نه دوست خوبم سلیقه ایه .شما باید بر اساس هزینه و امکانات ببینین کدوم به کارتون میاد. برتری های dext که به کررات گفته شده اما در تشریح هسته ی مرکزی مایلستون ( این طرز صحبت کردن رضاس) مایلستون برتری هایی داره مثل سی پی یو قویتر. ال سی دی بزرگتر و بهتر (16 میلیون رنگ) فیلمبرداری بهتر.
والا به من قول 4 یا 5 روزه رو داده اگه عجله ندارین صبر کنین.حیفه که بلک بری. نگهش دار رفیق.
آخرین نسخه رو میتونی از سایت modmymoto بگیری . برو قسمت دانلودها پیدا میکنیش.بدون مشکل ترین اینه :
Motorola USB Driver v4.2.4 for Windows
توی بعضی از کشورها مثل چک از اول با 2.1 میاد. اما بقیه به ترتیب و به زودی میاد. من از همین الان عزا گرفتم که میگن 2.1 روت نمیشه چیکار کنم (البته اصلا نگران نباشینا شوخی میکنم حتما میشه)
قیمت همون 640 که دوستمون گفتن هست.
dext واقعا خوشمله!! کیفیت کیبوردش رو که من صد در صد مطمئنم بهتر از مایلستونه!! جمع و جور تر هم هست.هر کی میخواد بخره فقط این رضا نخره که از فرداش باید عزا بگیریم که چرا روت نمیشه گوشی
با gprs میتونی motoblur رو استفاده کنی. زیادم شار÷ مصرف نمیکنه چون مثل وبگردی نیست که .در ضمن فایر تو چرا همش پستات با من زمانش یکیه؟ صبر کن خوب یختهاین پست رو دوبار ویرایش کردم
دوستان خداییش واسم دعا کنین امتحان ارشد رو خوب بدم .قول میدم بیام اینجا قیمتا رو پایینتر بهتون بگم![]()