یعنی چی ... یعنی نمیتونم دیگه ازاین شبیه ساز استفاده کنم.....
ممممممممممم .... من خدای جنگ میخوام.
سیستم خودمم نمیتونم نگهش دارم خیلی داغونه.
خب حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی ... یعنی نمیتونم دیگه ازاین شبیه ساز استفاده کنم.....
ممممممممممم .... من خدای جنگ میخوام.
سیستم خودمم نمیتونم نگهش دارم خیلی داغونه.
خب حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
منظورم یکی قبل از استفاده از Speed ---- و یکی بعد از فعال کردن این تنظیمات هست.
مثل اینکه منظورم رو اشتباه متوجه شدی.
اولا یه توضیح در مورد سی پی یوهای چهار هسته ای بدم :
سی پی یو های چهار هسته ای بیشتر واسه انجام چهار تا کار به صورت موازی طراحی شدن : مثلا یه دونه بازی در حال نصب شدن باشه همزمان با اون یه فایل رو کپی کنی + یه فایل رو از حالت فشرده خارج کنی + با نرو یه چیزی رو رایت کنی. در این صورت چهار تا کار مختلف داری انجام میدی و هر هسته مسئول انجام هر کدومش خواهد بود! ولی بعضی از برنامه ها و بازی ها ادعا دارن که از هر دو یا چهار هستش هم میتونن همزمان استفاده بکنن تا کیفیت اجراشون بره بالا.
از طرفی برنامه نویسی واسه اینکه یه بازی همزمان از هر چهار تا هسته سی پی یو استفاده کنه تا سرعت اجراش بره بالا سخت هست. خوب این شبیه ساز هم فقط از دو تا هسته سی پی یو استفاده بهینه میکنه و اگه یه سی پی یو چهار هسته ای بخری یعنی دو تا هستش بیکار میشینن! (البته در عمل چهار هسته ای یه خورده بهتر جواب میده دلیلش هم واضح هست. یه هسته رو هم بگیر واسه اجرا شدن سیستم عامل!)
از طرف دیگه هر چقدر کلاک (فرکانس یا ساعت یا سرعت حالا هر چی!) زیاد باشه این شبیه ساز بهتر جواب میده. یعنی یه سی پی یو دو هسته ای هر هسته با سرعت 3.4 بهتر از یه سی پی یوی چهار هسته ای هست که سرعت هر هستش 2.6 ه.
حالا گرفتی چی شد؟
در کل اگه واسه این شبیه ساز میخوایی سیستم عوض کنی بهت پیشنهاد میکنم که این کار رو نکنی.
سیستم من این هست :
CPU : AMD 6000+ 3.10GHz
GPU : GeForce 8600GT 512 MB
RAM : 1.5 GB
و بازی های زیر رو با سرعت کامل (60 فریم در ثانیه) تموم کردم :
Final Fantasy X
God of War
Captain Tsubasa
Resident Evil Code Veronica X
آقا یه پیشنهاد هم دارم موافق هستین هر کس مشخصات سیتمش رو بنویسه و از آخرین ورژن نصبی شبیه ساز استفاده بکنه (تا این لحظه r3119) و یه دونه هم اسکرین شات از بازی که داره انجام میده رو با تنظیمات دیفالت بزاره؟
Last edited by Squall Leonhart; 07-09-2010 at 13:41.
آهان پس قضیه ی 2هسته ای و 4هسته ای اینه.()
واقعا نمیدونم چطوری برای توضیحات مفیدت ازت تشکر کنم.
موفق باشی![]()
اره من که از اول گفتم اینکارو بکنید..........تو فروم بازی سنتر این کار داره انجام میشه و خیلی ها هم استفاده بردندآقا یه پیشنهاد هم دارم موافق هستین هر کس مشخصات سیتمش رو بنویسه و از آخرین ورژن نصبی شبیه ساز استفاده بکنه (تا این لحظه r3119) و یه دونه هم اسکرین شات از بازی که داره انجام میده رو با تنظیمات دیفالت بزاره؟
حتما اینکارو بکنید ولی من خودم نمیتونم اینکارو بکنم چون سیستمم تازگیا ریخته به هم
ممنون![]()
سلام دوستان
من بازي GOW رو با pcsx2 نمي تونم اجرا كنم لطفا بگيد اشكال از كجاست؟
اينم عكس ارورري كه مي ده:
http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/hpCwZM1284463338.jpg
دوستان!!
نميدونم چرا مشكل بالايي خود به خود حل شد!!! اما يه مشكل ديگه بوجود اومده!!! وقتي اجرا مي كنم صفحه ي سياه اي مي ياد اما هيچي نشون نمي ده! مشكل چيه؟
از کدوم ورژن داری استفاده میکنی؟ راهنماهای پی دی اف رو که توی پست های قبلیم گذاشتم رو خوندی؟
تو پست اول هست راهنما...........
من سیتمم اینه :
CPU AMD 940 X4 3.3GH با اورکلاک
VGA :ATI 4850 1G GDDR3
RAM: 4G
WINDOW SEVEN 32 BIT
بازی های پلی استیشن 2 را دارم با 53 تا 60 فریم بازی میکنم
PCSX 9.6 GDX1853
البته این PCSX9.7 GDX 3576 را هم دارم ولی سرعتش کمتر از بالایی هستش به همین دلیل از بالایی برای اجرای بازی ها استفاده می کنم.
بیشتر هم کشتی کج ، مورتال کمبت و کراش و... بازی میکنم
خیلی هم راضی هستم
Last edited by Abolfazl_Real; 17-09-2010 at 22:38.
بیلد 3878 به تاریخ 5/10/2010 به صورت رسمی هم اومد :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)