ما یه ال سی دی براویا داریم که 1080p هست چون اینو هم تو کاتالوگش هم رو جعبش نوشته! ولی لوگوش که بالای خود ال سی دی زده شده همون fullhd هست!!![]()
ما یه ال سی دی براویا داریم که 1080p هست چون اینو هم تو کاتالوگش هم رو جعبش نوشته! ولی لوگوش که بالای خود ال سی دی زده شده همون fullhd هست!!![]()
جالبه
پس 1080p مال ما هم![]()
شما که ندیدی اون وقت میگی من جک گفتم!
سری FZ بهترین تصویرا داره باید از نزدیک ببینی.AW پیشش سوسکه چه برسه به FW
در ضمن بر پچسب 1080 داره بعنی FULLHD هست.رزولیشن تصویر هم 1440*900
حالا شما قانع نمیشی که FULLHD هست اون یه مسئله ی جداست.سونی باید قبل اینکه برچسب فول اچ دی رو میزد باید از شما اجازه میگرفت!
سری FZ که HI-CO بود و دیگه مثلش تولید نمیشه
برایت ترین LCD بین لپتاپ ها با برایتنس 370cd/m2 و کنتراست 1 به 1500 !!!!!!!!!!!
اگه یه سری به برسی های سایت های معتبر بزنی می بینی که AW با برایتنس 270cd/m2و کنتراست نهایتن
1/600 اصلا قابل مقایسه با FZ نیست
تا حالا کلی با سری FZ کار کردم باید بگم لنگه نداره.کیفیت تصویرشا با macPro و G2sg و xps1640 و fw FULLHD مقایسه کردم
حیف این وقتی که وسه ایران رهجو گذاشتی
1225 انتخا ب خوبیه امیدوارم ازش راضی باشی
با سری dv5 کار کردم و کیفیت صفحه نمایشش اصلا بد نیست و رنگا رو خیلی HOT نشون میده و کیفیت قابل قبولی داره.
تنها ایرادی که میشه از صفحه نمایشش گرفت اینه که برایتنسش نصبت به سونی و دل پایین تره و ممکنه در محیط های روشن یکم مشکل ساز بشه
وگرنه کیفیتش خوبه! اگه بد بود که HP تولید نمیکرد. یا اگه تولید میکرد کسی نمی خرید![]()
چی بگم!
فکر کن درست میگی![]()
سه سال گارانتی تعویض قطعه ارزش بیشتر صبر کردن رو هم داره![]()
قابل توجه شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس دیگه 100 درصد fw46 ال سی دیش 1080p هست.امیدوارم دیگه این بحث مصخره ادامه پیدا نکنه!
Last edited by D_z_z; 31-08-2009 at 15:36.
این کجاش قابل استناد؟یه کاربری گفته
همون طور که یه کاربر انجا میگه 1080i
فرقش تو فرومشه
بچه ها امضاء رو داشته باشید حالشو ببرد 1080P
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)