BBC بعضی از کانالاش کارتی هست مثل همون BBC HD که گفتی با این حال BBC 2 فکر کنم کانال آزاد باشه البته اینو مطمئن نیستم، Top Gear رو روی BBC one HD هم فکر کنم پخش میشه، BBC World هم البته با تأخیر در حد فصل پخش میکنه فکر کنم.
BBC بعضی از کانالاش کارتی هست مثل همون BBC HD که گفتی با این حال BBC 2 فکر کنم کانال آزاد باشه البته اینو مطمئن نیستم، Top Gear رو روی BBC one HD هم فکر کنم پخش میشه، BBC World هم البته با تأخیر در حد فصل پخش میکنه فکر کنم.
مصاحبه ی تنها مهمان ایرانی تاپ گیر![]()
مصاحبه ی کمدین ایرانی امید جلیلی Omid Djalili با کلارکسون در سری6
وای ی ی ی ی.... وقتی کلارکسون عکس پیکان رو بعنوان خودروی در حال ساخت در ایران نشون جلیلی داد چقدر همه ی تماشاگرها تعجب کردنکلارکسون گفت آمریکا همش از فناوریهای در حال پیشرفت هسته ای در ایران میترسه در حالیکه ماشینهای در حال ساخت ایران مال 65 سال قبله!
لینک دانلود
یا از اینجا مسقیم ببینینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند بخش از قسمت های فصل پانزده رو دانلود و بعد دیدم واقعا حال کردم.
بخش: جیمز با یک تویوتا هایلوکس که قبلاً به قطب شمال رفته است به آتشفشانی در ایسلند می رود و سنگ های پرتاب شده از اتشفشان رو جمع میکنه ، فوق العاده بود.
بخش: جیمز با بوگاتی ویرون اسپرت جدید رکورد 258 مایل در ساعت را ثبت کرد. عالی بود، یعنی وحشتناک بود فقط ببینید.
بخش: تست آئودی R8 spider با porsche 911 turbo convertible که عالی بود.[COLOR="Silver"]
Last edited by ARASH66; 16-10-2010 at 11:17.
اقا اینکه بن کالیز استیگ هستش درسته!
از فصل 16 هم قراره یه استیگ جدید جایگزین بشه!
دوستان من موندم تو کف استیگ...
آخه این کیه؟؟
کیه که میتونه رکورد های به این خفنی بزنه؟؟؟
top gear Australia با top gear معمولی فرق داره؟؟؟
حالا جالب بود این دفعه تام کروز رکورد استیگ رو زد.
بله دوست عزیز فرق میکنه، TopGear چندین برنامه در کشورهای مختلف داره که استرالیا هم یکیشه تو روسیه هم داره جدیداً هم که قراره Top Gear USA پخشش تو نوامبر شروع بشه.top gear Australia با top gear معمولی فرق داره؟؟؟
دوستان لطفاً ص1 این تاپیک را ببینید تا کمی از سوالاتتان پاسخ داده شود؛بیشتر سوالات تکراری هستند... .
امشب برنامه ی تخت گاز قشنگ بود !
فراری FXX !!!! واقعاً رکورد عجیبی زد ! 1 دقیقه و 10 ثانیه و ... !!!
استیگ رو هم که ..... !
![]()
جریان این FXX فراری چیه که رکورد 1:10 رو زده ؟
فصل 15 یادمه بوگاتی ویرون اسپورت 1:16 زد و اول جدول بود بعد گامبرت بود با 1:17 و اصلا اسم فراری FXX و رکوردش توی لیست نبود امروز اینو دیدم تعجب کردم
![]()
Last edited by Reza Razor; 10-11-2010 at 22:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)