عزیز دلم،شما هروقت خواستی من آدرس میدم بیا لپ تاپ من و ویندوزشو ببین
عزیز دلم،شما هروقت خواستی من آدرس میدم بیا لپ تاپ من و ویندوزشو ببین
توی فیلم هایی که من دیدم ، جاده های ساختگی رو توی شب و هوای بارونی دیدم ، رالی رو تو هوای برفی دیدم ، جاده های واقعی هم دیدم که شب و روز داره و هواهای مختلف
+
تو قسمت Course Maker هم جاده هایی که می سازیم علاوه بر محیطش ، شکلش و ... هواش و زمانش هم به سلیقه خودمون ساخته میشه ، وقتی که برای ساختن جاده این امکانات هس به احتمال زیاد برای جاده های اصلیش هم میشه هم تغییرات روز و شب هم آب و هوا رو داشت . فقط فکر کنم آب و هوایی که مشخص می کنیم دیگه تغییر نکنه ، مثلا آفتابی باشه بعد بارونی شه .
نتیجه: به احتمال زیاد همشون این امکان رو دارند.
دقیقا
، یه خبری چند وقت پیش بود که بازی رو به یه کسایی دادن ( حالا این که کیا بودن و چرا دادن و چن دادن یادم نیس
، خبرشم گشتم پیدا نکردم متاسفانه
) ، ولی یه چیزی هس ، چون از اون موقع یه سری ویدیو از بازی منتشر شده .
محتوای مخفی: ویدیو از YouTube
محتوای مخفی: لینک دانلود 4 تا از ویدیو ها MediaFire
ویدیو دوم مربوط به Nurburgring Nordschleife هس که حین بازی شب میشه ، شبیه سازی عالیه ، GamePlay هم به نظر خیلی خوب میرسه ، البته از نمای داخل و با فرمون ، شاید با دسته سخت باشه ( از کجا فهمیدم خودمم نمیدونم)
این هم چنتا عکس نمونه از قسمت Photo Mode
محتوای مخفی: عکس ها با سایز بزرگتر
اخبار کوتاه:
پس از اعلام تاریخ عرضه رنک فروش در سایت Amazon ب 1300 درصد پیشرفت کرد ، از رتبه 70 به رتبه 5 اومد .
همکاری Jeff Gordon با GT 5 ( قهرمان 4 دوره NASCAR® Cup series )
محتوای مخفی: ویدیو و توضیحات بیشتر
همکاری SONY , PD و شرکت Nisson امریکای شمالی و تاسیس GT Academy و ایجاد امکان برای هواداران بازی جهت تبدیل شدن به یک راننده واقعی به همراه یک تیم حرفه ای.
محتوای مخفی: ویدیو و توضیحات بیشتر
Last edited by foxyjanam; 18-11-2010 at 19:23.
وای که چه حالی میده مسابقات لمانس توی شب...تعداد دورهای بازی هم زیاد باشه که دیگه عالی میشه!یادمه gt تو ps1 مراحلی داشت که 60 دور بود!!!هر دور که تموم میشد بیشتر انگیزه پیدا می کردی تا آخرین نفر رو هم رد کنی!به جرآت میتونم بگم این بازی به تنهایی ارزشش رو داره که واسش یک ps3 تهیه کنی
آخه من یه جایی شنیدم نصف کمتر پیست ها تغییرات آب و هوایی داره .به احتمال زیاد همشون این امکان رو دارند.
بازی رو هم فرستادن برای فزوشگاه ها !
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلاخره اومد ؟
بلی آمد و 4 شنبه هم میره برای فروش .
آهنگ Opening Movie بازی
گروه : My Chemical Romance
آلبوم : Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoysآهنگ : Planetaryدانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من میخوام اینو تو یدونه از این پکایی که باهاش یه PS3 هم میدن بخرم همچین چیزی هست؟
2 تا Bundle هس
واسه اروپا : PS3 320Gig + GT 5 که قیمتش 45 یورو کمتر هس از مجموع بازی و کنسول جدا ( البته این قاعده جهانیه و شامل ایران نمیشه احتمالا)
واسه ژاپن :
درسته اصلا شامل حال ایران نمیشه.....فکر کنم الان اگه بخوای بخری تا 600 هزار تومان هستش تو بازار.....2 تا Bundle هس
واسه اروپا : PS3 320Gig + GT 5 که قیمتش 45 یورو کمتر هس از مجموع بازی و کنسول جدا ( البته این قاعده جهانیه و شامل ایران نمیشه احتمالا)
واسه ژاپن :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)