تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 380 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من نظرم اينه كه دوستان يه قطع نامه صادركنيم در حمايت مديري و بخوايم كه دوستانمون فايل هاي گپي و دانلودي استفاده نكنند.
    چطوره؟
    هنوز اصفهان ما نيومده ولي نميرم دانلود كنم تا بخرم.دوست دارم كامل بخرم و آرشيوش كنم.

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا ما ملت همیشه داریم یکی رو حمایت می کنیم.
    با این بخش حرفتون موافقم

یه سریال تو یه لوکیشن بدون دکور ، بدون طراح لباس ، بدون دوربین های حرفه ای ، بدون ویراستار و دستیار نویسنده ، بدون نور پزدازی ، بدون نیاز به کارگردانیه هنری ....
    حقیقتش من زیاد راجع به مسایل تکنیکی سینما نمیدونم ولی یه سوال دارم، از کجا میدونین اینا رو نداره؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

بلاخره اومد؟ چطوريه؟ قشنگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلاخره اومد؟ چطوريه؟ قشنگه؟
    قسمت اولش مالی نیست . حکایت سیامک انصاریه که فوق لیسانس تاریخ داره و خیلی به تاریخ علاقه داره

و مدرس تاریخه که تو این قسمت میفهمه که پول بهتر از تاریخ و کسی به درس تاریخ و تاریخ کشور اهمیت نمیده

و خودشم که وضع مالیش خوب نیست بیخیال میشه و میخاد برگرده داراب خانه پدریش. که قبل از این که بره با

سحر جعفری جوزانی آشنا میشه که یک دانشجوی تاریخه و برای پایانم نامش احتیاج شدیدی به کمک سیامک

انصاری داره و دنبال یک کتابی میگرده و از سیامک انصاری میخاد کمکش کنه که سیامک انصاری هم عاشقش

میشه و بهش کمک میکنه.

قسمت دومش . هنوز در زمان حال و سیامک انصاری در حال کمک به سحر جعفری جوزانی برای تکمیل پایان

نامه که شخصی زنگ میزنه به سیامک انصاری میگه من کتابی دارم که بدردت میخوره اگر بدی به سحر جعفری

خوشحال میشه و باهات ازدواج میکنه. میگه بیا کاخ تا بهت این کتاب رو بدم نمیدونم کدوم کاخ رو گفت.

سیامک انصاری میره کاخ زنگ میزنه میگه کجایی طرف که صداش مهران میدریه میگه تو راهم قهوه تلخ که رو

میز گذاشتم بخور دارم میام سیامک انصاری قهوه تلخ رو میخوره و چشماش تار میشه و میره به زمان سال

درست یادم باشه 1208 .

قسمت سوم هم در همین سال 1208 . تو همون کاخ که رفته بود ادامه داره . میبینه همه در حال تکاپو هستن

که میفهمه روز تاج گذاریه شاه ولی فکر میکنه که اینها همش نمایشه و فیلمبرداریه و همش میخنده .

خلاصه گشت گذاری میکنه تو کاخ و بالاخره شه میاد و همه تعظیم میکنن ولی اون هنوز فکر میکنه فیلمبرداریه

و نمایشه .

روز تاج گذاریه از فرانسه و روسیه تحفه هایی برای شاه آوردن که تقدرمش میکنند و نمیدونم چی میشه

سیامک انصاری سلفه میکنه ..اهم میکنه چی میشه که پادشاه میبینش و میگه این کیست در کاخ ما چه غلتی

میکند. پادشاه داد میزنه بگیریدش ... میگیرن و به زنجیر میبندنش و پادشاه میاد جلو و سیامک انصاری هنوز

فکر میکنه نمایشه و سبیله پادشاه رو میگیره میکشه میگه این الکیه میکشه و میبینه که واقعیه و گریش

میگیره میگه این چه بدبختی بود سرمون اومد.

خلاصه پادشاه دستور میده که سرش رو از تنش جدا کنند. قبل از شروع این کار براش غذا میارند قیمه

وو میخوره و هنوز نمیدونه میخان سرش رو بزنند. بعد پادشاه میگه می خواهیم راهیت کنیم بروی ( منظورش

دیار باقیه) ولی سیامک انصاری فکر میکنه میخان ولش کنند بره. پادشاه میگه غذایت را بخور که به شکوفه بگم

بیاید و راهیت کند بعد سیامک انصاری فکر میکنه شکوفه دختره میگه من نامزد دارم زحمت نکشید خودم تنهایی

میرم .

بعد شکوفه میاد ..نگو شکوفه همون جلاد قصره یه مرد چاق 200 کیلویی سیبیلش اندازه شمشیرش ..

سیامک انصاری جفت میکنه میگه ایشونن شکوفه جون

بعد که میخان سرش رو بزنند یه نفر از دربار میگه نکنید شوم میشه اگر در روز تاجگذاری خونی ریخته بشه

باید خون یکی از دربار هم ریخته بشه وگرنه شوم میشه برای سلطنت

خلاصه میندازنش زندان بازپرس میگه از کجا آمدی و میگه من از آینده اومدم و بازپرس میده اینقدر کتکش

میزنند که قاتی میکنه و میندازنش زندان و اونجا از زندانی دیگه میپرسه اینجا کجاست

میگه ایران . تهران سال 1208 و میفهمه که اومده زمان قدیم و سریال همینجاها تموم میشه.

5. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

مهران مدیریم اگه خیلی دلش برای سریالش می سوخت . همون توافق میلیاردی با صدا و سیما رو قبول می کرد . نه اینکه بگه تازه سهم تبلیغاتم می خواد ! الانم می تونست بعد از پخش تلویزیونی سی.دی هم بفروشه .
    حرف حـق جواب نداره ؛ چطـور بود دوستان ؟

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

همچنان به دست ما نرسیده این سریال 2 روز از زندگی عقبیم :خخخخخخخخخخخخخ

8. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا من هم از شما ها خواهش میکنم دانلود نکنید.
    ببینید من الان میتونستم از سرور خودم لینک مستقیم بذارم براتون ولی من خیلی مهران مدیری رو دوست دارم، خیلی زیاد.
    فقط بخاطر علاقه ام بهش اینکارو نمیکنم.
    سریال اینهمه خرج برداشته، کلی برای ساختش زحمت کشیده شده، واقعا دیگه 2500 برای 3تا سی دی چی هست که اینکار رو هم نمیکنیم.
    مطمئن باشید خریدن کارهای مهران مدیری پول دور ریختن نیست.
    من خودم به شخصه تاحالا یک فیلم ایرانی هم نخریدم ولی کار مهران مدیری یه چیز دیگه هست.
    نمیدونم کسی به حرف من گوش میده یا نه، ولی ازتون خواهش میکنم دانلود نکنید.
    حقيقت به نظر من خريدن اين كار يه جور دهن كجي به نارسانه ملي هم هست. بالاخره يكي بايد اين تابو رو ميشكست ديگه .. تا كي بايد منت صدا وسيما رو كشيد .. با اون برنامه هاي مزخرفش!

10. 2 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

می خوایید دانلود کنید ، دانلود کنید . می خواید بخرید هم بخرید . دیگه این بحثا چیه ؟لطفا بهمدیگه تصمیمتون رو دیکته نکنید

خواهشا اسم "حمایت از هنرمند" رو تو این تبلیغات نیارید . کلا ما ملت همیشه داریم یکی رو حمایت می کنیم . چه خواسته یا ناخواسته ! باید التماس کنیم تا فیلم و سریال کمدی ببینیم . دنیا بهمون می خنده . واقعا چقدر خرج داره یه سریال تو یه لوکیشن بدون دکور ، بدون طراح لباس ، بدون دوربین های حرفه ای ، بدون ویراستار و دستیار نویسنده ، بدون نور پزدازی ، بدون نیاز به کارگردانیه هنری .... تازه بازیگرم نبود از پور مخبر یا عوامل تدارکات استفاده می کنیم .

مهران مدیریم اگه خیلی دلش برای سریالش می سوخت . همون توافق میلیاردی با صدا و سیما رو قبول می کرد . نه اینکه بگه تازه سهم تبلیغاتم می خواد ! الانم می تونست بعد از پخش تلویزیونی سی.دی هم بفروشه .
    دوست محترم، واقعاً برای این طرز تفکرتون متاسفام....

12. 8 کاربر از rezanew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

دوست محترم، واقعاً برای این طرز تفکرتون متاسفام....
    البته متاسفم هست ؛ من نظـر ایشون رو خیلی پسندیدم ! بخصوص قسمت آخرش رو

مهران مدیری اگـر به فکـر شما بود ؛ یکم از سود خودش گذشت میکرد و با صدا و سیما قراردادشو میبست که همه ایرانـی ها استفاده کنند :|

موفق باشید

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

البته متاسفم هست ؛ من نظـر ایشون رو خیلی پسندیدم ! بخصوص قسمت آخرش رو

مهران مدیری اگـر به فکـر شما بود ؛ یکم از سود خودش گذشت میکرد و با صدا و سیما قراردادشو میبست که همه ایرانـی ها استفاده کنند :|

موفق باشید
    به نظر شما چند میلیارد یه کمه!!!
    برا 100 میلیون ادم می کشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •