سلام به همگی
میخواستم بدونم نرم افزار Codevision از زبان کیوبیسیک هم برای پروگرام کردن میکروکنترلر ساپورت میکنه یا نه..
ممنون
سلام به همگی
میخواستم بدونم نرم افزار Codevision از زبان کیوبیسیک هم برای پروگرام کردن میکروکنترلر ساپورت میکنه یا نه..
ممنون
سلام میشه منظورتون رو واضح تر بگین ؟
کدویژن یه کامپایلر زبان C برای میکروکنترلر های AVR هست
یعنی کلا از زبان C استفاده نشه و برای پروگرام کردن از زبان بیسیک استفاده بشه...
در ضمن میخواستم بدونم پروگرامر چی هست... از کجا باید خرید...؟؟ قیمتش چجوریه..؟؟
ممنونم![]()
سلام
چجوری میشه فهمید که یه میکروکنترلر پروگرام شده یا نه...؟؟؟
به کمک codevision راهی هست..؟؟
سلام من کتاب مرجع کامل avr به زبان c از انتشارات نص رو میخواستم لطفا اگه کسی داره برام بزاره با تشکر...
سلام
من یه مشکل ساده دارم
پورت c رو تو کدویژن اینجوری تعریف کردم
PORTC=0x00;
DDRC=0x00;
و پایه ها رو با مقاومت پول آپ کردم و تو یه حلقه مقدار پورت رو می خونم وقتی که با ولتاژ یکی هر کدوم از پین های پورت C رو تغییر میدم ولی مقداری خونده نمیشه و انگار نه انگار
سلام به همگی
من تا حالا با AVR کار نکردم و به خاطر همین خیلی ناشی هستم...
الان وقتی میخوام میکرو رو پروگرام کنم codevision این ارور رو میده
مدل پروگرامر که از بازار امجد (( خیابان جمهوری )) خریدم هم این هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کمکی بکنید تا بتونم این micro رو پروگرام کنم...
ممنونم
یه sdk200/300 بخر با پورت LPT کار میکنه
یا پروگرامر Extreme بگیر با USB کار میکنه ولی با برنامه خودش و اگه با LPT وصلش کنی با کدویژن هم کار میکنه
برای برنامه نویسی به زبان بیسیک میتونین از کامپایلر بسکام استفاده کنین که دستورات ساده تر و توابع آماده ای رو هم جهت کار با این نوع میکرو در خودش دارهیعنی کلا از زبان C استفاده نشه و برای پروگرام کردن از زبان بیسیک استفاده بشه...
در ضمن میخواستم بدونم پروگرامر چی هست... از کجا باید خرید...؟؟ قیمتش چجوریه..؟؟
ممنونم
پروگرمر وسیله ایست که شما توسط اون برنامه ای رو که بوسیله رایانه نوشته و کامپایل کرده اید به حافظه ی میکرو کنترلر مزبور انتقال میدین
ساده ترین نوه پروگرمر برای میکرو های ای وی آر stk200 هست که با صرف مبلغی زبر هزار تومن میتونین خودتون بسازینش
متاسفانه نتونستم مدل پروگرمر رو تشخیص بدم ابتدا زنگ بزنین و از فروشنده نام پروگرمر رو بپرسینسلام به همگی
من تا حالا با AVR کار نکردم و به خاطر همین خیلی ناشی هستم...
الان وقتی میخوام میکرو رو پروگرام کنم codevision این ارور رو میده
برای برنامه ریزی میکرو باید ابتدا مطمئن شین که پروگرمری که ازش استفاده میکنین توسط کدویژن حمایت میشه برای این منظور برین تو
setting /programmrs
و پروگرمری که ازش استفاده میکنین رو انتخاب کنین و در قسمت برنامه ریزی red / chip signature رو انتخاب کنین ببینین میکرو رو میشناسه یا نه ؟
متوجه نشدم بیشتر توضیح میدین ؟سلام
من یه مشکل ساده دارم
پورت c رو تو کدویژن اینجوری تعریف کردم
PORTC=0x00;
DDRC=0x00;
و پایه ها رو با مقاومت پول آپ کردم و تو یه حلقه مقدار پورت رو می خونم وقتی که با ولتاژ یکی هر کدوم از پین های پورت C رو تغییر میدم ولی مقداری خونده نمیشه و انگار نه انگار
ممنون... اون میکروی من بدلیل برعکس گذاشتن روی پروگرامر سوخته بود... برای همین رفتم بازار امجد و دوتا دیگه خریدم...
حالا سوالم این هست که :
آیا برای میکروی ATmega16 علاوه بر پایه vcc باید پایه avcc رو هم به همون ولتاژ 5 ولت وصل کرد....؟؟
lcd های 2 در 16 با چه ولتاژی کار میکنند...؟؟
اگر این lcd به ولتاژی وصل بشه و همه 32 تا خانه اش روشن بشن میشه گفت اون lcd صد درصد سالم هست یا نه..؟؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)