تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 30 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست من z450 كه ديگه توليد نميشه و جاش رو z550 گرفته.
    فرق z550 با z450
    550 ورودي usb داره
    2-550پردازشگر جديد براويا 3 داره

اما در بين 40X450 و 46W550a
    اگر من جاي شما بودم 40X450 رو انتخاب ميكردم چون led و dlna & dmp داره كه w550 نداره(هرچند اين دو زياد به كار نميان)ولي خب چون led و تكنولوژي جديدتره من اين رو انتخاب ميكردم(نظر شخصي منه)
    اما در مورد سري w بايد بگم يكي از موفق ترين سري هاي ال سي دي سوني كه هنوز هم خوب فروش داره.

بازم اگر من جاي شما بودم دقيقا اين فرق 6 اينچ رو بررسي مي كردم ببينم كه تو دكوراسيون خونمون خيلي تغيير ايجاد ميكنه يا نه؟
    اگر نه كه x450 رو ميگرفتم!
    با گارانتی که Z550 نیست ( بدون گارانتی 46Z550 به قیمت 2300000 تومان بود ولی الان مثل اینکه موجود نیست ) بدون گارانتی نمیخوام
    40 اینچ سری X که LED RGB نداره رو 46 به بالا هست
    در مورد جا موندن تصویر او سری W درسته یا اونایی که این مشکل رو داشتند تنظیمات درستی نکردن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با گارانتی که Z550 نیست ( بدون گارانتی 46Z550 به قیمت 2300000 تومان بود ولی الان مثل اینکه موجود نیست ) بدون گارانتی نمیخوام
    40 اینچ سری X که LED RGB نداره رو 46 به بالا هست
    در مورد جا موندن تصویر او سری W درسته یا اونایی که این مشکل رو داشتند تنظیمات درستی نکردن ؟
    جا موندن تصویر دقیقا چطوریه چون من هنوز درک درستی ازش ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خودم تو سونی ندیدم ولی تو چنتا سایت نوشته بود سری W این مشکل رو داره
    جا موندن هم تو تصویر تند هست یعنی مثلا یه جسم که سری جابه جا بشه سایه اون جسم رو سر جاش دیر تر از بین میره

4. این کاربر از smoedrib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مثلا فرض بكن شما داري يه فوتبال ميبيني كه توش حركتها سريعه.و تصوير هم كه از فريم ساخته شده.حالا براي اينكه اين فريم ها از اون تصوير متحرك جا نمونن اومدن و فركانس پردازش تصوير رو برا هر تلويزيوني تعريف كردن.motion flow
    معمولا اين مقدار از 50 هرتز تا 200 هرتز(بيشتر از اين مقدار هم تو مدل هاي سامسونگ و پاناسونيك ديده ميشه.)ولي به نظر من بهترينش همون 100 تا 150 هرتز.بيشتر از اين كه باشه يه جابه جايي فريم سريع و كاذبي پيدا ميشه.
    الان اين مقدار برايw550 -صد هرتزه.

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

من الان کابل کامپوزیت رو به کامپوننت زدم.(همونی که با dvd player ) بوده. فعلا hdmi ندارم . میخوام بدونم ایا اگر پول بیشتری بدم برای خرید کابل برای اتصال کامپوننت(مثلا اونی که سونی سنتر میخواست بفروشه و کلفتتر بود ) ایا افزایش کیفیت محسوسه؟
    به نظر من نه.چون دي وي دي پليره زياد تغيير نميبيني.
    ولي اگه مثلا blu-ray بود 100% ميگفتم آره.

6. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

همون بهتر که متوجه این غضیه نشدی چون اگه بشی کمی اذیت میکنه

ببین فکر کن تصویر یه شخصی که داره صحبت میکنه رو تو تلویریون داری میبینی این شخص چون داره حرف میزنه سرش تکون می خوره موی سر که رنگش مشکی هست بنظر ثابت میرسه (ولی ثابت نیست کمی تکون می خوره) ولی صورت قشنگ تکون می خوره البته مات هم میشه

یا

داری فوتبال میبینی که دوربین رو از فاصله دوری روی یک شخصیت مهم شدید زوم میکنن که چون فاصله زیاد هست و به خاطر لرزش دست دوربین می لرزه و معمولا این جور اشخاص یه کت مشکی با پیراهن سفید می پوشن که تو لزرش تصویر پیراهن بیشتر تکون می خوره تا کت طرف البته مات هم میشه یا توپ فوتبال که تو لحظه اول شوت کردن توپ کش میاد مثل شهاب سنگ

من این دو نوع جا موندن تصویر رو همیشه میبینم(فقط در رنگ مشکی یا تیره هست و موقعی که کیفیت تصویر ارسالی شدید پایین میشه تو تصویر دود بنظر میاد و صورت ها کش میان که این خیلی بده ولی خیلی خیلی کم پیش میاد) فقط در حالی که با تیونر داخلیش تصویر بگیرم هست
    اگه با DVD Player یا پی سی فیلم ببینم مشکل ندارم همین چند ساعت پیش فیلم Trasformers 2 رو که HD بود و سرعت خیلی بالایی داشت و تو شب هم هست رو دیدم اصلا متوجه چیزی نشد و خیلی هم حال داد ولی با تیونر داخلی تصویر جامیمونه و متوجه میشم

مدل تلویزیونم 40W550A
    Last edited by vahidsport; 17-03-2010 at 00:06.

8. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه 46 اینچ سری v برا منزل گرفتم، ولی اصلا از کیفیت تصویرش راضی نیستم.
    dvd رو خوب پخش میکنه ولی تلوزیون رو افتضاح پخش میکنه
    قبلا یه پارس 28 اینچی داشتم (از اون crt ها) کیفیت تصویرش خیلی بهتر بود
    اینم بگم که من با ریسیور شبکه ها رو می گیرم ، ولی با اینحال کیفیت تصاویر مخصوصا وقتی که در حال حرکت باشن خیلی بده، تا حدی که 20 دقیقه که فوتبال میبینم سردرد میشم
    به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟؟(رسیور، کابل، تنظیمات یا تلوزیون)؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همون بهتر که متوجه این غضیه نشدی چون اگه بشی کمی اذیت میکنه

ببین فکر کن تصویر یه شخصی که داره صحبت میکنه رو تو تلویریون داری میبینی این شخص چون داره حرف میزنه سرش تکون می خوره موی سر که رنگش مشکی هست بنظر ثابت میرسه (ولی ثابت نیست کمی تکون می خوره) ولی صورت قشنگ تکون می خوره البته مات هم میشه

یا

داری فوتبال میبینی که دوربین رو از فاصله دوری روی یک شخصیت مهم شدید زوم میکنن که چون فاصله زیاد هست و به خاطر لرزش دست دوربین می لرزه و معمولا این جور اشخاص یه کت مشکی با پیراهن سفید می پوشن که تو لزرش تصویر پیراهن بیشتر تکون می خوره تا کت طرف البته مات هم میشه یا توپ فوتبال که تو لحظه اول شوت کردن توپ کش میاد مثل شهاب سنگ

من این دو نوع جا موندن تصویر رو همیشه میبینم(فقط در رنگ مشکی یا تیره هست و موقعی که کیفیت تصویر ارسالی شدید پایین میشه تو تصویر دود بنظر میاد و صورت ها کش میان که این خیلی بده ولی خیلی خیلی کم پیش میاد) فقط در حالی که با تیونر داخلیش تصویر بگیرم هست
    اگه با DVD Player یا پی سی فیلم ببینم مشکل ندارم همین چند ساعت پیش فیلم Trasformers 2 رو که HD بود و سرعت خیلی بالایی داشت و تو شب هم هست رو دیدم اصلا متوجه چیزی نشد و خیلی هم حال داد ولی با تیونر داخلی تصویر جامیمونه و متوجه میشم

مدل تلویزیونم 40W550A
    یعنی تصویر که با ----- میگیری هم همینجوریه ؟
    این که خیلی دیوانه کننده هست من خیلی رو این موضوع گیر هستم
    با توجه یه این که 40X450 هم 100Hz هست آیا اونم همین مشکل رو داره ؟
    کلا تصویر با چه کیفیتی این مشکل رو نداره ؟ کانالهای ایران رو اینتل ست این مشکل رو داره رو W550 ؟
    مرسی

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه 46 اینچ سری v برا منزل گرفتم، ولی اصلا از کیفیت تصویرش راضی نیستم.
    dvd رو خوب پخش میکنه ولی تلوزیون رو افتضاح پخش میکنه
    قبلا یه پارس 28 اینچی داشتم (از اون crt ها) کیفیت تصویرش خیلی بهتر بود
    اینم بگم که من با ریسیور شبکه ها رو می گیرم ، ولی با اینحال کیفیت تصاویر مخصوصا وقتی که در حال حرکت باشن خیلی بده، تا حدی که 20 دقیقه که فوتبال میبینم سردرد میشم
    به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟؟(رسیور، کابل، تنظیمات یا تلوزیون)؟؟؟
    چند سال پیش این مدل رو داشتم,تقریبا میشه گفت در حال حاظر این مدل جزو تلویزیون های از رده خارج به حساب میاد .
    اون مشکلی هم که شما دارید از عملیات upscaling بسیار ضعیفه این تلویزیونه و کاری نمیشه کرد جز اینکه از منابع با کیفیت تر مثل فیلم های dvd استفاده کنید.

در رابطه با تار شدن شدید تو فوتبال و صحنه های سریع هم بر می گرده به رسپانس تایم بالا این پنل که عملکرد چندان خوبی در این زمینه نداره.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

یعنی تصویر که با ----- میگیری هم همینجوریه ؟
    این که خیلی دیوانه کننده هست من خیلی رو این موضوع گیر هستم
    با توجه یه این که 40X450 هم 100Hz هست آیا اونم همین مشکل رو داره ؟
    کلا تصویر با چه کیفیتی این مشکل رو نداره ؟ کانالهای ایران رو اینتل ست این مشکل رو داره رو W550 ؟
    من ریسیور ندارم ولی فیلم هایی(مثلا تصویر یک شخص) که با ریسیور ضبط شدن رو که نگاه کردم مشکلی توش نبود فقط این مشکل رو به این شکل با تیونر داخلیش دارم کلا ال سی دی ها مشکل جاموندن تصویر دارن حالا با هر برندی که باشه فرقشون اینکه یکی کم جا میمونه کی زیاد ولی میگم وقتی داری تصویری رو از طریق کابل (کامپوزیت کامپوننت یا HDMI ) میبینم مشکلی ندارم ولی با تیونر داخلیش مشکل دارم

13. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند سال پیش این مدل رو داشتم,تقریبا میشه گفت در حال حاظر این مدل جزو تلویزیون های از رده خارج به حساب میاد .
    اون مشکلی هم که شما دارید از عملیات upscaling بسیار ضعیفه این تلویزیونه و کاری نمیشه کرد جز اینکه از منابع با کیفیت تر مثل فیلم های dvd استفاده کنید.

در رابطه با تار شدن شدید تو فوتبال و صحنه های سریع هم بر می گرده به رسپانس تایم بالا این پنل که عملکرد چندان خوبی در این زمینه نداره.
    یعنی هیچکاریش نمیشه کرد بهتر بشه؟؟/
    با تعویض ----- بهتر نمیشه؟؟؟
    همه ی مدلا این مشکل رو دارن؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •