نمیدونم والا با این تفاسیر شما همه چز رو تست کردید
و تنها فرق من با شما در windows هست
خیلی بوده دفعاتی که بازی خاصی رو یک سری خاصی از کارت ها یا سیستم ها مشکل داشته امیدوارم این یکی از اونها نباشه
این نسخه ای که دارید رو جای دیگه تست کردی ؟
نمیدونم والا با این تفاسیر شما همه چز رو تست کردید
و تنها فرق من با شما در windows هست
خیلی بوده دفعاتی که بازی خاصی رو یک سری خاصی از کارت ها یا سیستم ها مشکل داشته امیدوارم این یکی از اونها نباشه
این نسخه ای که دارید رو جای دیگه تست کردی ؟
نه. همین دیروز خریدمش به هوای اینکه این روزا یه کمی سرگرمم کنه. همین امروز هم نصبش کردم. راستش اینی که من گرفتم نه کرک داره نه هیچ چیز دیگه. دو تا دی وی دیه که توی دومی دایرکت ایکس، فیزیکس، یه برنامه برای سی پی یوی AMD (که البته فقط رو XP اجرا میشه - سی پی یوی من که اینتله البته) و پک ویژوال سی هست.
خیلی راحت و بی دردسر نصب شد و اجرا هم شد فقط اون وقفه هاش...
از این لینک میتونین کمک بگیرین.
آهان اشتباه شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو بخونین :شما اون قسمت هایی که گفته رو بخونین. اگه مشکلی توی ترجمه داشتین بگید درخدمتم.Problem #9: Borderlands (PC) intermittent freezing problem
Solution : refer to solution #1 and solution #2 for borderlands problem #8![]()
Last edited by aghamajid1369; 25-12-2009 at 18:23.
ممنونم. خوندم ولی راه حلهایی که داده اولا این بوده که درایور جدید NVidia رو بگیرم که درایورم آپدیته و با هیچ بازی دیگه ای مشکلی ندارم. دومیش هم اگه اشتباه نکنم گفته مشخصات سیستمم رو اونجا بگم که دیدم یا خدا، 267 نفر با این بازی مشکل دارن. هرچی هم من اونجا هوار بکشم کسی نیست به دادم برسه. بازم اینجا دوستای گلی مثل شما هستند که راهنماییم کنن.
مشخصات سیستمم هم که قبلا گفتم:
بازم ممنون. تو رو خدا کمک کنید. مردم از بی بازیی. ماشاالله بازی RPG مثل fallout و oblivion هم که نایابه! اینم بدجوری به دلم نشسته. شانس نیست که...CPU: Intel Core-2 Quad Q6700
RAM: 4GB Dual-Channel
VGA: NVidia GeForce 8800GT 512MB
Windows 7 32-bit
فکر کنم مشکل از این باشه که phyx رو نصب نکرده باشی . پک ویژال سی رو هم نصب کن. اگه مشکل حل نشد
antialiasing , antitrostopic رو روی صفر بزار فکر کنم مشکلت حل بشه.
به احتمال زياد از همون ويندوز هست چون تو لينكي كه مجيد گذاشته ميگه بريد به راه حل يك و تو راه حل يك هم گفته كه اين مشكل بيشتر در ويندوز سون رخ ميده .
بابت جواباتون ممنونم. واقعا آدم میبینه تو این فروم بچه های فعالی هستن که بی منت کمک میکنن، سر حال میاد.
خوب مشکلم حل شد. اینجا بگم تا اگه بقیه هم مشکل منو داشتن اینجا راه حلشو پیدا کنن.
مشکل: هر چند ثانیه، یکی دو ثانیه تصویر مکث داشت ولی صدا مکث نداشت.
راه حل: درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید.
درست شد. ممنون از همه. عجب بازی باحالیه.
خوب خدا رو شکر
من اصلا فکر نمیکردم اخرین Driver رو نریخته باشی
چون معمولا اولین قدم همینه
من همیشه اخرین ورژن رو نصب میکنم چون اکثرا offline برام میاد
الانم 195.62 نصبه
اقا بریم لذت ببریم از بازی![]()
آخه تا حالا باهاش مشکل نداشتم!! تازه حجم درایورش هم تقریبا 80 مگه، حالشو نداشتم دانلودش کنم.
ولی خدایی عجب بازی باحالیه این. من با اون گردن کلفته رفتم. اسمش Brick بود اگه درست بگم. وقتی Berserk میشه دیگه هیچکی جلودارش نیست. به نظرتون کدوم کاراکترش قویتر و راه دست تره؟
راستی یه سوال... چقدر طول میکشه بازی تموم بشه؟ تقریبا چند ساعت یا چند روز؟ به عظمت fallout 3 یا oblivion هست؟ فعلا که من تازه رسیدم به Skags Gully که اون پیرمرد کوره بعد از اینکه نارنجکو میگیره میگه.
دم همتون گرم... روز تعطیلی خوب سر حال اومدم با این بازی![]()
بازی قشنگیه دوست عزیز ولی یک روند بشدت تکراری داره
فقط آزاد کردن جادوها و توانایی کارکتر بازی حس بازی کردن میده
دیگه بقیش روند تکراری بازیه و همینطور گرافیک بازی برای من
در نوع خودش جالب بود.فقط اینو بگم بازی وقت زیاد میبره
همه بازیهای openworld وقت گیر هستند تنها فرقش اینه
که به هر جایی نمیتونی سر بزنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)