سلام .گوشی خوبیه ولی حیف منوش فارسی نیست اسمس فارسی هم نمیشه داد.نمیدونم راهی واسه فارسی کردنش هست یانه
سلام .گوشی خوبیه ولی حیف منوش فارسی نیست اسمس فارسی هم نمیشه داد.نمیدونم راهی واسه فارسی کردنش هست یانه
به نظرم شما بدون گارانتی خریدید....چون با گارانتیش خیلی عالی فارسی شده همه چی فارسی میشه حتی بازی ها.....سلام .گوشی خوبیه ولی حیف منوش فارسی نیست اسمس فارسی هم نمیشه داد.نمیدونم راهی واسه فارسی کردنش هست یانه
دوستان عزیز
اینترفیس گوشی POP در مقایسه با اینترفیس اس کلاس Viewty Smart که چیز زیادی کم نداره ؟ یعنی انیمیشن های اون و شخصی سازی منو ها و ... رو داره ؟
اینترفیس A-Class (پاپ) یه تفاوت هایی با اینترفیس S-Class (ویوتی اسمارت) داره....مثلا سبک زیر منو ها، صفحه ی دسکتاپشون فرق داره.....انمیشین ها کمتره و مکعب سه بعدی نداره و اینترفیس دوربین هم یه مقدار تفاوت داره....در کل ای کلاس از فلش یو آی (رنوار)خیلی بهتره ولی در حد اس کلاس نیست....اینترفیس گوشی POP در مقایسه با اینترفیس اس کلاس Viewty Smart که چیز زیادی کم نداره ؟ یعنی انیمیشن های اون و شخصی سازی منو ها و ... رو داره ؟
دوستان من دیروز بدون گارانتی خریدم این گوشی رو
راهی نیس که بشه فارسیش کرد؟
SMS فارسی رو نشون میده ولی نمیشه فارسی نوشت!!!
شما بايد يه فريموري كه فارسي داشته باشه رو دانلود كني و باهاش گوشي رو فلش كني طبق راهي كه توي تاپيك مخصوص فلش كوشيهاي الجي هست. اگه هم نميتوني انجامش بدي ببرش گارانتي يه پولي ازت ميگيره و فلشش ميكنه.
دوستان هر کاری میکنم گوشی با بلوتوث به PC وصل نمیشه
یه پسوورد میزنم اما تو گوشی اون پسوردو نمیخواد بعد Pair Faild میده
چیکارش کنم؟
اول مطمئن شو بلوتوثت 2رست كار ميكنه يا نه. با يه گوشي ديگه تستش كن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)