بابا اینترنت مخابرات خودش هم نمی دونه داره چی می کنه!الان تست من مال 256 هست.
این بالا ترین سرعتی بود که توی اسپید تست داشتم.ولی میانگینش 41 بود.خیلی نوسان داره.از 25 تا همین 51 امروز نوسان داشت.
بابا اینترنت مخابرات خودش هم نمی دونه داره چی می کنه!الان تست من مال 256 هست.
این بالا ترین سرعتی بود که توی اسپید تست داشتم.ولی میانگینش 41 بود.خیلی نوسان داره.از 25 تا همین 51 امروز نوسان داشت.
شما اگر میخوای ببینی سرعتت دقیقا چنده فایل زیر رو دانلود کن ببین دقیقا تو چند ثانیه دانلود میشه.
از روس ساعت ویندوز نگاه کن وقتی که دقیق بگی این فایل تو چند ثانیه دانلود میشه تا حساب کنم سرعت متوسط رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز صبح که سیستم رو روشن کردم بازهم خطای 651 رو داد که میگه error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error.
نمی دونم چه شه !!! یعنی کسی نیست که ویندوز 7 داشته باشه و با این خطا برخورد کرده باشه ؟! تو فروم های خارجی که پره اما راه حل قطعی هم گویا براش نیست
خلاصه پی بردم که از غیرفعال کردن tcp/ip v6 هم نبوده . هرکاری کردم کلی ور رفتم نشد که نشد ، بعد از چند بار خاموش روشن کردن و ریستارت کردن آخرش همینطوری الکی کانکت شد !!!!
من فقط طبق گفته پشتیبان پارس آنلاین یه کانکشن pppoe ساختم و کار دیگه ای نکردم ، این قضیه IP ست کردن دیگه چه صیقه ایه ؟
دوست عزیز اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید لازم نیست کانکشن درست کنید
شما وارد تنضیمات مودم بشید (احتمالا" با وارد کردن 192.168.1.1 در مرورگرتون وارد میشید)
حالا باید مودم رو کانفیگ کنید
wisard رو ادامه بدید البته بسته به نوع مودم شاید گزینه ها فرق داشته باشه! مودم من planet هست
در قسمتی که نوشته vpi و vci به صورت زیر عمل کنید
VPI=0
VCI=35
البته این تنظیمات مال مخابراته اگه از جای دیگه سرویس دریافت کردید vpi و vci رو ازشون سوال کنید
احتمالا" در همون صفحه و در پایین جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد هست که نوشته PPPOE USER/PASS اونجا هم یوزر و پسوردی که از مرکز سرویس دهنده گرفتی وارد کن و در آخر SAVE و مودم رو ریست کن ریست هم در قسمت admin باید باشه
یوزر/پسورد ورود به تنظیمات مودم معمولا" admin هست اگه با آی پی 192.168.1.1 هم نشد وارد بشید دفترچه ی راهنمای مودم رو مطالعه کنید توش ip رو داره
اگه همه چیز رو درست انجام بدید با بالا اومدن ویندوز اینترنت تون هم وصله
Last edited by mahdi-mb; 26-08-2010 at 16:11.
اینترنت 128 پارس آنلاین ساعت 17 تست زدم ، این اومد ، چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جند باشه خوبه؟ این عددها رو باید تبدیل به کیلوبایت کنیم ؟ مثلا 128 کیلوبیت سرعت دانلودش حداکثر چندباید باشه ؟
اگه تقسیم بر 8 کنی میشه کیلوبایت البته تو سایت speedtest.net اون بالا سمت چپ از داخل setting هم میتونی نتایج رو به صورت کیلوبایت تنظیم کنی
در کل سرعت 128kb برابره با 16KB و 256kb هم 32KB که البته به دلیل شیر بودن کمی نوسان خواهد داشت
الان سرعت شما 57KB هست!
به کوچک و بزرگ بودن B توجه کن
سرعت شما الان خیلی بالاست اما بعیده این طور بمونه در ساعات آینده هم تست کن
256 مخابرات امروز
Last edited by mahdi-mb; 26-08-2010 at 17:34.
الان تو این تصویر سرعت 0.37 میلیون بیت هست ، اگر در 1000 ضربش کنیم میشه 370 کیلو بیت و اگر اون رو تقسیم بر 8 کنیم میشه 46 کیلو بایت درسته ؟ پس سرعت 46 کیلوبایت هست نه 57
سلام دوستان عزیز ما هم هستیم. این فروم برای اینکه papها حقمونو نخورن ضروریه.
از بانی فروم تشکر می کنم
من سرعت شما رو بر اساس تستی که گذاشتید گفتن نه سرعت خودمو!
سلام
دوست عزیزم اصلاً قصه نخور من رفتم شاتل گرفتم -فقط به خاطر تو- البته من همه اینترنتای همدانو از همدان آنلاین گرفته تا adslهای مختلف امتحان کردم و همیشه سعی کردم بهترینو استفاده کنم و پول اضافی به کسی ندم.
در مورد شاتل از قبل هم آمار داشتم تو تهران و چند تا شهر دیگه شنیده بودم خیلی خوبه حالا هم که از دیروز استفاده می کنم wow عالیه دانلود اصلا نوسان نداره و مثل موشک کار می کنه من که شوکه شدم حتی 1 شب به بعد که دانلود رایگانه هم افت سرعت نداره.
اما شما حالا یه کم صبر کن من ببینم دارن دون می پاشن یا کیفیت در همین حد می مونه. با speedtest تست میگیرم برای تو و دوستان دیگه میزارم
قربانت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)