سلام دوست عزیز. شما یک گوشی سیستم عامل دار از سامسونگ بگیر و روش هر چقدر خواستین برنامه و بازی و تم نصب کنید.
دوست عزیز خواهشا بین یک گوشی با سیستم عامل و یک گوشی جاوا فرق قائل شید.![]()
سلام دوست عزیز. شما یک گوشی سیستم عامل دار از سامسونگ بگیر و روش هر چقدر خواستین برنامه و بازی و تم نصب کنید.
دوست عزیز خواهشا بین یک گوشی با سیستم عامل و یک گوشی جاوا فرق قائل شید.![]()
کسی بلده این گوشی رو آپدیت کنه؟!؟!
اگه میشه روش آپدیت رو دقیقا مرحله به مرحله بگید تا بریم تو کارش
عزیز.منظور من گوشی های جاوا پلت فرم بوده.
وگرنه پاکت پی سی رو که همه می دونن از نظر نرم افزاری بسیار قویه.
همون طور که می دونید الان معمولی ترین گوشی نوکیا سیستم عامل سیمبیان داره اما سامسونگ و حتی ال جی این جوری نیستن.گوشی های گرون قیمتشون سیستم عامل داره.
Last edited by free_touch; 30-07-2009 at 23:03.
کدوم مربع ؟
تو گوشی ؟
اگه اون منظورت واسه کالیبراسیون تاچ گوشیه.
اگه منظورت این دکمه وسط هستش، واسه بازگشت به منوی قبلیه.
موس کجا بود نوکرتم![]()
سلام. من اين گوشي رو تازه خريدم. چون قبلا زياد با سامسونگ كار نكردم، يك سري مشكلات در استفاده از اون دارم كه اگه ممكنه كمكم كنيد. اين موارد تو دفترچه راهنماي گوشي وجود نداره.
1- نحوه تعريف speed dial
2- نحوه تغيير مرتب كردن ليست تلفن بر اساس last name
3- نمايش شماره تلفن كسي كه تماس گرفته و اسمش تو phone book هستش. (بعضي وقتها كه واسه يك اسم چند شماره ذخيره شده، مشخص نميشه كه از كدوم شماره تماس گرفته شده)
4- نحوه حذف بعضي ايكونها از صفحه اصلي
5- نمايش نام ايستگاهي كه گوشي در اون لحظه از اون ايستگاه (bts) داره استفاده ميكنه
اینترفیس این گوشی تفاوتی با اینترفیس F480 داره ؟
دوستان یه چیز جدید کشف کردم:
همونطور که قبلا هم گفتم smsهای دریافتی فقط تو سیم کارت ذخیره میشه و فقط هم 50 تا جا داره.ولی میشه اونها رو به مموری گوشی انتقال داد. به این صورت که وقتی یه sms رو دریافت میکنید و بازش میکنید دکمه more رو فشار داده و گزینه move to phone رو انتخاب کنید.اینطوری sms توی مموری گوشی ذخیره میشه و سیم کارت خالی میشه.
سختی کار اینه که باید دونه دونه smsها رو انتقال بدید.
راهی نیست که smsها مستقیم توی مموری گوشی ذخیره بشن؟!؟!؟!؟!؟!
وقتی پر شد خودش میریزه تو مموری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)