تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 16 اولاول ... 61213141516
نمايش نتايج 151 به 158 از 158

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 88

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

احسان عليخاني در گفت‌وگو با ايسنا:
    امسال به اشتباه به خاطر مهمان‌هاي برنامه از خودم هزينه كردم

برنامه‌ي «ماه عسل» روز عيدفطر پيش از پايان سخنان مجري برنامه متوقف شد و اين در حالي بود كه احسان عليخاني از اين برنامه به عنوان آخرين اجراي خود يادمي‌كرد و خود را از اين پس «يك بيننده تلويزيون» مي‌ناميد.
    اين مجري و يكي از تهيه‌كنندگان ويژه برنامه «ماه عسل» پيش از آخرين برنامه به ايسنا گفت: داشتن جسارت يكي از ويژگي‌هاي مهم يك مجري است و گوينده‌اي كه جسارت نداشته باشد فرقي با يك بازيگر ندارد.
    احسان عليخاني در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بازخوردهاي اين برنامه در ميان مردم و اين‌كه آيا آمار مشخصي از سوي روابط عمومي سازمان در اين‌باره به آن‌ها ارايه شده است يا خير؟ گفت: واكنش‌هايي كه نسبت به برنامه نشان داده شد، چه از طريق تلفن و اس‌ام‌اس، و چه از طريق مطبوعات و مردم، حاكي از اين است كه برنامه ديده شده است؛ روابط عمومي سازمان هم آماري به ما نداده است، ولي از حجم بالاي تماس‌ها و واكنش‌هاي مردم خبر داده است كه در ميان آن‌ها و بد هم وجود دارد.
    وي درباره ميزان واكنش‌هاي منفي و انتقادهاي مردم نسبت به اين برنامه اظهار كرد: آن‌چه اهميت دارد اين است كه برنامه ديده مي‌شود، حال ممكن است برخي نوع اجرا را دوست نداشته باشند، يا اين‌كه از فلان مهمان برنامه خوششان نيايد.
    عليخاني در پاسخ به اين پرسش كه به نظر مي‌رسد معيار شما براي انتخاب مهمان‌هايتان استثنابودن آن‌ها در حوزه خاصي بوده است، آيا مبناي مشخص و تحقيق و پژوهش خاصي براي انتخاب مهمان‌ها و و تعيين اين استثنا بودن آن‌ها وجود داشته است؟ گفت: مهمان‌هايي كه دعوت كرديم لزوما استثنايي نبودند، ولي كساني را آورديم كه از بطن مردم‌اند، قصه و غصه‌هاي زيادي دارند، ولي در طول سال ديده نشده‌اند.
    وي ادامه داد: چند روز قبل از آغاز برنامه دور هم جمع شديم و از طريق مطبوعات، اينترنت و دوستان مختلفي كه در شهرستان‌ها داشتيم يك ليست 70، 80 نفره جمع‌آوري و آن‌ها را اولويت‌بندي كرديم و سپس به سراغ آن‌ها رفتيم.
    مجري برنامه‌ي «ماه عسل» اظهار كرد: برخي از مهمان‌ها را نيز مردم از طريق اس‌ام‌اس به ما معرفي كردند كه البته از ليستي كه فراهم كرده بوديم تعدادي علي‌رغم اين‌كه قصه‌هاي جذابي داشتند راضي نشدند كه در برنامه ما شركت كنند، چون دوست نداشتند قصه‌هايشان رسانه‌يي شود.
    وي با بيان اين‌كه امسال مهمان‌هاي شهرستاني ما نسبت به سال‌هاي گذشته بيشتر بود، در پاسخ به اين پرسش كه آيا به دنبال اين بوديد كه از افراد برجسته و سرشناس كشور در حوزه‌هاي مختلف دعوت كنيد ولي به دليل محدوديت‌هاي رسانه‌اي و يا احتمالا ممنوع‌التصوير بودن آن اشخاص موفق به اين كار نشديد گفت: ما به هيچ وجه به دنبال دعوت از افراد و شخصيت‌هاي برجسته نبوديم، ولي در موارد معدودي به دليل برخي مسؤوليت‌ها نتوانستيم از افرادي براي شركت در برنامه دعوت كنيم.
    عليخاني درباره‌ي اهميت جسارت داشتن مجري در اجراي زنده و اين‌كه اين جسارت به گونه‌اي باشد كه از عرف و آن‌چه رسانه، مخاطب و مسوولان برمي‌تابند خارج نشده و به پررويي تعبير نشود، گفت: بدون شك داشتن جسارت يكي از ويژگي‌هاي مهم يك مجري است و گوينده‌اي كه جسارت نداشته باشد، فرقي با بازيگر ندارد. البته جسارتي كه مثبت و مورد قبول مردم باشد.
    وي ادامه داد: من به عنوان گوينده ملزم هستم مثل مردم فكر كنم، چون نماينده مردم در رسانه و شاهدي از واكنش‌هاي آن‌ها هستم، اصلا وظيفه من به عنوان گوينده اين است كه مثل مردم تعجب كنم، گريه كنم، سوال كنم، بخندم و ...
    مجري و تهيه‌كننده ويژه برنامه «ماه عسل» در پاسخ به اين پرسش كه به اعتقاد برخي از بينندگان برنامه جسارت شما گاهي به سمت پررويي مي‌رود نظر شما در اين‌باره چيست؟ اظهار كرد: من اعتقاد ندارم كه اين اتفاق افتاده باشد به هرحال هركسي سليقه‌اي دارد اما كاري كه من امسال شايد به اشتباه انجام دادم اين بود كه خودم را به خاطر مهمان‌هاي برنامه هزينه كردم.
    وي توضيح داد: برخي از مهمان‌ها اولين‌بار بود كه پشت دوربين قرار مي‌گرفتند، استرس داشتند يا ظرفيت صحبت‌كردن را نداشتند، من خودم را در مواقعي ظالم نشان دادم تا مظلوميت مهمان برنامه نشان داده شود و اين فرق برنامه ما با برنامه‌هاي ديگر است.
    عليخاني درباره هماهنگ‌شدن خود و مهمان‌ها قبل از آغاز برنامه نيز اظهار كرد: من هرگز قبل از برنامه با مهمان‌ها حرف نمي‌زنم چون مي‌خواهم گفت‌وگو بكر و مستند باشد.
    وي در پاسخ به اين پرسش كه اين عدم هماهنگي قبل از برنامه شايد اين شبهه را در بينندگان به وجود بياورد كه شما آماده نيستيد يا مطالعه نداشته‌ايد گفت: اين‌كار سخت و به نوعي ريسك است، اما من دوست دارم مهمانم را اولين‌بار روي آنتن ببينم و به او سلام كنم. البته درباره موضوع گفت‌وگو و كليات آن از قبل فكر مي‌كنم.
    وي ادامه داد: مطمئن باشيد من از همه كساني كه برنامه را مي‌بينند مهمان‌هاي دعوت‌شده را بيشتر دوست دارم و برايم مهم است كه آن‌ها محبوب از استوديو بيرون بروند.

2. 2 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درسته عليخاني خيلي با جرات به مسئولان نقد کرد ولي خودش هم نقد دارد. واقعا در خيلي جاها به مهمان توهين مي کرد و دليل بي مورد مي آورد. مثلا به جومونگ ميگه شما به سوسانو حسودي مي کنيد ؟!!!
    بي خيال بابا جومونگ ديگه .....ره كيه
    ولي عليخاني هم آدم چندان جالبي نيست. گرچه خيلي جاها حرفاش درسته ولي بازم رفتارش چندان جالب نيست.

4. 2 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آخه یه مرد هم اینقدر لوس میشه که این احسان علیخانی اینقدر لوسه ؟!

حالم بد میشه وقتی اجرای این مردک رو می بینم !

مردک مثل این دختر های 12 - 13 ساله که رویایی حرف می زنن حرف می زنه ! آبروی هرچی مرد و می بره !

بعضی مواقع یه حرف هایی میزنه که به شدت غیر قابل تحمله ! آدم می خواد پاشه بره یه پس گردنی حسابی بزنه پس کلش !

همون بهتر که دیگه مجری نباشه !

6. 3 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

آخه یه مرد هم اینقدر لوس میشه که این احسان علیخانی اینقدر لوسه ؟!

حالم بد میشه وقتی اجرای این مردک رو می بینم !

مردک مثل این دختر های 12 - 13 ساله که رویایی حرف می زنن حرف می زنه ! آبروی هرچی مرد و می بره !

بعضی مواقع یه حرف هایی میزنه که به شدت غیر قابل تحمله ! آدم می خواد پاشه بره یه پس گردنی حسابی بزنه پس کلش !

همون بهتر که دیگه مجری نباشه !
    خدا ...ـر دیده شاخ بهش نمیده. علیخانی یه نمونه از ...ـرهاییه که خدا بهش شاخ داده!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

به نظر من احسان علیخانی یه آدم 50 - 50 هستش..
    دقیقا نصف کاراش خوب و نصف کاراش خوب نیستن..
    ولی حداقل مثل فرزاد حسنی کمبود شخصیت نداره جلوی دوربین..

9. 3 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sam & snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همه چی رو قبول دارم ولی نباید اینطوری باهاش رفتار می کردند و برنامش قطع میشد...
    این رفتار با یک مجری نیست(چه چابلوس باشه چه لوس) ...
    رفتارشون دور از انسانیست بوده...
    خاک تو سرشون کنند...

11. 2 کاربر از sam & snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

زمانی که احسان از جومونگ میپرسه در بین کاراکتر های سریال کودوممو بیشتر دوست داری؟

جومونگ میگه :جومونگ.احسان میخنده و میگه بعد از جومونگ ؟

جومونگ میگه :سوسانو،ولی در شبکه3 هنگام پخش در دوبله صحبت های اون که دوبله اونو کسی میکرد که صدای جومونگ رو در می آره میگن :ژنرال هموسو!!!!!!!

13. این کاربر از hosshosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tashakkor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    khvdh

پيش فرض

برنامه جالبی بود نقطه ضعف از نظر خیلی ها : مجری بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •