تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 190

نام تاپيک: سریال آشپزباشی

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من ارزش نگاه كردن نداره

.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آقا من دیشب ندیدمش، تکرارش هم همینطور... میدونم چیزی رو از دست ندادم!!!! ولی بی زحمت یکی از دوستان تعریف کنه بگه چی شد! شرمنده اخلاق ورزشیتونم!!

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

اکبر قید رستورانشو زده گذاشته حراج که این یارو چیزه ... اسمش چیه؟ لهجه همدانی داره! هومن! اون می خواد مثلا با اون زنه شریک بشه و.... از این جور چیزا ....
    این دوتا هم مثلا دیگه طلاقشون جدیه جدیه ...
    آهان این دختره هم، سارا ! تو شب خواستگاری یه جورایی جواب رد داد...
    همین

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تازه 9 قسمتشو حذف کردن؟
    با اینحال این همه کشدار شده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

يادداشت محمدرضا هنرمند در واكنش به برخي انتقادات از «آشپزباشي»

فارس: «محمدرضا هنرمند» كارگردان سينما و تلويزيون در يادداشتي با عنوان «اين آشپزباشي بيچاره بدهكار» به برخي از انتقادات و نوشته‌هاي رسانه‌اي پيرامون رقم توليد اين سريال تلويزيوني پاسخ داد.

در اين يادداشت كه نسخه‌اي از آن براي خبرگزاري فارس ارسال شده،‌ آمده است: اين روزها هر جا سخني از سريال آشپزباشي باشد، ضمن اظهارنظر درباره ريتم كند اين سريال ، حرف و حديثي هم از هزينه‌هاي تلف شده بيت‌المال به ميان مي آيد. به همين خاطر لازم ديدم براي روشن شدن اذهان عمومي و آرامش وجدان آنهائي كه سنگ بيت‌المال را با جديت هر چه تمام‌تر به سينه مي‌كوبند، چند نكته را يادآوري كنم.

سازنده «گوركن»، «مرگ ديگري» و «زنگ‌ها» نوشته است:

اول اين كه: چه خوب كه دوستان وگاهي همكاران گرامي ما تا اين اندازه حسابگر و دقيق شده‌اند. ولي اي كاش در كشوري كه هزاران هزار پروژه رها شده، تعطيل شده ، جمع شده ، تكرارشده ، غيب شده ، چپو شده وجود دارد، رسيدگي و مؤاخذه بيت‌المالي تنها به يك سريال و هنرمندان طراز اول آن خلاصه نشود كه بد عاقبتي دارد.

دوم اين كه : سريال «آشپزباشي» هرچه كه هست، حداقل شانزده ميليارد تومان يعني چهار برابر هزينه‌هاي خودش را از طريق جذب و فروش پيام هاي بازرگاني اختصاصي اين سريال به سازمان صدا و سيما يا همان بيت‌المال بازگردانده است. دقت بفرمائيد! چهار برابر هزينه‌هاي خودش. يعني يكي از پرسودترين فعاليت‌هاي اقتصادي ممكن، فارغ از دستاوردهاي فرهنگي ، هنري و اجتماعي.

سوم اين كه: در ماه‌هاي اوليه تصويربرداري اين سريال و با احتساب زمان ثبت هر صفحه از فيلمنامه مصوب ، پيش‌بيني مي‌شد كه قسمت‌هاي اين سريال احتمالاً به سي و چند قسمت برسد كه در مرحله تدوين اين پيش بيني و محاسبه مثل هزاران هزار پيش‌بيني انجام شده در حوزه‌هاي مختلف علمي ، ورزشي ، فني ، اقتصادي ، نظامي و حتي ديپلماتيك درست از آب درنيامد. اين جرم و جنايت بزرگ را من شخصاً به گردن مي‌گيرم و آماده‌ام تا تمام خسارت‌هاي احتمالي وارد شده به بيت‌المال را از دارائي مختصر شخصي‌ام بپردازم تا كسي دچار عذاب وجدان و بي‌خوابي نشود.

در ادامه يادداشت كارگردان «ديدار» ، «ردپايي بر شن» و «موميايي3» مي‌خوانيم: ‌

چهارم اين كه: عليرغم دلسوزي‌هاي بيت‌المالي و دروغ پراكني‌هاي منتقد خيلي بزرگ و هميشه در صحنه، جناب استاد مسعود فراستي مبني بر دريافت دستمزد بالاي يك ميلياردي اينجانب و ديگر هنرمندان مظلوم اين سريال كه آغازگر انحراف افكار عمومي و فتنه عليه اين سريال بود، اينجانب طبق قرارداد منعقده قرار است دستمزد مشخص و متعارفي براي هر قسمت دريافت كنم. بنابراين تقليل قسمت‌هاي سريال يعني تقليل دستمزد خودم. روشن‌تر مي‌گويم تا همه مديران سازمان صدا و سيما و همكاران عزيزم خوب متوجه شوند. من قرار است بابت 26 قسمت دستمزدي دريافت كنم كه هنوز آن را به‌طور كامل دريافت نكرده‌ام. تا همين امروز ، بسياري از همكاران ديگرم در اين سريال نيز حقوق مورد توافق خود را دريافت نكرده‌اند و طلبكار هستند، تهيه كننده هم شرمنده و بدهكار و فعلاً موبايل خاموش است.

در ادامه اين يادداشت،‌ سازنده سري مجموعه‌هاي موفق «كاكتوس» و فيلم پربيننده «دزد عروسك‌ها» نوشته است:‌

پنجم اين كه: اين سريال در سخت‌ترين و بحراني‌ترين شرايط سياسي اجتماعي ساخته شد. يكي دو ماه قبل از انتخابات رياست جمهوري هيجانات انتخاباتي به گروه رخنه كرد. بعداز انتخابات نيز دامنه آشوب‌هاي سياسي و اجتماعي، گروه را تا آستانه تعطيلي و از هم‌پاشيدگي كشاند. تشريح جزئيات فشارهاي عصبي و رواني براي تعطيلي كار در اين يادداشت به صلاح هيچكس نيست، ولي اگر لازم باشد در جائي خواهم گفت كه براي ادامه كار و جلوگيري از تعطيل كامل پروژه چگونه جنگيده‌ام. نه براي خوش رقصي كه براي جلوگيري از اتلاف سرمايه‌هاي هنري كشور و نفس هنر. تعطيلي كار در آن روزها توجيه كافي داشت و هيچ كس را براي آن مؤاخذه نمي‌كردند. به آساني هزينه ديگري به هزينه‌هاي بحران‌هاي سياسي اجتماعي سال 88 اضافه مي‌كردند و بس.

و آخر اين كه: سريال «آشپزباشي» هم تمام شد. پس تا ديداري ديگر..... اگر باشد ..يا علي ! - محمدرضا هنرمند – چهاردهم خرداد89

6. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

من از این معتمد آریا متنفر شدم بعد از این افتضاحاتی که به بار اورد . هر چی زودتر طلاق بگیرن تموم بشه بره راحت شیم . البته صدا

و سیما فیلماش آخرش به خیر و خوشی تموم میشه و عمرا طلاق نگیرن .

فقط به عشق پرویز پرستویی فیلمو نگاه میکنم .

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

سريال «آشپزباشي» هرچه كه هست، حداقل شانزده ميليارد تومان يعني چهار برابر هزينه‌هاي خودش را از طريق جذب و فروش پيام هاي بازرگاني اختصاصي اين سريال به سازمان صدا و سيما يا همان بيت‌المال بازگردانده است

واقعا"...باز خوبه كه به راي مردم احترام گذاشتن و سريالو كوتاش كردن يكي از دوستان كه دو سه هفته پيش ديده بود سريالو ايندفه كه اتفاقي اين قسمتو ديد گفت:اي بابا اينا هنوز تو لج و لجبازي گير كردن ؟ چرا كارو يكسره نميكنن؟ و من مونده بودم چي بگم جوابشو؟؟؟

9. این کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده از قبل از عيد تا هفته قبل اين سريالو نگاه نكرده بودم اين هفته وقتي سريالو ديدم همش حس ميكردم كه تو اين مدتي كه من اين سريالو نگاه نميكردم گويا پخشش از تلويزيون متوقف بوده !!!! واقعا اينجوري بوده يا اينكه هيچ تغيييري تو اين مدت نداشته؟ !

11. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دیشب خیلی قشنگ بود خدایی

13. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

دیشب توی محضر اونجا که حاج آقا هه گفت مسلما خانوم ها کاردان ترند ! معتمد آریا به اکبر چی گفت ؟ گفت خوردی؟!!
    استغفرالله منظورش که چیز نبود؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •