من با اینکه رشتم تجربی بود ، رشته ی ریاضی امتحان دانشگاه آزاد دادم.انتخاب اولم هم قبول شدم.(مهندسی It علوم تحقیقات فارس)
زبان84
شیمی17
عربی18
ادبیات47
معارف34
فیزیک مکانیک5
ریاضیات3
البته همش خورده هم داشت
من با اینکه رشتم تجربی بود ، رشته ی ریاضی امتحان دانشگاه آزاد دادم.انتخاب اولم هم قبول شدم.(مهندسی It علوم تحقیقات فارس)
زبان84
شیمی17
عربی18
ادبیات47
معارف34
فیزیک مکانیک5
ریاضیات3
البته همش خورده هم داشت
ادبيات فارسى 49/4
عربى 41/4
بينش دينى 68
زبان عمومى62/5
رياضيات -1/6 (حال کن)
فيزيک 18/4
شيمى 42/7
زيست شناسى 53/7
ازمایشی بود . نیم ساعتم دیر رسیدم
Last edited by saman rossi; 02-09-2008 at 21:30.
نتيجه كلي آزمون: شركت در آزمون جهت خودار***است
مشكين شهر/مهندسي معماري
ادبيات فارسى53/4
عربى34/7
بينش دينى48/0
زبان عمومى25/4
رياضيات4/2 :دي
شيمى 22/7
فيزيک مکانيک -2/8
Last edited by hamidras; 02-09-2008 at 21:40.
من یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......
سلام من تراز کلم شد 7995
اختصاصی 8519
عمومی 6874
سلام ببین برادر رشته ی من 100 نفر میگیره ولی رتبه ی من مثلا شده 105
اگه مثلا 10 نفر از 100 نفر اول قبولی نخوان ثبت نام کنن و برن مثلا سراسری یا دور از جون بمیرن!!! من میشم نفر 95 اوکی؟
پس من حق دارم برم به این رشته و درس بخونم دیگه!!؟ نه؟! میخوام بدونم همچین امکانی هست یا نه!!
مرسی بابای
!! شما تو دفترچه ببین زده چند نفر میخواد و ببین رتبه آخرین فرد قبولی چنده !! تو همون رشته که میگی !! بیا اینجا بگو تا بهت بگم
حق با شماست ولی بیخیال بابامن یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......
آدم که خودشو گول نمیزنه.
رتبه كل هم داره؟:دي من چيزي از اين كارنامه نفهميدم!
من یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......
حق با شماست ولی بیخیال بابا
آدم که خودشو گول نمیزنه.
حیف که نمیشه ... مطمئن باشید اگه میشد حتما دلیلشو میگفتم که چرا درصدای شیمی وزیستم بالا شده ! در ضمن من عقده ندارم وگرنه حتما درصد فیزیک وریاضیمو بالا میگفتم ! وشما هم منو نمیشناسید به خاطر همین دلیلی نمیبینم که خالی ببندم یا کلاس بذارم!
وهمچنین نمیخوام اون بحث مسخره دوباره تکرار بشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)