سیستم مورد نیازش چیه؟
کاشکی این EA هم ورشکست میشد جمع میکرد میرفت دنبال کارش ، آخه یکی نیست بگه 1 سری بازی تخیلی میدن 2 سری میدن 3 سری میدن ولی وقتی 4 سری پشت سر هم شد دیگه ملت حالشون به هم میخوره ! مثل اینکه رو همین سبک سوزنشون گیر کرده![]()
با سلام
دوستان کسی سیو بازی
Command & Conquer 4 Tiberian Twilight
را داره البته تکمیلشو میخوام ممنون میشم کمکم کنین
EA هم نگفته چنتا تیم درست حسابی مثل ورژنهای generals به شماره 3 و 4 اضافه کنند به طور کل سه تا تیمه
یه کچل قرمز که با این همه قدرت و امکانات نگفته بره مو بکاره
یه گروه امریکایی به ظاهر فرشته
یه مشت سوسک فضایی حالا نمیدونم چرا EA اسرار دارن فضاییهاشون شبیه سوسک باشن چندشا
اون کچله میزنه به تیپ امریکاییهای فلک زده که تو این همه جنگ و نجات دنیا یه روز آرامش نداشتن
او سوسکا هم میزنن به تیپ او دوتا
دمپایی و سوسک و امریکایی عجب نمایشی
خاک تو سرشون بشه
من این قسمت 4 رو نخردیم چون میترسم کرککش خراب دربیاد
حالا تو قسمت 4 چنتا تیم داره و اون سوسکهاس فضایی هم تشریف دارن؟؟؟
کرک RELOADED که اخرین کرک حساب هست توصیه می شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین بازی برعکس بازی قبل, دیگه کمپین اضافی Scrin رو نداره بلکه فقط شامل GDI و NOD هست که هر کمپین شامل 9 مرحلست. امکان جمع اوری منابع و ساخت ساز به حالت قبل هم وجود نداره. هر گروه می تونه فقط یک ساختمون رو از بین سه ساختمون تعیین شده از فضا احضار کنه که هر ساختمان امکان حرکت داره; ساختمان تهاجمی (کارخونه) ساختمان دفاعی (سربازخونه) و ساختمان پشتیبانی (فرودگاه). تعداد جمعیت هم برعکس بازی قبل محدوده...
خوش بختانه خبری از اون سوکسا نیست دیگه!!!!
ولی بازی خیلی مزخرف شده.اصلا قابل تحمل نیست.
کلا یه خونه داری که همه کارش با همون یه دونه انجام میشه!!
من که مثل سگ از خریدنش پشیمونم. توصیه میکنم شما هم بی خیال بشید.
شاید تنها خوبی بازی بخاطر گرافیک یکم بهترش باشه و یا جذابیت دیدن سر انجام بازی که البته با کسل کننده شدنش دیگه مشتاق دیدن پایان کار نمیشید.
برید همون ژنرال 3 kane's wrath بازی کنید خیلی بهتره...جدی میگم
EA ابرو برده!!!!
فقط c&c 3 همین .
البته اگر شما نگاه بکنید می بینید که ea توی ساخت بعضی بازیاش از جمله c&c و nfs خیلی ضعیف کار کرده و به نظر من دلیلش جز بحران اقتصادی چیز دیگه ای نیست
چون می دونید که همه چیز با پوا به نحو احسنت انجام میشه و به طور کلی هر چی پول و درآمد بازی سازا بیشتر باشه اونا هم بازیه بهتریو ارائه می دن
همون طور که قبلا این اتفاق افتاد
پس خیلی از ea ایراد نگیرین چون هیچ کارخونه ای دوست نداره بازیاییو بیرون بده که باب میل مردم نباشه
اما خوب با این بحران مجبور میشه کاری کنه که خیلی هم افت نکنه
Last edited by camry; 04-06-2010 at 14:22.
واقعا این بازی یک مزخرف به تمام معنا شده . آخه سازنده های احمق بازی چرا گرفتن ساخت و ساز رو از بازی حذف کردن .
بهد تعداد Unit ها رو هم محدود کردن .
Skirmash بازی هم یک گند به تمام معنا شده .
لعنت به EA با این بازیش که هرچی استراتژیک بازی رو ناامید کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)