفت تو بانه 40 اينچش هست و 1450 ميدن
ممنون آقا مهدیواقعا همه رو تحت تاثیر قرار دادین
قیمتش تو سایت cnet زده 2140 دار به نظر مناسب میاد البته شاید اون مدل نباشه در ضمن فکر میکنم نه تو ایران خیلیا تلویزیونو به عنوان مانیتور استفاده میکنن خودشونم خبر ندارن . تو اکثر جا ها شبکه های تلویزیون رو با ----- میگیرن و برایه دیدن فیلم وغیره یه پلیر بش وصل میکنن
اما چیزی که برایه من جالبه تو این چارت پردازش sd این مانیتوره که های گرفته
آقا مهدی به نظرتون امکان ارائه این مدل تو ایران هست؟؟؟؟![]()
سلام این پنل فکر کنم تو آمریکا با کد مدل 111FD معرفی شده بود که رفرنس پنل خیلی از سایتها از جمله خود Cnet هست قیمت سایز 50 اینچی این پنل آخرین باری که من قیمت کردم حدود 7 میلیون بود که فکر نمیکنم دیگه بشه گیر آورد چون پایونیر تولیدشو متوقف کرده و تکنولوژیشو فروخته به پاناسونیک که گفته میشه قراره تو نمایشگاه CES 2010 این پنلهارو نمایش بده فکر میکنم 4-5 ماه دیگه تو بازار آمریکای شمالی برای فروش آماده بشه و تو ایران هم خدا میدونه احتمالا اواخر تابستون سال دیگه.
من خودم تجربه دیدن این پنل رو داشتم باهاش یه فیلم DVD دیدم که اصلا به نظر DVD نمیومد واقعا کیفیتش در حد فیلمهای HD بود البته پلیر فیلم یه DVD پایونیر بود که نمیدونم پردازنده کدوم دستگاه بود که اینقدر قوی عمل میکرد ولی به احتمال زیاد مال DVD Player بود که میشه حدس زد با توجه به اینکه پلیر پایونیر از مدلهای گرون قیمت هم بود احتمالا از همون الگوریتمهای به کار رفته در اون پلیر در درایو این پنلها هم استفاده شده باشه که اگر اینطور باشه واقعا میشه گفت بی نظیره ولی با توجه به قیمتش فعلا تنها چیزی که واسه ما میمونه حسرت خوردنه تا اینکه علم پیشرفت کنه![]()
اقا مهدی واقعا نوع ادبیات و نوع نگارش شما تحسین برانگیزه
آدم واقعا متحیر میشه![]()
حالا این پانل تولید چه سالی هست ؟؟؟ اگه اینقدر گرونه که اصلا ارزش نداره بخری (تازه اگه موجود باشه)
تو سایت cnet قیمتشو خیلی کم زده بود به احتمال زیاد اون مدلی نیست که شما معرفی کردید
زده 2140 دلار
میدونم آقا مهدی شاید جایه سوالم اینجا نباشه شما تو پست قبلی فرمودید که شاید یکی از علتهای دیدن اون فیلم dvd به صورت hd ، آپسکلینگ قویه هم پنل هم پلیر بوده
لزوما میشه با تهیه دستگاهی این نقیصه رو تو تی وی ها بر طرف کرد (برایه پردازش تصاویر sd )؟؟
اینو بیشتر برایه دیدن کانالای sd میگم نه dvd یا هر چیز دیگه
با تشکر از شما![]()
اول از همه ممنون به خاطر لطفی که به من دارید.
در مورد Upscaler فکر نمیکنم که پنل و پلیر با هم اجازه این کار رو داشته باشن معمولا وقتی Upscaler پلیر کار میکنه این عمل در پنل به صورت Bypass در میاد به همین دلیل اکثر پلیرهای فعلی (و همه اونهایی که خروجی HDMI دارن ) خودشون کار بزرگنمایی رو انجام میدن و پنل نقشی نداره در مورد استفاده از Upscaler پلیر اگر پلیر شما ورودی آنتن RF داشته باشه میتونید برای آپ اسکلینگ سیگنالهای تلویزیون از اون استفاده کنید که معمولا این نوع ورودیها روی پلیرهای معمولی نصب نیستن و بیشتر رکوردرها از این نوع ورودی ها دارن , کنسولهای بازی و بعضی رسیورهای ماهواره هم کار بزرگنمایی رو خودشون انجام میدن یعنی آپ اسکیلر پنل رو Bypass میکنن.
اضافه می شود که
با کنترل سینماش می تونید کاملا تلوزیون رو هم کنترل کنید که این کمک می کنه کنترلهای کمتری روی میز قرار بگیره !
یعنی فقط کنترل سینماش کافیه
سلام دوستان
حتما می دونید که این تاپیک رو راه انداختم چون بین g10 و b690 گیر کرده بودم و آخر سر تصمیم گرفتم b690 بخرم به همراه سینما که 1.888 تومن شد
حالا اومدم یه ریویو براتون بنویسم شاید بدردتون خورد
اول بگم که بنده یک یوزر هستم و نه با سامسونگ خویشاوندی دارم نه با سونی پدر کشتگی و نه با پاناسونیک رفاقت دیرینه و هرچی می گم نظر شخصیمه . یعنی شما مختارید موافق یا مخالف باشید
اون چیزی که من دیدم تلوزیون خودم b690 هست و تلوزیون خاله ام w550 و تلوزیون پسرعمه ام s10 ( دقت کنید که g10 نیست ها )
حالا ریویو
محاسن و معابب b690
1- طراحی ( دکور )
دکور b690 واقعا زیباست و من از شکل و شمایل باندهای سینماشم راضیم . راستش شاید LG هم دکور خوبی داشته باشه اما باندهای سینماش در حد وحشتناکی بی قواره هستند
روی تلوزیون دکمه خاموش و روشن و صدا و سورس و ... بصورت فینگرتاچ یا چی می گن ؟ حرارتی . هست که خیلی جالبه آما !
اما باید سرت رو بچسبونی به پنل تا جای این دکمه ها رو پیدا کنی ! از بس که علامتاشون بی رنگ هستن !
البته اون دوستمون که پنلش شکسته یه عکسی گذاشته بود که توش علامتهای دکمه ها کاملا مشخص بود و من نمی دونم برای من انقدر کمرنگه یا توی اون عکس استثنا واضح افتاده .
خلاصه شبها عملا این دکمه ها بلااستفاده هستند . یوقتایی هم فکر می کنم که شاید جزو محاسنش باشه چون اینجوری آدم کمتر وسوسه میشه بره سراغ این دکمه ها و جای انگشتش روی پنل نمی مونه .
2- کیفیت تصویر
ببینید از نظر برایتنس ( درخشندگی ) خب طبیعتا وضعیتش بهتر از انواع پلاسما هاست . می تونم بگم کیفیت رنگش و بخصوص کنترل هایی که روی کیفیت رنگ داره دقیقا بهتر از سونی W550 هست . اینو روی کانال BBC بارها چک کردیم ( البته ----- هامون یکی نیست . ----- ما استرانگ قدیمیه . ----- پسرخاله م اینا استارست هست ولی از ما جدیدتره . نمی دونم ----- چقدر در این داستان موثره . خودمم می خوام رسیورمون رو عوض کنم که بحثش جداست ) بهرحال امکانش نبود و نیست که ما دوتا تلوزیون رو بذاریم کنار هم اما بارها بخصوص بخاطر کل کل پسرخاله م ما تصویر رو سعی کردیم مقایسه کنیم و به این نتیجه رسیدیم رنگهای B690 طبیعی تر و شاداب تره و وضوح تصویرش بهتره ( و آخرش پسرخاله م وقتی کم اورد گفت عوضش سامسونگ 3 سال بیشتر کار نمی کنه ! که اینو دیگه خدا می دونه ) . اینجا یه نکته ای هست که بنظر من سونی توش بهتر بود ( شایدم مرغ همسایه غازه ) ولی من حس کردم که جا موندن پیکسلها و اون لرزشی که روی تصویر هست توی سونی کمی بهتر باید باشه اما بهرحال این مشکل مثکه روی همه LCD ها هست !
S10 بطور واضحی کیفیت تصویرش بلحاظ شادابی رنگها و برایتنس پایین بود . رنگها مرده و تقریبا مثل وقتی بود که B690 روی حالت استاندارد با همون اعداد پیش فرض قرار بگیره . نمی دونم چرا دوستان می گن پلاسما آپ اسکیلنگ بدی داره . من متوجه چنین مشکلی توی S10 نشدم . یه کاری که S10 و فکر کنم پلاسماها می کنن اینه که تصویر رو کمی مات می کنن . اینجوری دون دونهای ناشی از آپ اسکیلینگ کمتر بنظر می رسه و از جهاتی بهتره
و چیزی که S10 توش دقیقا بهتره از B690 و W550 بود این بود که مشکل پاسخدهی به پیکسلها رو نداشت و تصاویر خیلی روان توش اجرا می شدند
فکر کنم یکی از فرقهای مهم G10 و B690 عمق تصویرش باشه ( البته بعد از مشکل جانموندن تصویر در G10 ) اینو بخاطر این می گم که توی جمهوری مثلا وقتی تصویر روی صورت یکنفر کلوز آپ بود ، برگهای درخت پشت سرش درحد قابل قبولی نمایش داده میشد ( البته اونجا ورودی HD بود اما بازم نسبت به تلوزیون بغل دستیش که LCD سونی بود ( با همون ورودی ) این عمق تصویر کاملا توی G10 حس می شد ) ولی توی B690 تصویر تا وقتی شفافه که کلوزآپ باشه و تصاویر دورتر همیشه مات و در هم هستند ( بنظرم این مشکل اغلب تلوزوینها بجز G10 هست )
تصاویر تلوزیون ایران ( شبکه های داخلی ) بد نیست و قابل قبوله . می تونم بگم از W550 دستکم 15% بهتره . از هر نظر جز همون لرزش تصویر و جاموندن پیکسلها (زمان پاسخدهی ) شاید 30-40 % از S10 بهتر باشه ( دقت کنید که کیفیت رنگ و عمق تصویر S10 قابل قیاس با G10 نیستا . توی G10 همه چیز بهتره . من S10 و G10 رو توی فروشگاه کنار هم دیدم . اگر مشکلی G10 مشکیه ، اونوقت مشکی S10 طوسی خیلی پررنگه ! )
می گم قابل قبوله یعنی بین LCD ها قابل قبوله . والا قابل قیاس با تلوزیون لامپی نیست ! لگوهای شبکه ها معمولا بشکل ناصاف و بلوری دیده میشن و خود تصویر هم بسته به کیفیتش ( که فیلم باشه . کیفیتش چقدر باشه . مال چه سالی باشه و ... ) بد نیست اما همچنان مشکل در زمان حرکت تصاویر وجود داره
همیجا بگم که مشکی B690 خیلی قابل قبوله . خیلی . و این یکی از نقاطی بود که پسرخاله م اصلا نمی تونست در قیاس با سونی خودشون انکارش کنه
راستش یکی از مشکلات B690 که اصلا نمی شه ازش گذشت همینه که توی صحنه هایی که کمی تحرک داره واقعا لرزش تصویر رو حس می کنی . یه 100HZ MOTION PLUS هم داره که اگر بذاری روی 10 و 10 یا همون روان ( فارسی ) شاید مشکل تاحدی برطرف بشه اما حرکتها انقدر مصنوعی می شن که آدم دلش نمی خواد نگاه کنه . من نمی دونم چطور دوستان تونستن این گزینه رو بذارن روی 10 و 10 و مشکلی هم با تصویر نداشته باشن . من همیشه می ذارمش روی " واضح ( فارسی) " و فقط وقتایی که احساس می کنم دیگه واضح جواب نمی ده می رم روی 10 , 10
وقتی تصویر رو میذارم روی 9 به 16 بنظرم می رسه کمی کشیدگی روی تصویر ایجاد می شه ( در طول تصویر ) ولی خب اغلب روی همین فرمت هست . مگر کانالهایی که کیفیت تصویرشون خیلی پایینه ، اونوقت میام روی 3 به 4 تصویر کمی کوچکتر میشه و کمی اوضاع تصویر بهبود پیدا می کنه
3- کیفیت صدا
من هیچ مشکلی با این قضیه نداشتم . نمی دونم دوستان چرا می گن صداش بده . بنظر من خیلی واضح و شفافه
در حد تلوزیون هم خوب صداش بلنده
4- کنترل
دوستمون ( فکر کنم آقا احسان ) گفته بودند که یکم دیر به کنترل پاسخ می ده ولی من همچین مشکلی ندیدم . روی کنترلش دکمه ای هست که وقتی بزنیدش شبها پشت کلیدها نور روشن میشه تا بتونید راحتتر با کنترل کار کنید
5- تلتکس
به هیچ وجه نتونستم تلتکس شبکه 2 و 3 رو بخونم . آخرش زنگ زدم سام سرویس . گفتند B690 باید یه نرم افزار روش نصب بشه تا بتونه تلتکس رو بخونه . قرار شد بیان برای نرم افزار نصب کردن که فعلا خودم پیگیرش نبودم ولی ظرف 10-15 روز آینده اینکار رو می کنم و خبرشم اینجا می ذارم . درکل بعید می دونم مشکل حادی دربین باشه
6- حافظ داخلی و پخش مولتی مدیا از روی USB و هارد
حافظه داخلیش 184 مگابایت هست و من نمی دونم اون 1 گیگ رو سام از کجا در اورده . می تونم بگم وسعت فرمتهای مختلفی که می تونه پخش بکنه از سینماش بیشتره . یعنی بعضی فایلها بود که سینما نمی تونست پخش کنه اما خود تلوزیون پخش می کرد . توی این زمینه سونی مثکه با بعضی از فیلمها مشکل داره ( فکر کنم اصلا فیلم پخش نمی کنه . نمی دونم . فقط یکبار دوربین به تلوزیون خاله اینا وصل کردیم که نتونست فیلمها رو بخونه ) . S10 هم که رسما تعطیله
سرعت خوندن عکس و موزیک و فیلم از روی USB ش خوبه . هارد رو امتحان نکردم . فرمتهای مختلفی رو هم چک کردم و مشکلی نداشته
7- امکانات خاص
یه چیزی هست به اسم Anynet که وقتی فعاله . شما کافیه سینما رو روشن کنید و dvd رو بذارید داخلش ، اونوقت تلوزیون خودش روشن میشه و بصورت اتوماتیک میره روی سورس سینما و ....
توش یکسری داستان برای کودکان . آموزش آشپزی و بازی و اینچزا هست که عملا به هیچ دردی نمی خوره . شاید بهتر باشه پاکشون کرد تا از فضای بیشتری برای ذخیره سازی استفاده کرد .
اتصالش به اینترنت هم امتحان نکردم . کلا بنظر امکان فانتزی میاد تا کاربردی
10 - تصویر در تصویر
این امکان بدی نیست . خودم فکر می کردم یکی از برتری های B690 به G10 همین باشه اما راستش الان توی این 20 روز فقط 1-2 بار بصورت تست استفاده کردم ازش . حالا شاید بعدها بیشتر بکار بیاد .
نکته اینه که
فقط وقتی می تونید از این امکان استفاده کنید که ورودی اصلیتون ( تصویر اصلیتون ) HDMI باشه . یعنی ما فقط وقتی می تونیم ازش استفاده کنیم که با سینما داریم فیلم می بینیم ( سینما با کابل HDMI به تلوزیون متصله ) اینجوری می تونیم تصویر تلوزیون یا ماهواره رو گوشه تصویر داشته باشیم ( قابل تنظیمه که کجای صفحه باشه ) ضمن اینکه می تونیم صدای اون تصویر رو هم روی تصویر اصلی داشته باشیم یا نداشته باشیم ( قابل تنظیمه )
9- سینما
سینمایی که همراه b690 می دن بد نیست اما بنظر من زیادی گروپ گروپ می کنه و صدای بلندگوهای rearش خیلی کمه . ساب ووفر رو که کم بکنی مشکل گروپ گروپش حل میشه ولی هرقدر صدای بلندگوهای پشتی رو بالابردم رضایت بخش نبود . حالا یا همه سینماها اینجورین یا من نتونستم تنظیمش کنم یا اصلا این یه مشکله . نمی دونم
نتیجه گیری
این عقیده منه
اگر شما همین الان دارید از lcd های سری پایین تر با تکنولوژی قدیمی تر استفاده می کنیدو قصد دارید حدود 1.500 ( بدون سینما ) هزینه کنید . بنظر من توی این رنج قیمت و حتی 200-300 تا بالاتر می تونید روی b690 حساب کنید چون پیشرفت تصویر و بهبود اون رو احتمالا لمس می کنید اما اگر مثل من قبلش تلوزیون لامپی داشتید ( پلانو ) اونوقت بنظر من lcd نخرید بهتره . چون هروقت که تصویر متحرک و اکشنی ببینید و جا موندن پیکسلها رو مشاهده کنید از خودتون می پرسید که چرا بی خود هزینه کردم ؟! وقتی گیر کردن و لرزش زیرنویسها رو دیدید ( منظورم زیرنویس فیلم نیست . زیر نویس شبکه ها ) اونوقت از انتخابتون پشیمون می شید
نظر من رو بخواید
g10 به همراه یک سینمای خانگی 400 تومنی انتخاب بسیار بهتریست نسبت به b690 و سینماش
چون کیفیت رنگ و عمق تصویر g10 واقعا خوبه ( البته اگر فکر می کنید بدون عیب و ایراده اشتباه می کنید ) مشکلی بابت جاموندن و لرزش تصویر نداره و به همراه یک سینما ی خانگی به 90% امکانات سامسونگ خواهید رسید . می مونه اتصال به اینترنت و پخش HD که اولی بنظر من یک امکان فانتزیه و دومی هم لااقل توی 3-4 سال آینده خیلی بکار نمیاد و وقتی هم بکار اومد یه HD پلیر می خرید و خلاص
دکورش البته به B690 نمی رسه ولی بد هم نیست .
من هنوز 20 روزم نیست که B690 رو خریدم ولی سپردم اگر کسی G10 ی که 2-3 ماهه کار کرده با گارانتی اصلی داره و دلش می خواد با B690 عوض کنه ، حتما باهام تماس بگیره ( با یکی - دو تاشونم البته درحال مذاکره هستم )
پ.ن :
توی این نوشته سعی کردم بدون اغراق و تعصب ، اونچیزی که برداشت من از B690 و قیاسش با بقیه تلوزیونهای در دسترس بود بهتون انتقال بدم . اغلب دوستان و اقوامی که LCD دارند وقتی میان B690 رو می بینن ازش تعریف می کنن و این یعنی بین LCD ها جایگاه خوبی داره اما همونطور که گفتم چون من از پلانو ، اومدم روی LCD به همین خاطر درسته همه چیزش بهتره اما تصویرش حتی با کیفیت رنگ بهتر نمی تونه من رو قانع کنه و ترجیح می دم تلوزیون با برایتنس کمی کمتر اما بدون لرزش داشته باشم . بقیه امکاناتم که گفتم
فقط بازم تکرار کنم که اصلا فکر نکنید که G10 هیچ مشکلی نداره یا شبکه های داخلی رو درحد خدا نشون میده و ... نه . بازم می گم که رنگها در LCD اساسا بهتر دیده میشن . حالا بعضی از دوستان می گن برایتنس دلیل کیفیت نیست اما باشه و نباشه ، کمک می کنه که تصویر بیشتر به دل ما بشینه . فکر نکنید G10 توی آپسکیلینگ مشکلی نداره و ... ( اینا رو می گم که بعدا نخوره توی ذوقتون ) بنظر من برتری G10 عمدتا توی دو چیزه
1- عدم لرزش و جا موندن پیکسلها
2- عمق تصویر
در بقیه موارد B690 بهتره ( بحث HD هم جداست که اصلا حالا حالا ها ما باهاش درگیر نیستیم ) ولی من بشخصه بخاطر همون عدم لرزش و جاموندن پیکسلها در صحنه های پرتحرک به G10 رای می دم چون از تلوزیون انتظار تصویر دارم نه دکور و امکانات جانبی ...
موفق باشید
خوب کاری کردی نقد رو نوشتی ...باسه کسایی که می خوان تلویزیون بخرن خیلی بدرد می خوره.
حالا که اینجور شد باید حتما G10 رو هم باید ببینم چون اگر لرزش تصویری که گفتی باشه باسه چشم من کابوس میشه.
طبق نوشته شما باسه خانواده ساموسنگ بهتره ولی باسه من پاناسونیک
آپدیت می گردد که
زاویه دید b690 تقریبا همون 178 درجه هست ولی از مرکز تصویر ( رویروی صفحه ) اگر به طرفین بروید بعد از حدود 45 الی 60 درجه ، با افت و تغییر رنگه واضحی روبرو خواهید شد .
.......
با تشکر از دوستان . امیدوارم بقیه دوستان هم در مورد کالاهایی که دارند بدون تعصب نظرشون رو بنویسن . بنظر من ما اینجا جمع شدیم که بهم کمک کنیم نه اینکه بگیم اون چیزی که من خریدم بهتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)