تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 91 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تو نمایندگی که من رفتم G10 رو کنار ال سی دی های پاناسونیک گذاشته بود و من به قسمت تنظیمات کنتراست
    و نور پنل وارد نشدم ولی وقتی مقایسه میکردم پلاسما از نظر درخشندگی تصویر پایین تر از ال سی دی ها بود و
    به نظر من به عنوان یک بیننده این درخشندگی از جزئیات تصویر بصورت محسوس چیزی رو کم نکرده بود بلکه زیبایی
    تصویر و احساس زنده بودن رو زیاد کرده بود. به هر حال شاید این سلیقه ای باشه و شایدم تنظیمات پلاسما نرمال و
    تنظیمات ال سی دی بالا برده شده باشه.
    من کلآ با چیزهایی که شنیده بودم و چیزهایی که تو این فروم خوندم انتظار بیشتری از این پلاسما داشتم.
    حالا سوالم اینه که آیا سری جدید پلاسما که ظاهرآ V10 هست آیا تا یک ماه آینده وارد بازار ایران میشه و یا خیر و
    آیا V10 که به خاورمیانه میاد ممکن هست سایز 40 و یا 42 هم داشته باشه و آیا مشکل درخشندگی کمتر نسبت ب
    ه ال سی دی ها در این مدل کمتر شده یا خیر؟
    جواب سوال شما منفی هست اگر شما فقط درخشش تصویر براتون مهم هست بهتره یه ال سی دی پنل انتخاب کنید چون با ال ای دی پنل هم به مشکل میخورین!
    ولی به این نکته توجه داشته باشین که اگر از درخشش تصویر در یک LCD صرف نظر کنید تنها نکته مثبتی که براش باقی میمونه مصرف برق هست که اون هم روی کیفیت تصویر تاثیری نداره و البته درخشش پنلهای پلاسمای جدید مثل G10 به نظر من در حد قابل قبولی بالا بود و اشباع رنگ جالب توجهی هم داره.
    بقیه سوالاتتون رو اینجا جواب دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

تو نمایندگی که من رفتم G10 رو کنار ال سی دی های پاناسونیک گذاشته بود و من به قسمت تنظیمات کنتراست
    و نور پنل وارد نشدم ولی وقتی مقایسه میکردم پلاسما از نظر درخشندگی تصویر پایین تر از ال سی دی ها بود و
    به نظر من به عنوان یک بیننده این درخشندگی از جزئیات تصویر بصورت محسوس چیزی رو کم نکرده بود بلکه زیبایی
    تصویر و احساس زنده بودن رو زیاد کرده بود. به هر حال شاید این سلیقه ای باشه و شایدم تنظیمات پلاسما نرمال و
    تنظیمات ال سی دی بالا برده شده باشه.
    من کلآ با چیزهایی که شنیده بودم و چیزهایی که تو این فروم خوندم انتظار بیشتری از این پلاسما داشتم.
    حالا سوالم اینه که آیا سری جدید پلاسما که ظاهرآ V10 هست آیا تا یک ماه آینده وارد بازار ایران میشه و یا خیر و
    آیا V10 که به خاورمیانه میاد ممکن هست سایز 40 و یا 42 هم داشته باشه و آیا مشکل درخشندگی کمتر نسبت ب
    ه ال سی دی ها در این مدل کمتر شده یا خیر؟
    دوست عزیز عرض کردم خدمتتون سری جدید ال سی دی های پاناسونیک از جمله سری g درخشش تصویرش از همه تلویزیون های موجود در بازار اعم از پلاسما ال ای دی و ال سی دی بیشتره . بعد از این سری ال سی دی می توان از g10 نام برد .باقی hdtv ها از این دو سری درخشش تصویر کمتری دارند .

شما باید کنترل رو می گرفتی و اون تنظیماتی که گفتم انجام می دادی اونقت مشاهده می کردی درخشش تصویر g10 در حد اون سری هست و اختلاف 10 15 درصدی داره .

براقیت تصویر فقط باعث جذاب شدن تصویر هست یا به قول معروف قشنگ میکنه تصویر رو . اما چیزی به اسم احساس زنده بودن رنگ ها یا تصویر واقعی اصلان مربوط به درخشش تصویر نیست . درخشش تصویر فقط کارش جذاب کردن تصویر هست .

v10 فقط 50 65 برای آسیا .

درخشش تصویر از g10 بیشتره .

همونطو ر که مهدی گفت تنها مزیت lcd یا led نسبت به پلاسماهای جدید مصرف برق پایین تر هست که اونم تو ایران اصلان معنی نداره . من خودم لپ تاپم در روز 20 ساعت روشنه و مشغول دانلود کردنه 250 وات می سوزونه یعنی چیزی دو برابر نیم led ها . یا یخچال 500 وات می سوزونه بیشتر پلاسما پنل ها . شما هم نمی خوای 24 ساعت تلویزین روشن باشه . مصرف برق تا موقعی که یارانه برق هست 10000 وات هم بسوزونی در ثانیه مشکلی نداره . یارانه برق رو وردارن(بوش میاد می خواند تا یکی دو سال دیگه وردارند) ادم هوس نمیکنه دیگه لپ تاپ 24 ساعت روشن بزاره

4. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

G10 رو خریدم تلویزیون خوبیه ولی فقط من تو یه چیزی گیر کردم.
    وقتی xbox رو وصل میکنم چون کابل اصلی ماکروسافت componet هست (بچه هایی که xbox دارن میدونن) و همونطور هم که میدونید این کابلها هر 3 رنگشون مال تصویره نه ماله صدا ( البته من اینجوری شنیدم ) وقتی میخوام بازی کنم اصلا صدا ندارم نمیدونم باید چی کار کنم نه صدا از tv بیرون میاد نه از سینما خیلی عصبی شدم لطفا یکی یه کمکی کنه .
    کلا اساتیدی هم که xbox ندارن به من بگن که وقتی یه دستگاهی رو با componet وصل میکنی به tv چه جوری باید صداش رو بشنوی؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

G10 رو خریدم تلویزیون خوبیه ولی فقط من تو یه چیزی گیر کردم.
    وقتی xbox رو وصل میکنم چون کابل اصلی ماکروسافت componet هست (بچه هایی که xbox دارن میدونن) و همونطور هم که میدونید این کابلها هر 3 رنگشون مال تصویره نه ماله صدا ( البته من اینجوری شنیدم ) وقتی میخوام بازی کنم اصلا صدا ندارم نمیدونم باید چی کار کنم نه صدا از tv بیرون میاد نه از سینما خیلی عصبی شدم لطفا یکی یه کمکی کنه .
    کلا اساتیدی هم که xbox ندارن به من بگن که وقتی یه دستگاهی رو با componet وصل میکنی به tv چه جوری باید صداش رو بشنوی؟
    خوب دوست عزیز شما خودتون جواب سوال خودتون رو دادین اون سه تا مال تصویر هست الان شما باید دوتا فیش صدا رو هم وصل کنی تا صداش از تلویزیون در بیاد.
    برای اینکه از نهایت کیفیت TV هم استفاده کنی باید اون دکمه ای رو که روی کابل کامپوننت XBOX هست بزاری روی HD و تو Display Setting کنسول هم رزولوشن تصویر رو بزاری رو 1080p.
    Last edited by *Alucard*; 03-09-2009 at 16:05.

7. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    آقا من چند وقتی مسافرت بودم نتونستم اینجا سری بزنم و البته تلوزیون هم نتونستم بخرم امروز که اومدم دیدم پلاسمای جدید پاناسونیک ترکونده و خیلی از بچه ها یا خریدنش یا دربارش حرف میزنن و منم این هفته میرم بخرم.ضمنآ آقا مهدی هم
    که دمش گرم حسابی به این جا رونق داده و مثل همیشه بچه ها رو راهنمایی میکنه . ولی چیزی که برام خیلی جالبه اینه که بعضی بچه ها میگن V10 داره میاد و من اصلآ فکر نمیکردم وقتی G10 تازه به بازار ایران اومده به این سرعت V10 هم بیاد و
    راستش رو بخواین یه خورده دو دل شدم آخه خیلی از این پلاسما تعریف شنیدم
    راستی کسی خبری از این tv داره و تو بانه اومده یا نه.ضمنآ از آقا مهدی عزیز سوال داشتم که این V10 با تغییراتی برای بازار آسیا میاد یا نه و حدود قیمتش فکر میکنی چنده و ارزش داره براش صبر کنیم یا به وصال همین G10 برسیم؟

9. این کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .
    یک سوال ناشیانه از دوستان .
    فرق فول HD با HD ready در چیه ؟

5 شنبه رفتم نمایتدگی پاناسونیک در پایتخت . اینقدر تنوع مدل وجود داشت که خل شدم !!

plasma 42PY800 بهتره یا p42G10 ? ؟؟
    و یک سوال اساسی (:

فرق این مدلها با هم در چیه ؟
    خارج از سایز . مثل : فرق s با x با G با PY در چیه ؟

بهترین انتخاب از کجا شکل می گیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    G10 ميدل ايست ، پورت USB هم داره؟
    كارت خوان كه داره.مدل غير ميدل ايست هم كه پورت USB نداره.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی G10 تک تیونره یا دو تیونر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام .
    یک سوال ناشیانه از دوستان .
    فرق فول HD با HD ready در چیه ؟

5 شنبه رفتم نمایتدگی پاناسونیک در پایتخت . اینقدر تنوع مدل وجود داشت که خل شدم !!

plasma 42PY800 بهتره یا p42G10 ? ؟؟
    و یک سوال اساسی (:

فرق این مدلها با هم در چیه ؟
    خارج از سایز . مثل : فرق s با x با G با PY در چیه ؟

بهترین انتخاب از کجا شکل می گیره ؟
    واسه تعداد پیکسلای تلویزیون هست فول اچ دی به 1080p میگن یعنی دومگا پیکسل اچ دی ردی به 720p یعنی یه مگا پیکسل.
    معلومه g10 بهتره فرقشون تو کیفیت تصویر هست.
    x اچ دی ردیه بقیه فول اچ دی
    s فک کنم 550 هرتزیه اون g10 600 هرتزیه
    py800 دیگه قدیمی شده فقط قیافه داره g10 مصرف برقش کمتر شده تصویرشم براقتر شده.
    سلام
    G10 ميدل ايست ، پورت USB هم داره؟
    كارت خوان كه داره.مدل غير ميدل ايست هم كه پورت USB نداره.
    ممنون
    نه نداره
    راستی G10 تک تیونره یا دو تیونر؟
    تک تیونر
    Last edited by Terry Bogard; 07-09-2009 at 01:45.

14. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من توی بعضی فرومهای خارجی مثل avforums دیدم که کسانی که g10 یا v10 رو دارند مشکلی رو تحت عنوان
    Flicker (لرزش-چشمک زدن) در تصاویرشون مطرح میکنند که میخواستم بدون این مشکل در بین بچه های خودمون
    هم دیده شده یا خیر و سوالی دیگه اینه که در اتاق روشن و پر نور کیفیت تصاویر G10 رو چه طوری دیدند و آیا مشکل
    سایه انداختن در تصاویر ثابت در این پلاسما کاملآ حل شده یا پا برجاست.
    اگر دوستانی که پلاسمای g10 را دارند مشکل خاصی رو مشاهده کرده اند خوبه که برای راهنمایی دیگرانی که قصد
    خرید دارند اون رو مطرح کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •