کرکی که صفحه قبل گذاشتن کاملا سالمه
کرکی که صفحه قبل گذاشتن کاملا سالمه
دوست عزیز این پچ razor که درپست 124 اشاره شده از کجا دانلود کنیم؟
خواهش میکنم فقط لینک رپیدشیر نباشه
توضیحات در مورد کرک سالم بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود در همون پست وجود داره ولی بازم این لینکشه:
در صفحه ی باز شده چند ثانیه صبر کنید و بر روی لینک دانلود کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی میشه یک نفر شیوه انلاین بازی کردن رو اموزش بده؟یا اگه جای دیگه ای گفته شده لینکش رو بدید.ممنون.
دوست عزیز این پچ با کرک فرق داره؟ ایا این پچ درونه همین فایل هست؟
این فایل کرک هست و باید طبق دستور العملی که گفته بودم عمل کنی.
عجیبه ! برای شما مگه مهمه که پچ باشه یا کرک ؟
در قسمت فروشگاه سایت این بازی سه dvd هست من بازی را از نارسیس رایانه گرفتم تا حالا چندیدن ساعت بازی کردم وهیچ مشکلی نداشته بازی هم طبق عرظه جهانی زیر 8 گیگ بود این dvd سوم در فروشگاه p30world چیه
دوست عزیز تو توضیحات پست 124 یا همون بازی سنتر گفته اول پچ نصب شود بعد محتویات فایل کرک کپی شود که من پچی ندیدم اینستال کنم وبا توضیحات شما از قسمت لودینگ بازی رد میشم اما نمیدونم اصلا" singel plyayer نداره که بازی کنم اگه میشه پچ razor را بذارید برای نصب ممنون میشم
سلام دوستان عزيز من نسخه Left.4.Dead.2-THEPiRATEGAY رو دانلود كردم بعد كرك جديدش رو نصب كردم روي سيستم
خودم اجرا ميشه ولي چون گرافيكم vga 256 هست درست نشون نميده .....همين رو روي سيستم برادرم نصب كردم كه
براي بازي سيستم عاليي هستش اما وقتي اين بازي به صفحه لود ميرسه يه دفعه بدون هيچ اروري ميپره بيرون ....ويندوزش هم
عوض كردم ولي باز همونطور هست كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
سلام دوست عزیز من این بازیو گرفتم 2 تا dvd بود که همین مشکلو داشت که یه دفعه بیرون میپرید بعد از لوگوی بازی
رفتم پسش دادم فروشنده گفت جدیدش اومده که 3 تا dvd یه هیچ مشکلی هم نداره منم گرفتم و هیچ مشکلی نداشت
الانم بازی میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)