مبارک باشه عزیزم حالا چند گرفتی ؟
منتظرم ... اخه تقريبا يك هفته و خورده اي ديكه كنفرانس apple هست و شايعات مي كه كه مي خواد iPod سري جديد رو معرفي كنه كه احتمالا هم دوربين داره هم قطعاتش 3GS رو مي خوره ! كه با توجه به بازي هايي كه مي خوان جديدا بزنن ! سري جديد رو بخرم خيلي بهتره ! من هم امارات اشنا دارم ! همون اول كار مي كم برام بفرستن ! البته امروز فردا هم همين قيمت رو اونورا ميكيرم ... و الان 8 gig ش 240 تومن توي بازار قيمت كرفتم ... 16 gig رو هم حدودا 300 تومن ...![]()
خوبه
اما من كه غير از موتورولا هيچ گوشي نميتونم دستم بگيرم![]()
دوستان در مورد آ3100 چه اطلاعاتی دارید؟آیا این هم مثل سامسونگ و چ تی سی و ... اینتفریس خاصی داره؟موردی داره که با سایر ویندوز موبایلها بشه مقایسه کرد؟قیمتش الان چنده؟
قیمتش رو تو gsm زده 479 تومن که البته همیشه زیاد می گه![]()
هزار تومان 480 : a3100
هزار تومان 360 : ve66
هزار تومان 295: zn300
هزار تومان 330 : z10
همه با گارانتي فيتكو
قيمت a3100 نسبت به winows mobil هاي جديد و همرده بالا نيست ميتوني با قيمت هاي بالاي htc مقايسه كني![]()
ولی انصافا گوشی zn4 هم یه چیز دیگه هستش کاش تو ایران بودش یکی میگرفتیم
zn4
qa4
rival ...
اينا واقعا " گوشيهاي زيبا و استثنايي هستند من خودم عاشق zn4 , qa4 هستم اما متاسفانه با شبكه gsm كار نميكنن چون CDMA network هستن![]()
البته نسبت به ایکس پریا و تاچ 3 جی گرون هستش.
امکانات خاصی نداره که از سایر وین موبایل ها متمایزش کنه؟
کاظم جان a3100 حدود 460 هست اما میتونی به جاش a3000 بگیری که 250 هست . اینترفیس خاصی داره a3100 که از winmobile دورش کرده و مشخصه دیگش سرعت بالای اتصال gps هست که توی هیچ گوشی نظیرش نیست و این شعار a3100 واسه تبلیغ هست!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)