دوست عزیز من قصد بدی نداشتم فقط اون مواردی را که گفتم را به این دلیل گفتم که در ایکس1 بهتر از ای900 میباشن و شما که دلیلتو برای خید اینا بودن میتونست ایکس1 هم مورد مناسبی برای شما باشه.با توجه به این که مورد اول که در مورد ال سی دی بود ایکس1 اگه بهتر نباشه بد تر هم نیست و موارد 4 و 5 هم که گفتم.
در کل هر کسی یه دیدگاهی برای خرید داره.
شما هم موفق باشی.
در مورد حرفه اخرتون هم بگم که برای من خرید پاکت پیسی هیچ کاری نداره.........دیگه وارد جزعیات نمیشم.
اینم بگم که من 3 تا از فامیلامون به همراه حدود 5 تا از دوستام پاکت پیسی دارن که با سه تاشون ارتباط زیادی دارم تازه یکی از دوستام که کاره باباش تو دبی میباشد حدودن سالی دو تا گوشی میگرن یکی برای خودش و یکی برای داداشش(که اکثرن یه پاکت پیسی میگرن و یه نوکیا)........
پس من با پاکت پیسی کار کردم و کار کردن من فقط محدود به ای900 نمیباشد بلکه من با ایکس1 و تاچ پرو و چند تا هم ایمت که اسمشون در خاطرم نیست کار کردم.
گرچه این بحث بالا به شما مربوط نمیشد چون به شما هیچ ربطی نداره که کی پاکت پیسی داره و کی نداره و چرا کسی که نداره این جا پست میده.....
من فقط برای احترام به شما این توضیحات را به شما دادم.
گل محمدی جان البته من ایکس1 را که باش کار کردم موس نوریش غیر فعال بود گویا جدیدن دوستمم فعالش کرده ولی زمانی که فعال نبود وقتی داشتم با ای900 و ایکس1 به طور همزمان کار میکردم وقتی محیط زیبای ایکس1 را میدیدم دیگه حواسم از ای900 پرت میشد.حالا ایشالاه با موس نوریه ایکس1 هم کار میکنم.اینم بگم وقتی که پسر خالم ایکس1 را دید معلوم بود که خوشش اومده و چون حدوده 5 ماه میباشد ای900 را گرفته نمیتونه به این زودی ها گوشی عوض کنه ولی اگه بتونه به نظره من حتمن ایکس1 را میگیره چون خیلی با شوق با ایکس1 ور میرفت
منظوری نداشتم که بگم ای900 بده فقط برای من محیط ایکس1 بسیار جالبتر از محیط ای900 بود.
ای900 یه بدی داشت که البته پسر خالم میگف میتونه درستش کنه اونم این بود که برای باز کردن ایکن ها ی روی دکستاپ باید اونارو به سمت راست بکشی تا ببینی چی به چیه......به نظره من چیزه جالبی نمبودولی پنل های ایکس1 را که به صورت مختصری یه نگاهی انداختم به دون اینکه فعالشون کنم معلوم بود چیزای جالبی هستن در ضمن دوستم از پنل ماهیه ایکس1 بسیار تعریف میکرد حالا نمیدونم دیگه جریان این ماهی چیه.....
قابل توجه کسانی که میگن ال سی دیه بزرگ ای900 را ترجیح میدن.
وقتی عکس ها گرفته شده توسط خودشو به خوبی نشون نده.........
اریان جان اگه شد میرم دفترچه ی گوشیمو یه نگاهی میکنم (البته گوشیه من پی1 میباشد)موردی که نداره؟ولی اینو بدون که دیگه ملت تا این حد علکی نیست که یه شرکت بیاد علکی به عنوان گارانتی از کسی پول بگیره(میدونم گارانتی در ایران ارزشی نداره ولی باز تا حدودی یه کارایی انجام میدن)
راستی پس این شرکت گوشی ها را از کجا میاره؟وسایلو از کجا میاره؟
دوستان همه موفق باشید