خب story mode پریروز تموم شدش
آلمان رو 3-1 بردم تو بازی اخر
دروازبانشون شوتا رو خیلی خوب میگرفت ولی 2بار تونستم ردش کنم و دروازه خالی بهش بزنم
الان چیکا کنیم دیگه؟
ویرایش:
انگار میشه داستان کاپیتان رو رفت که همش تکرار قبلیه
فاز نمیده پس
خب story mode پریروز تموم شدش
آلمان رو 3-1 بردم تو بازی اخر
دروازبانشون شوتا رو خیلی خوب میگرفت ولی 2بار تونستم ردش کنم و دروازه خالی بهش بزنم
الان چیکا کنیم دیگه؟
ویرایش:
انگار میشه داستان کاپیتان رو رفت که همش تکرار قبلیه
فاز نمیده پس
Last edited by بردیا; 28-09-2009 at 21:37.
اتفاقا فجیع فاز میده چون می تونی یک فیس برای خودت طراحی کنی قد و هیکل و ... درست کنی برا خودت تازه اسمت رو هم می تونی ژاپنی بنویسی هم انگلیسی مربی میاد شما رو به اعضای تیم معرفی می کنه و شما جای سوباسا توی ترکیب تیم قرار می گیرید تازه توی این مود شما می تونید ترکیب بچینید و دست ببرید توی لاین آپ. حالا اینا به کنار شوت هایی که هر بازی یاد می گیرید فوق العاده جذاب تر می کنه.
کلا اگه معتاد این بازی بشید می بینیند واسه خودش عالمی داره من که خیلی بهم چسبید این بازی حیف فرصت بازی پیش نمیاد برام وگرنه بیشتر بازی می کردم
خوب جو کاپیتان تسوباسا کماکان حاکم هست من با نرم افزار جدید PCSX2 شروع کردم ادز اول می خوام برم ولی این بار قصد دارم کل ایونت ها رو آنلاک کنم. به برا بچه های علاقمند به انیمه کا÷یتان تسوباسا توصیه می کنم با توجه به راهنمایی پست دوم تاپیک حتما یه دست تموم کنن این بازی رو من که سیر نمیشه از بس جالب هست
این بازی فقط برای ps2 هستش؟
کاش من می تونستم اونو بازی کنممنو یاد دوران کودکی میندازه خیلی برای من هیجان انگیزه
![]()
بله ولی با راهنمایی هایی که توی صفحه اول گذاشتم همه می تونن بازی کنن با PC به نوعی پورتش کردم رو PC![]()
Last edited by Spaniuly; 13-02-2010 at 00:54.
آرمین جان میشه لینک دانلود این بازی رو بذاری ؟
سلام.
آرمین جان cpu من تک هسته ای هست!
میتونم بازی کنم یا نه؟
اگه امکان اجرا هست بگو بشینم دانلودش کنم.
توی پست دوم داخل اسپویلر لینک های دانلود بازی هست هنوز . همون اول پست.
Last edited by aghamajid1369; 13-02-2010 at 21:03.
والا امیدی نیست که بتونی فریم خوبی بگیری با CPU تک هسته ای نمی تونی بازی کنی هر چی باشه بازی با شبیه ساز اجرا میشه
من با بازی میکروش خیلی حال میکردم
نمیدونم این ارزش دانلود رو داره یا نه چون اینروزا سرعت هم افتضاحه شاید 2 روز طول بکشه
تازه معلوم نیست تو ویندوز 7 اجرا بشه یا نه
cpu من 2 هسته ایی هست e6550
چطوره برای این بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)