اقا جان من ميخوام پي اس پي بخرم آيا به صرفه است؟ آخرين قيمتش چند است؟ ايا تا اخر مرداد به 220 هزار تومان ميرسد؟
اقا جان من ميخوام پي اس پي بخرم آيا به صرفه است؟ آخرين قيمتش چند است؟ ايا تا اخر مرداد به 220 هزار تومان ميرسد؟
كجاييد ؟ چراجواب نمي ديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
اگر كسي توانسته از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.
من هر ي رو دانلودش كليك مي كنم صفحه reload مي شه.
لطفا یکی یه آدرس تو شیرازبده که ازاون PSP بگیرم ضمنا فرم ویر روهم خودش بریزه روش باتشکر![]()
مثل اینکه هیچکس اینجا نیست.
دالیی........![]()
سلام به همه دوستان. اینم يه لينک که اگر مطالبش رو بخونيد کاملا بهتون در رابطه با خردی PSP کمک ميکنه. به همه توصيه ميکنم يه نگاه بندازن
سوالات متداول و مهم در رابطه با خريد PSP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mazi_z_PSP; 07-06-2007 at 23:15.
سلام اگر امکان داره يه ليست کامل از تمام قطعات جانبی PSP بزاريد. با مشخصات کامل و قيمت.
سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم که هر چی تو تاپیک ها گشتم پیدا نکردم اگر تکراری بود ببخشید.
umd چیه؟
دانگرید کردن یعنی چی؟
پی اس پی کرک شده چه فرقی با نشده داره؟
فریم ور چیه؟
ممنون میشم جواب بدین اگه چیزه دیگری هم هست که من باید بدونم لطفا بگید.
UMD = psp bejaye DVD va CD UMD dare ye chizi hast mesle dvd va cd baraye psp hast va toosh bazi hast ye film
Downgrade = psp version haye mokhtalef dare ke beheshoon migan firemware ( forimoor) vaghti version psp ro biyari payin be 1.5 migan downgrade ya be yek version balate ke OE dare bebari migan crack shode
va ghabeliyatsh ine
psp original baraye har bazi bayad 70.000 Toman bedi
crack shode 500 toma n midi bazi ro az dvd az tarighe pc ro memory psp ke jodagane mikhari 1gb/2gb/4gb/8gb copy mikoni
va bazi mikoni
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)