دوستان امکان نصب pixel shader 3 روي کارت هایی که اون رو ساپورت نمی کنند هست؟؟
دوستان امکان نصب pixel shader 3 روي کارت هایی که اون رو ساپورت نمی کنند هست؟؟
سلام بچه هاكسي ميدونه مرحله آموزشي تو اين بازي اونجا كه بايد در يه گاو صندوق رو باز كني يه در قبلش هست چجوري باز ميشه؟؟؟
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم
ولی وقتی میخواد وارد بازی میشه وقتی new game رو میزنم وسط لودینگ این سه تا ارور رو به ترتیب میده
![]()
![]()
![]()
به نظر خودم مشکل از Crack هستش
نظر شما چیه؟
ببین یه بار از علی بابا خرید نکردم ببین چی شد![]()
اسم پکی که ازش خریدم نمیدونم چیه ولی سایتش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
حامد جان من فكر كنم كارت گرافيكت ايراد داره ميدوني كه اين بازي رو فقط گرافيكهايي مياره كه شدر 3 رو ساپورت ميكنه و اگه نيويدا جي فورس باشه گرافيكت از 6200 به بالا ميتونه اين نوع بازيها رو ساپورت كنه
حامد جان عزیز اول روی حعبه کارت گرافیکت رو نگاه کن ببین pixel shader 3 یا 2 رو ساپورت میکنه یانه اگه میکنه باید هم Direct x رو آپدیت کنی هم دیتنیتورت رو ، این مربوط به ارور اولی ،ولی دومی مربوط میشه به این که فایل راه انداز بازی رو تشخیص نمیده و برمیگرده به همون کرک.خوبت میشه هی بهت میگم برو از س ر بخر گوش نمیکنی من فقط next زدم و محل بازی رو مشخص کردم و اصلا ازم کرک و سریال و از این جور چیزا نخواست و مثل بچه آدم مثل بازی های معمولی ،راحت اجرا شد و حالا دارم از یک بازی نسل بعدی لذت میبرمنوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
.
به نظره من خیلی ها بهتر برن XBOX360 بخرن و خودشون رو راحت کنن.، برید ببینید RS:VEGAS و Gears of Warرش چه ریتینگهایی از گیم اسپات گرفتن.
Last edited by Sam Fisher 11; 23-11-2006 at 03:18.
آره الان همه بازيها يا براي x360 مي آيند يا نسخه سفاريش براي اين کنسول هست
من بعدا اين کنسول را مي خرم خيلي توپه منتظر مي شود دسته سنسور دارش بياد و بعد بخرم قرار کرسمس اين دسته بياد
اينجا كه زورگيري نيست !!!!نوشته شده توسط Amin
![]()
تیکه باحالی بود ایول!راستی سزیال جدید مهران مدیری از چند روز دیگه پخش میشه
اگه هنوز رد نكردين اينجا رو:نوشته شده توسط jak_1300
شما بايد دقت كنين كه به ليزرهاي سبز برخورد نكنين چون اينطوري راه بسته ميشه و بايد به عقب برگردين.
سلام من تو مرحله JBA Headquarters - part 4 که تقریبا اخرای بازی هست ... مشکل غیر عادی دارم و اون هم فریز شدن کاراکتر سام فیشر هست هنگامی که با Enrica (همون دختره ) جلوی اتاق survelliance room صحبت میکنند ( یعنی در واقع بعد از تموم شدن صحبتشون فریز میشه ) ... کسی این بازی رو تا اخرش رفته که من ببینم ایراد از منه یا بازی ؟ که به احتمال زیاد ایراد باید از بازی باشه چون این فریز شدن کاملا غیر عادیه ! چون در راهنمای بازی خوندم که بعدش چه کارهایی رو باید انجام بدم ... اما این این فریز شدن مانع شده ! دوستانی که بازی رو تموم کردن توجه داشته باشند ممکنه اصلا این قسمت براشون اتفاق نیوفته چون این بازی 3 پایان متفاوت داره ... اون هایی که مثل من رفتن بیاد کمکم کنن ...
انواع مختلف پایان بازی :
من نوع اول رو رفتم یعنی تو مرحله Crouse Ship کشتی رو ترکوندم ... در مرحله بعدیش Hisham رو نجات دادم و در این مرحله که فریز میشه اولش Lambert رو نجات دادم ( یعنی به جاش Jamie رو کشتم )(یعنی 2 تا از سه تا مورد رگفته شده رو نجات دادم و فقط کشتی رو ترکوندم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)