تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 22 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 218

نام تاپيک: تست انتی ویروسها

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

مهران جان چند وقت هست به يك مشكل جديد برخورد كردم البته حلش كردم ولي با يك روش احمقانه :mrgreen: ميخوام مشكل رو بگم ببينم كه تو راه حل داري براش ...
    مشكل اين بود كه من يك كرك دانلود كردم از سايت freeserial يا crackkdb دقيقا يادم نيست كدومشون بود بعد انتي ويروسم كه kaspersky هست پيغام داد كه يك ويروس روي system volume information روي درايو d نشسته و اينكه نميتونه پاكش كنه .. بعد از اين روز سيستم كند شد و هرچي هم كه با انتي ويروس سيستم رو چك كردم ويروس رويه system volume information رو ميشناخت ولي ميگفت كه چون system volume information رايت پروتكت هست نميتونم پاكش كنم خواستم خودم برم تو دايركتوري system volume information ولي از توي ويندوز xp نشد چون رايت پروتكت هست ( حتي واسه من كه admin هستم) .چون ويندوز 98 هم ندارم خواستم كه از داس هم برم باز هم گفت رايت پروتكت هست :shock: حتي safemode هم نتونستم برم خلاصه اينكه مجبور شدم درايو d رو فرمت كنم تا system volume information بپره و از دستش خلاص بشم اخه اين اخري ها اين ويروس كه انتي ويروس با اسم win32 (اسمش دقيق يادم نيست ) داشت مشكل ساز مي شد و خودش رو به افراد توي address book ارسال مي كرد :mrgreen:

اين system volume information هيچ راهي نداره ادم بره توش؟؟؟ اگه باز اين ويروس افتاد رو system volume information من بايد چيكار كنم درحالي كه رايت پروتكت هست و انتي ويروس هم نميتونه پاكش كنه؟؟ اين ويروسه چجوري بووده كه خودش رو روي system volume information ريخته در حالي كه حتي system volume information براي من غير قابل دسترسي هست ؟؟؟

با تشكر :mrgreen:

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من که میتونم برم میرم تو فولدر اپشن
    بعد ویو بعد یه تیک داره اون تیکو برمیداری به نام
    hide protected oprating system
    تیک اینو بردای میتونی بری توش

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

چی شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

Ehsani عزیز....اگر در آینده به ویروسی برخورد کردید که آنتی ویروس نتونست پاکش کنه ولی تشخیص داده و مکان قرار گرفتنش رو هم بهت نشون داده شما میتونید وقتی که ویندوز در حال بالا آمدن است دکمه F8 رو زده و از آن طریق وارد سیستم خود شوید که در آن صورت شکل و نمای سیستم شما مثل ویندوز 98 یا 2000 خواهد شد و بعد اقدام به پاک کردن آن ویروس یا تروجان کنید.

اما حالا سوال اینه که چرا بعضی از ویروسها رو نمیتونند پاک کنند... :?:
    به این دلیل که Explorer.exe فعال میباشد و اگر شما Explorer رو بصورت موقت از فعالیت بندازید براختی از روی سیستم شما پاک میشه ولی این تنها مربوط نمیشه به پاک کردن ویروسها....بلکه گاهی وقتا بعضی از فایلها نیز براحتی پاک نمیشن و دلیلش همینه که در بالا اشاره کردم.

اما در مورد نشون دادن فایلهای مخفی در یک سیستم.... من در اینجا نمیتونم از طریق اشاره کردن به گزینه ها راهنمایی کنم چون که ویندوز من سوئدی هستش و همه گزینه ها به زبان سوئدی میباشد و فکر نکنم که اگر بگم متوجه بشید به همین دلیل من از اون قسمتی که شما باید در سیستمتون برای نشون دادن فایلهای مخفی است عکس گرفتم که در پایین بهش اشاره خواهم کرد.

شما اول به قسمت زیر برید و گزینه ای رو که Mouse بر روش قرار داره رو کلیک کنید که به انگلیسی هم فکر کنم همون Mapp Alternativ یا Folder Alternativ بشه

وقتی که این قسمت رو کلیک کردید یک پنجره برای شما باز میشه که شما در این قسمت اول از 3 دکمه بالا دکمه وست رو میزنید و بعد گزینه ای رو که Mouse رو بر روش قرار دادم رو تیک میزنید که دوست عزیز امین جان هم بهش اشاره کردند ... این گزینه در حالت معمولی فعال نمیباشد و باید شخصا اقدام به فعال نمودنش بکنید که به انگلیسی اگر اشتباه نگفته باشم میشه ...Show hiden file or Mapp

بعد از اینکه این قسمت رو هم تیک زدید Apply و بعد نیز OK کنید و از این به بعد فایلها و فولدرهایی رو که در حالت معمولی مخفی بودند رو به شما نشان خواهد داد.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

مهران جان بسيار ممنونم ازت بازم مثل هميشه چاره ساز شدي :mrgreen: كاري رو كه گفتي ميرم همين الان امتحان ميكنم

m_amin از تو هم ممنونم

داره خودمونی میشه Lord348_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من دیتا بیس آپدیت کسپر را از سایتش گرفتم
    حالا باید کجا و چطوری بریزم ؟

با احترام

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من که مطمینم توی تستشون از بیت دیفندر 7 آپدیت نشده استفاده کرده. چون این آمار یه چیز منگیه یا اینکه او آمارها چرت و پرت گذاشتند :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

چرا نظرت اينه سينا؟؟؟ مگه مشكلي پيش اومده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مهران جان كار نرم افزار كسپرسكي آنتي هكر چيه؟؟؟

كار فايروال رو ميكنه؟؟؟

ميشه دربارش توضيح بدي

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

راست می گه
    کار Kaspersky Worm Removal Tool چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •