تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 16 از 34 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

من عذر مي خواهم مادربورد من ga-k8nf-9 است ibm جون pci e هم داره جيگر.
    من به بقيه پست كاري ندارم چون بخاطر سريع تايپ كردن ايشان (منظورم جمله بندي است) نتوانستم جمع بندي

كلي بكنم ولي تو كف اين هستم كه چطوري شده كه اين برادر عزيز اون مدل بالايي رو با GA- K8NSC-939 اشتباه

تایپ کردن.

به هر حال ....

اگر نظر منو قابل بدونیید با وجود عوض شدن مدل بازم سر حرفم هستم . اگر صبر کنید دلایلم رو میگم

اول تفاوت ها رو بین این دو مدل میگم بعد با مدلی که پیشنهادمیدم مقایسه میکنم

امکاناتی که اضافه شده در مدل جدید:

بالا رفتن چیپست از nVidia nForce3 250 Gb بــــه NVIDIA nforce 4 4x

تبدیل AGP 8X به PCI Express و ( PCI*3+PCI - Ex1*2)

افزایش تعداد USB از 8 به 10

قرار دادن IEEE 1394 b (که من خیلی با نوع b حال می کنم )

افزایش SATA150 از 2 تا به 4 تا

خوب تا این جا به غیر از دو مورد اول بقیه نون اضافه بودن و تاثیری نو راندمان سی پی یو ندارن و در نظر

بگیرید که قیمت برد از 80 هزار تومان به 100 هزار تومان افزایش داشته (رند کردم )

ولی مدلی که من در نظر داشتم با 15 هزار تومان افزایش علاوه بر موارد بالا این امکانات رو به ما میده

GA - K8N-SLI

افزایش FSB از 1600 به 2000 (در مدل جدید باز هم 1600 بود )

بالا رفتن مدل چیپست و تبدیل شدن به NVIDIA nForce 4 SLI

تبدیل شدن 150 SATA I به300 SATA II

حالا خودتون قضاوت کنید که ارزش داره یا نه ؟

(با توجه به اینکه موارد اضافه شده باعث افزایش کارایی سیستم میشود)

در ثانی می خواستم برد بهتری رو با همان قیمت 80 هزار تومان معرفی کنم ولی چون از یه برند دیگه بود

فکر کردم که باز ممکنه مشکلات تعصبی بین دوستان پیش بیاد و از گفتنش پشیمون شدم

در آخر هم باید خدمت آقا حسن و کسانی که مثل اون فکر می کنن عرض کنم که گفتن این مسایل

برای تو ذوق زدن خریدار نیست بلکه فقط برای راهنمایی و کمک به کسانی هست که در چنین مو قعیت مشابه ای

قرار دارن اگر هم مخالفتی دارید با دلیل و منطق جواب بدین

منتظر نظراتون هستم ( آقا ایمان و امیر جان و......

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    StayWithMe City

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mndbnt
    فقط Amd [B]
    مخصوصا اگر مادربردت ایسویس باشه چه حالی میده
    با مادر بورد ایسوس چه شود !! به به.

حلیم شولوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام فعلا بايد برم عيد ديدني.بعدا مي ايم با ibm جان حسابي كار دارم.خداحافظ.

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    ibm جان اولا كه دوباره خاكي رفتي و فهم و شعور آمريكايي را با چي مقايسه كردي ؟
    قابل توجه اقا ایمان و اقا امیر

شما به هیچ وجه نمیتونی شعور و فهم یک کار بر آمریکایی ویا اروپایی رو با کاربر ایرانی ای که تازه چند ساله

دیده کامپیوتر چه شکلی هست مقایسه کنی
    ايمان جان منظور ناراحت شدن نيست
    ببينيد بارها گفتم كه برنامه انجمن سخت افزار يه مقدار فرق داره چون بحث ها بايد جداي از سليقه اي باشه و علمي بررسي بشه .... وقتي كاربر عزيزي مطلبي را عنوان ميكنه و با آمار و ارقام هاي خودش مياد بررسي ميكنه كه نميشه بحث درستي را داشته باشيم .
    مثل اينه كه بگيم چون پرايد كولر داره ژس بهترين ماشينه ... ( دليل بي ربط)
    من بارها خواهش كردم كه موضوعات را علمي بنويسيد و قضاوت را به عهده خود خوانندگان بگذاريد .
    بازهم تشكر از همه دوستاني كه مطلب ميذارن و زحمت ميكشن

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب از مجموع بحث كلا نتيجه ميگيريم AMD بهتره !
    حالا اگر به قيمت و گارانتي و درجه حرارت (دوام ) توجه نكنيم مثلا بين Intel 630 3GHz 2MB و 939 AMD 64 3000 كدوم كارايي
    بهتري بما ميدن؟ چون با اين نامگذاري AMD ظاهرا بايد ايندو كارايي مشابهي داشته باشند .(فرض كنيد ميخواهيد
    فقط يك هفته با يكي از اين سيستم ها كار كنيد . كدوم رو انتخاب ميكنيد؟)

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

ibm جان اولا كه دوباره خاكي رفتي و فهم و شعور آمريكايي را با چي مقايسه كردي ؟
    نمی دونم والا ...

یعنی فهمیدنش اینقدر سخته....

وقتي كاربر عزيزي مطلبي را عنوان ميكنه و با آمار و ارقام هاي خودش مياد بررسي ميكنه كه نميشه بحث درستي را داشته باشيم .
    مثل اينه كه بگيم چون پرايد كولر داره ژس بهترين ماشينه ... ( دليل بي ربط)
    کدوم آمار و ارقام رو من از خودم در آوردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه موضوع چیز دیگه است و قرار باشه که جناب عالی هم تحت تاثیر حرف های یکی دو نفر بیسواد قرار بگیرید

قبلا هم گفتم

در ضمن در مورد پر ادايي من حتما نظر بدين برام خيلي مهم است كه بفهمم همه شما هم همين نظر رو داريد يا نه؟

من وقتي بفهمم نبودنم باعث ميشه شما را حت باشين با همين 4 و5 تا پستم از شما خدا حافظي ميكنم

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا من با AMD موافقم به نظرم یه جورایی میشه این دورو با NVIDIA=INTEL و AMD=ATI مثال زد
    کلا کاراییه بیشتر مساوی با پوله بیشتر شعاره اینتلو انویدیاست
    ولی کارایی باضافه پوله کمتر شعاره اون دو تاست !

این یه مقاله:

چرا AMD؟

هم اکنون اکثر بازیکنان در دنیا به این نتیجه رسیده اند که CPU جدید AMD برای بازی ها بسیار مناسب تر و پر قدرت تر از Intel می باشند. مثلا همین Gamespot که تقریبا یکی از مراجع اصلی بازی های کامپیوتری در دنیا می باشد کلیه تست های سخت افزاری خود را بر روی CPU های AMD انجام می دهد. اما علت این امر چیست و چرا ما قصد داریم که پردازنده AMD را پیشنهاد دهیم؟
    پردازنده های AMD با قیمت های مناسب تری نسبت به Intel عرضه می شوند و می توان با مبلغی که قصد خرید یک پردازنده Intel را دارید یک پردازنده AMD با قدرتی به مراتب بیشتر تهیه کرد.
    پردازنده های AMD با وجود چیپ های پر قدرت Nvidia NForce برای مادربردهایشان، بسیار عالی با سری محصولات گرافیکی Nvidia مطابق شده و دارای پشتیبانی از SLI می باشند. ضمنا این چیپ ها دارای طراحی فوق العاده برای بازده بیشتر می باشند و از هر چیپ دیگری از Intel، VIA و ... پیشی می گیرند. البته در سری Intel هم حرکات مشابهی انجام شده است که تا به نتیجه رسیدن و اطمینان خاطر از آن زمان زیادی لازم است.
    پردازنده های AMD دارای تکنولوژی ها و استانداردهای به روزی می باشند که در Intel مشابه آن ها یافت نمی شود. از جمله این قابلیت ها می توان به مواردی چون Hyper Transport، Cool & Quiet و پشتیبانی از دستورات 64 Bit اشاره کرد.

عکسه تست دو تا سی پی یو:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در نتیجه فقط Amd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

6

نقل قول نوشته شده توسط IBM is GOD

کدوم آمار و ارقام رو من از خودم در آوردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه موضوع چیز دیگه است و قرار باشه که جناب عالی هم تحت تاثیر حرف های یکی دو نفر بیسواد قرار بگیرید

قبلا هم گفتم

يعني ما هم بيسواديم ديگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بابا اين چه وضعيه به اندازه 1 صفحه كامل مطلب تايپ كردم نيومد تو سايت.همه اش پريد.كل زحمت هاي من به هدر رفت .بعد از چند روز اومده بودم يك بحث كامل كنم.اه
    باز شب براتون تايپ مي كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام. سال نو مبارك. (( تمامي حرفهاي امروز من عين حقيقت است و قصد تعريف ندارم))
    IBM خان ، جيگر من، خوشگل من، استاد همه ما تو اگر نيايي من هم نمي آيم. (( اگر ناراحت نمي شويد به شما بگويم تو )). اصلاٌ تو تنها كسي هستي كه از روي منطق و به صورت علمي با ما بحث مي كني. بقيه طرفداران اينتل از روي علم و منطق صحبت نمي كردند. شايد از روي هوي و هوس و شهوت و يا ... صحبت مي كنند !!! شوخي كردم.
    همچنين از بابت معذرت خواهي شما ممنونم . با اين كار شخصيت بالاي خودت را به همه ما نشان دادي. از مهدي جان انتظار بيشتري داشتم. (( هنوز هم دير نشده مهدي خان)).
    در ضمن من دنبال يك مجله يا سايت فارسي مي گردم چون وقت ترجمه ندارم ولي فقط در مورد سخت افزار باشد. نرم افزار و اينترنت و اين جور بنجل ها را قاطي اش نكرده باشند.
    IBM جان تو يك كمي زود از كوره در مي روي. اگر يك كمي به خودت مسلط باشي خيلي خوب مي شه.
    اما بريم سراغ يك بحث مفصل و اينكه من IBMخان را از اشتباه دربياورم.(( قابل توجه آقايان كه من همه مطالب اين پست را غروب تايپ كردم ولي وارد سايت نشد و همه اش پريد و دوباره دارم تايپ مي كنم)):
    جناب ساقي خان مديريت محترم از شما تقاضاي عاجزانه دارم كه حتي اگر كار به فحش و كتك كاري هم رسيد تاپيك را نبنديد. نتيجه اين نظر خواهي براي من اهميت فوق العاده دارد.پيشاپيش از همكاري شما ممنونم.
    ببين IBM عزيز اكثر حرفهايي كه تو زدي زياد ربطي به موضوع نداشت. من عادت دارم براي تفهيم بيشتر مطالب مثال بزنم . پس مثال زير را بخوان و در ضمن از رك بودن من ناراحت نشو. قصد توهين ندارم:
    در اين مثال بنز اينتل و فولوكس واگن معادل شركت اي ام دي مي باشد.فرض كنيد هر كدام از دو شركت مرسدس و فولوكس واگن در امسال در رده خودرو سواري با كاربري عمومي يك خودرو توليد كردند. در ضمن شركت مرسدس در زمينه توليد خودرو هاي سنگين نظير كاميون از فولوكس بسيار جلوتر است.فرض مي كنيم خودرو فولكس در 80 درصد موارد از جنبه هاي سرعت قدرت كيفيت و ... بهتر از خودرو توليدي بنز در اين رده ودر امسال باشد.حال نظر سنجي برگزار مي شود كه كدام شركت در رده خودروهاي سواري در امسال توليد بهتري داشته است. و در واقع كدام محصول در اين كلاس و در اين تاريخ بهتر است.دوست عزيزمان اقاي IBM به اين سوالات اين گونه جواب داده اند((اميدوارم ناراحت نشويد))
    1)چون شركت مرسدس بنز بسياري از تكنولوژي هاي مادر در صنعت خودروسازي را ايجاد كرده است پس خودرو سواري توليد شده ان در امسال بهتر از خودرو توليدي فولوكس است.((معادل سوال 1 شما))

2)فلان فن اوري را فولوكس توليدي امسال ندارد.پس خودرو توليدي بنز بهتر از خودرو فولكس است.((در واقع بدون در نظر گرفتن ان 80 درصد برتري فولوكس فقط به ان 20 درصد عقب ماندگي ان اشاره مي كند. معادل سوال 3 شما))

3)چون بنز خودرو رده مسابقه اش را تنها چند ماه زودتر سريعتر از خودرو رده مسابقه فولوكس به بازار عرضه كرد پس خودرو رده سواري بنز بهتر از خودرو رده سواري فولكس توليد شده در امسال است.((معادل سوال 3 شما))

4)چون دولت امريكا براي استفاده كاركنان كاخ سفيد و رييس جمهور امريكا از خودرو بنز سواري امسال را خريد پس اين خودرو بهتر از فولكس است.((معادل سوال 4))

5)اگر خودرو سواري فولكس كم مصرف تر و سريعتر و پر قدرت تره پس چرا كاميون هاي توليدي اش از بنز عقب مانده است.((معادل سوال 7))

6)چرا ايمان صديقي كه در بنگاه معاملات ماشين در ساري كار مي كنه و هر دو خودرو از چندين نظر تست كرده وبا هر دو كار كرده درباره اين موضوع اظهار نظر مي كنه و اصلا چرا بنگاه انها بنز توليدي امسال را بيشتر از فولكس توليدي امسال مي فروشد. ((بدون توجه به اعتبار و نفوذ نام بنز. معادل سوال 9))

7)چون بيشتر مردم دنيا امسال بنز خريدند وامار فروش بنز از فولكس بالاتر است پس بنز توليد شده در امسال بهتر از فولكس امسال است((بدون توجه به نام ونفوذ نام بنز واعتبار ان در ذهن مردم چه امريكايي چه ايراني)).واگر هم اين را قبول نكنيم به شعور ان همه انسان كه بنز خريدند توهين كرديم.

8)در ضمن بنز در ماشين فوق سرعت خود كه قرار است چند سال ديگر تازه جا بيفتد 1 ميليارد سيم گذاشته است.پس بنز توليد امسال در رده سواري بهتر از فولكس است.((معادل بحث ايتانيوم))

همانطور كه ديدي اكثر صحبت هايي كه كردي يا منطقي نبودند يا ربطي به موضوع نداشتند.بحث ما اين است كه سي پي يو مناسب در رده خوب و استفاده تا حدي پيشرفته كدام است.تازه در رده دسك تاپ. براي من ثابت كن cpu intel 3000 lga بهتر از cpu amd 3000 athloon 64 socket 939 است.تازه قيمت شان هم اختلاف فاحشي دارد.ببخشيد كه پر حرفي كردم.مرسي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •