سلام علی جون
بابا من که خیلی وقته PSP دارم جیگرتو
دستت طلا داداش
سلام علی جون
بابا من که خیلی وقته PSP دارم جیگرتو
دستت طلا داداش
سلام دوستان
لطفا اگه میخواهید کسی را در رابطه با نصب کردن فریمور راهنمایی کنید حتما حتما ورژن فریموری که در حال حاضر روی psp شخص هست را بپرسید و نسبت به اون بگید چه فریموری نصب کنند.
تا اونجایی که من یادم هست دستگاه آقا سعید از این سری جدید هست که کپی خور موقت هست(البته شاید هم اشتباه کنم). شما همه بدون اینکه این مساله را بدونید فریمور 5.50gen-d3 پیشنهاد کردید.در صورتی که اگه این فریمور روی دستگاه های کپی خور موقت نصب بشود دستگاه بریک میشه و هیچ کاری هم برای درست شدنش نمیشه انجام داد.
پس لطفا از این به بعد به دقت عمل کنید که خدای نکرده کسی ضرر نکند.
فقط امیدوارم دیر نشده باشه و آقا سعید این فریمور را نصب نکرده باشه و اگر هم تا الان انجام داده من اشتباه کرده باشم و دستگاه ایشون از سری قدیمی و کپی خور دایم باشد.
Last edited by choory; 29-01-2010 at 15:55.
سلام علی جان
حرف شما کاملا متین هست.شما درست میگی.منم حواسم بود.
ولی سعید جان لینک d3 رو خواست منم براش گذاشتم.ظاهرا psp سعیدم سری قدیمیه
سلام بچه ها.حاجیتون برگشت البته بدون اون شکلکه
من یه مدت نبودم الان نمیدونم چی به چی هست؛
من tekken 6 ریختم روی این psp ولی نمیاد، همون بلاها رو هم سرش آوردم باس چی کار کنم؟؟؟
باس از این آپدیت جدیده استفاده کنم یا از همون قدیمیه هم میشه؟
دمتون گرم.
سلام علی جان.
نه دستگاه آقا سعید 3000 هست.خداراشکر نصب نکرده و مشکلی پیش نیومده.
سلام.دلمون واسه خودت و شکلکت تنگ شده بود. : دی
ببین اگه دستگاهت از سری قدیمی هست (کپی خور دایم) برای اجرای بازی های جدید باید فریمور 5.50gen-d3 را نصب کنی.
اما اگه از سری جدید هست ( کپی خور موقت) باید فریمور 5.03gen-c نصب کنی.
لینک دانلود داخل تاپیک مربوطه هست.
ممنون از تذکرت علی جان.بودنت تو انجمن یه نیازه اساسیه
علی جان تو از من پرسیدی که قدیمیه یا جدیده !!
میسوختم فدای سرت !!
سلام دوستان خیلی وقت بود از اینجا بی خبر بودم. امیدوارم حالتون خوب باشه.
یه سوال داشتم: من بازی جک و دکستر رو دانلود کردم ولی با استفاده از پچ هم اجرا نمیشه. الان چی کارش کنم؟ روش دیگه ی هم اومده؟(psp 3000 5.03 mhu)
سلام و خسته نباشید
psp من مدل 1000 من آپدیت جدید رو ریختم ورژن رو میزنه 5.50 بازیهای قدیمیم رو نشون نمیده تو مموریم قسمت بازی رو خالی نمایش میده چکار کنم ؟؟؟
سلام
ببخشید این چطوری حجم بعدی بازی از حجم اصلی کمتر میشه؟
بعد هم بازی اجرا نمیشه مینویسه بازی کامل نیست!!!!!!!!!!
سلام اقا مال منم از سری جدید هست ( کپی خور موقت) باید فریمور 5.03gen-c ولی بازی تیکن 6 رو نصب کردم اجرا نمیشه میاد بیرون ...این کاری رو هم که گفتید برای یه بازی دیگه کردم اجرا شد اما واسه تیکن 6 حجم فایل نصف میشه
و بعد اجرا نمیشه من بازی کشتی کج 210 رو با استفاده از این روش درست کردم
حالا باید برای تیکین چیکار کنم؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)