من چند سال پیش میگفتم شاید دیگه به سن 17 که رسیدم بازی نکنم . اخه اخلاقم با برادرم عینه همهاونم تو همین سنا بازی رو کنار گذاشت ولی حالا که فعلا به 18 رسیدم و هر روز هم داره علاقم به بازیها بیشتر میشه و دلم میخواد هیچ وقت علاقم کم نشه !
![]()
من چند سال پیش میگفتم شاید دیگه به سن 17 که رسیدم بازی نکنم . اخه اخلاقم با برادرم عینه همهاونم تو همین سنا بازی رو کنار گذاشت ولی حالا که فعلا به 18 رسیدم و هر روز هم داره علاقم به بازیها بیشتر میشه و دلم میخواد هیچ وقت علاقم کم نشه !
![]()
بزرگ ترين اشتباه زندگيت رو انجام دادي !
سلام
من الان تو 39 سالگی هستم و هنوز عشق گیم
از tv game داشتم تا الان که با pc بازی میکنم البته خیلی حرفه ای نیستم چون کارم و زن و بچه و از همه بدتر ودیسک کمر وامونده نمیذاره زیاد پشت کامپیوتر بشینم از کنسول بازی هم خوشم نمیاد زیاد باهاش حال نمیکنم
ولی به قول دکارت
من بازی میکنم پس من زنده ام
من از زمانیکه وارد دبستان شدم تا سن 28-29 سالگی متاسفانه و یا خوشبختانه فرصت بازی کردن پیدا نکردم اگر هم بوده بسیار کم , فقط گهگداری سریهای pes رو بازی میکردم اما خیلی محدود به همین خاطر اصلا نمیدونم موضوع بازی مثل جی تی ای یا کریسیس چیه اصلا نمیدونم کریسیسه یا کرایسیس . از یکی دو سال پیش به اینور فرصت بازی کردن بیشتر برام فراهم شده اماشاید بشه گفت فقط pes بازی میکنم .
به نظر میرسه بیشتر گیمرهای این سایت سنشون حدودا بین 15 تا 24 سال باشه الان شما دغدغه خاطرو نگرانی خاصی ندارید بعلاوه اینکه این سنین چنین اقتضاعاتی رو هم داره الان فکرشو هم نمیکنید که زمانی از دنیای بازی خداحافظی خواهید کرد اما سنتون که بالاتر رفت کم کم از بازیهای مورد علاقتون فاصله میگیرید و زمانی میرسه که واقعا از رفتار خودتون متعجب میشد و ازخودتون میپرسید خدایا این چه انگیزه ای در من بود که روی یک بازی خاص اینقدر وقت میذاشتم , بحث میکردم و پیگیر اخبارش بودم دیر یا زود این جریان برای 90 تا 95 درصد افراد اتفاق میفته و این جبر روزگاره .
تا زمانی که p30world سر پاست.![]()
من تا وقتی که زندم و یه کارت گرافیک درست حسابی داشته باشم
ز گهواره تا گور بازی بکن![]()
من فقط مجموعه هاي رزيدنت اويل رو بازي كردم
البته تا چهارش رو
هنوز 5 رو بازي نكردم ولي اصلا سن برام مطرح نيست چون از سبكش خوشم مياد
من از خیلی بچگی که میکرو و ماریو و تانک بازی میکردم تا آخر عمرم
(البته زنم باید گیمر هم باشه که دونفری بیشتر حال مبده!)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)