DVD دوم شامل این موارد هست
![]()
DVD دوم شامل این موارد هست
![]()
خوب تبریک می گم به تمام 360 داران و باید بگم Froza Motorsport 3 رکورد زد
نمرات بازی از سایت ها و مجلات مختلف
Giant Bomb : 100
Boomtown : 100
TeamXbox : 95
Official Xbox Magazine : 95
Everyeye.it : 95
Play Magazine : 95
Meristation : 95
Planet Xbox 360 : 95
Strategy Informer : 95
3DJuegos : 95
IGN : 94
IGN UK : 94
Vandal Online : 94
GameZone : 93
Xbox360Achievements : 93
GameTrailers : 92
Cheat Code Central : 92
Worth Playing : 92
1UP : 91
Official Xbox Magazine UK : 90
MS Xbox World : 90
Computer and Video Games : 90
GameDaily : 90
GameSpy : 90
Level7.nu : 90
Eurogamer Spain : 90
Eurogamer Italy : 90
Eurogamer : 90
GamePro : 80
Total Video Games : 80
Wired : 80
میانگین کلی نمرات این بازی : 93
. . .
Last edited by S.Y.K; 22-10-2009 at 12:53.
بی خود نیست یحیی جون که شماره قبلی این بازی و کلا سری FM به عنوان بهترین بازی شبیه سازی racing انتخاب شد
جالبه که 6 روز از اومدن بازی گذشته کسی یه پست هم (به جز بالایی که در باره ی نمره ست) نزده!
من دو روزه بازیو گرفتم، نظر خودمو بر اساس همین دو روزی که بازی کردم می گم شاید به درد کسی خورد. خب شروع می کنیم...
اول از همه می رم سراغ گرافیک، رک و پوس کنده بگم، اونی که انتظار داشتم نبود، یعنی شما وقتی اسکرین شات های بازی رو می بینید تصور گرافیک خیلی قوی تری رو می کنید (و این رو هم بگم که قسمت Photo mode بازی خیلی پیشرفته ست و امکانات جالبی مثل تنظیم نور، کنتراست، سرعت شاتر، فوکوس، رنگ و ... داره و عکسی که اونجا گرفته می شه هیچ ربطی به خود بازی نداره...)
چرا می گم گرافیک در حد انتظار نبود؟ مثال می زنم، ماشین ها و ساختمون ها بسیار عالی کار شدنولی درخت ها، چمن و کلا محیط طبیعی جای کار خیلی بیشتری داشتن، درخت ها کاملا دو بعدی به نظر می رسند و هیچ گونه حرکتی هم نمی کنن، یعنی هیچ افکت بادی وجود نداره. از درختای پاییزی هیچ برگی نمی ریزه و ...
نکته ی عذاب آور تصاویر دور دست هستند، یعنی مثلا کوه های دور، شهری که از پشت کوه ها معلومه و اینطور چیزا، برای این ها از تصاویری با رزولوشن فوق العاده پایین استفاده شده که منو یاد بازی های 5 سال پیش به اون ور میندازه.
عجیب اینجاست که موشن بلر تو زمان مسابقه تقریبا وجود نداره!! (تو replay و photo mode هست.)
گرافیک replay به مراتب از خود بازی بهتره، البته در مقابل فریم ریت پایین تر، من خودم ترجیح می دم تو اون فریم ریت بازی کنم ولی لااقل موشن بلر وجود داشته باشه، حالا اون به کنار، کنتراست replay از خود بازی خیلی بهتره، اون که دیگه ربطی به فریم ریت نداره که تو مسابقه فرق می کنه! لااقل یه آپشن میذاشتید خودمون تنظیم کنیم!!
تکون هایی که ماشین می خوره به نظر من تو شیفت طبیعی تر بود، اینجا به نظرم یه جورایی زیادی ماشین ثابته!
اما تصادفات به نظر من خیلی خوب وطبیعی هستند، مخصوصا تیکه های رنگی که از ماشین ریخته خیلی جالبه.
موسیقی هایی که برای بازی انتخاب شده لااقل با سلیقه ی من سازگار نیست (مثل این موزیکاییه که تلوزیون رو صحنه های ورزشی میذاره!!) انتخاب موسیقی DiRT 2 فوق العاده بود...
حالا گیم پلی:
بازی شبیه سازه دیگه، انتظار اون محیط شاد DiRT 2 رو نداشته باشید، یه چزی تو همون مایه های shift.
تعدا ماشین ها زیاد و کاملا کافیه و واقعا شما باید برای انتخاب ماشینتون درست تصمیم بگیرید، مخصوصا این که پول هم اُورت در خدمتتون نیست.
کنترل ماشین ها و رانندگی خوبه، خودتون هم می تونید قسمت های مختلف ماشینتون رو تنظیم کنید که مستقیما رو هندلینگ تاثیر می ذاره. تاکید می کنم این قسمت خیلی وسیعه و شما انتخاب های زیادی دارین.
ارتقاء فنی ماشین ها هم چیزای جالبی داره و شما می تونید قطعات ریز و درشت ماشینتونو عوض کنید، حتی می تونید موتور ماشین رو با یه موتور دیگه از همون سازنده عوض کنید، یا دیفرانسیل و یا حتی می تونید ماشین رو از fwd به rwd یا awd تغییر بدید. کلا شما می تونی یه ماشین رو چند کلاس بالاتر ببرید.
کاستومایز ظاهری ماشین ها بسیار عالیه، قسمت رنگ و واینیل که به قول دوستان در حد فوتوشاپه، قسمت رینگ و لاستیک خیلی خوبه و تعداد رینگ ها دست کمی از تعداد ماشین ها نداره!
مسابقات هم متنوع و زیاد هستند و این کاملا دست شماست که از کجا شروع کنید، یعنی می خواید اول مسابقات مربوط به اتومبیل های کوچیک رو برین، یا suv ها رو، یا 8 سیلندر ها یا ...به نظر می رسه با یک بازی طولانی سرو کار داریم که با این آسونی ها شاخش شکیسه نمی شه!
کلا یه بازی 100 درصد بی نقص نیست، البته در نظر داشته باشید که صحبت هایی که درباره ی گرافیک زدم در مقایسه با اون چیزی بود که تو تبلیغات گفته می شد نه با میانگین بازی ها.
حرف آخر اینه که این بازی رو از دست ندید!
کاملا موافقم من که Xbox 360 ندارم ولی تعجب کردم یه بازی با این همه سر وصدا ولی یه نفر نیومد بگه اصلا چی به چیه
ولی دمت گرم SƏHƏND جون تو اساسی جبران کردی![]()
Last edited by mehdy.z; 20-10-2009 at 00:29.
منم بازی رو گرفتم...
بازی دقیقاً همونهایی که در اسکرین شات ها دیده شد... یعنی فوق العاده گرافیکی و زیبا!
همون اول بازی باید با یه Audi R8 قرمز رنگ و بی نهایت زیبا مسابقه بدید.. محیط های اطراف پیست رو با محیط های واقعی اشتباه خواهید گرفت.. کسانی که طرفدار سبک ریسینگ هستند و این بازی رو بایــد بخرن!
در ضمن، بازی در فریم ریت ثابت 60 اجرا میشه!!
موفق باشید
تایید میشه
وحشتناک ترین گرافیکیه که حد اقل من تا حالا دیدم
بازی های مثل shift و dirt 2 از نظر visual و tetxture به هیچ وجه حتی یارای مقابله با این بازی رو ندارن
another excellent work form turn 10
این هم که میبینید بازی زیاد سر و صدا نکرده
هم به خاطر جو عجیبیه که تو این انجمن برای کاربرای فعال به وجود اومد که اکثرا کنسول داشتن و رفتن ...
هم به خاط این که بازی 2 تا Dvd هست
هم کسانی مثل من که هنوز وقت نکردن بازی رو بگیرن
یک سری به تاپیکش تو جایی مثل bc بزنید میفهمید صر و صدای بازی رو
واقعا خوف داره اصلا قبل مقایسه نی بابا این چیه ساختن من هنوز تو کفم !! گرافیک بسیار بسیار بالاست !! از واقعی واقعیتش بیشتره !!!!!!!!!!!
من که بدجور لذت بردم! اولای بازی هم هستم جو عجیبی داره مخصوصا هیجان تیکه اولش
حیـــف که کنســـولم الان توقیفه
ولی باید بگیرمش : دی
بچه ها این بازی چرا اینجوریه؟
هر کار کردم شیشه جلو رو بشکنم نشد فقط ترک میخوره و وقتی از تو نگاه میکنی سالم سالمه شیشه!!!
وقتیم میخوره به جایی الکی رنگ بدنش میره.اصلا اونی نبود که میگفتن.همچین گفتن جی تی هیچ چیزی در برابر این نداره که فکر کردم بازی واقعی باید باشه.
به نظر من جالب نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)