اخر این تاپیک اینه که اگر کسی خواست بعضی از این بازیهارو بخره وقتی دید همه دارن می گن بده دیگه نمیره دنبال اون بازی مثل god father 2 و prototype![]()
اخر این تاپیک اینه که اگر کسی خواست بعضی از این بازیهارو بخره وقتی دید همه دارن می گن بده دیگه نمیره دنبال اون بازی مثل god father 2 و prototype![]()
همين حرف شما طرفداران Prototype كه بيشتر از ناطرفدارنش هستن رو اذيت ميكنه و اگر بيان به اين تاپيك و بتونن جلوي خودشون رو نگه دارن و جواب شما رو ندن شاهكار كردن .اخر این تاپیک اینه که اگر کسی خواست بعضی از این بازیهارو بخره وقتی دید همه دارن می گن بده دیگه نمیره دنبال اون بازی مثل god father 2 و prototype![]()
هيچ كس هم قانون اول تاپيك رو رعايت نميكنه و اغلب با كلمات توهين آميز و منطق صفر پست ميزنه .
- اگر براتون مقدور هست به اين پست جواب نديد تا بحثي شروع نشه ، در صورت نياز شديد پروفايل هست !
خوب ایشون نظر شخصیشون رو گفتن, یه تایپیک دیگه هست به اسم (بهترین بازی که تا به حال بازی کردید؟) شما اگه از Prototype خوشتون میاد میتونید برید اونجا مطرح کنید و تبلیغ... در این تایپیک و تایپیکی که معرفی کردم همه میان نظر شخصیشون رو میگن تا همه بتونن آنالیز بکنن ببینم کدوم بازی مزخرفترین و کدوم بازی بهترین هست!
خيلي خوب! بحث شروع شد و باعثش هم من بودم ، براي اينكه ادامه داده نشه من قبول ميكنم كه هميشه حق با كاربران اين تاپيك و شماست ...خوب ایشون نظر شخصیشون رو گفتن, یه تایپیک دیگه هست به اسم (بهترین بازی که تا به حال بازی کردید؟) شما اگه از Prototype خوشتون میاد میتونید برید اونجا مطرح کنید و تبلیغ... در این تایپیک و تایپیکی که معرفی کردم همه میان نظر شخصیشون رو میگن تا همه بتونن آنالیز بکنن ببینم کدوم بازی مزخرفترین و کدوم بازی بهترین هست!
سلام.قبلا هم از این حرفا زده شده که من به خاطر برای جلوگیری از بی نظمی در تاپیک با اون ها با احترام برخورد کردم ولی اگه نمیخواید پست ندید مجبورتون که نکردن.
اگر هم این پست گزارش داده بشه برای شما یک اخطار رو به همراه خواهد داشت.
دیگه از این حرفا نزنین لطفا.![]()
از هر چي بازي خوبه بدم مياد مثل Prince of Persia -فوتبال- شنا FEAR 2- گرگم به هوا-بالا بلندي Burnout و...![]()
انصافا GTA Iv انتظاراتم رو برآورده نکرد خیلی انتظار بیشتری داشتم.
HOT ROD بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بد بود.![]()
راز داوینچی
بدترین بازی توی دنیا کلی براش
پول دادم
مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف مضخرف
آخرا شاهزاده ايراني خيلي باحاله ولي اولاش خيلي شرو وره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)