مهران جان چند وقت هست به يك مشكل جديد برخورد كردم البته حلش كردم ولي با يك روش احمقانه :mrgreen: ميخوام مشكل رو بگم ببينم كه تو راه حل داري براش ...
مشكل اين بود كه من يك كرك دانلود كردم از سايت freeserial يا crackkdb دقيقا يادم نيست كدومشون بود بعد انتي ويروسم كه kaspersky هست پيغام داد كه يك ويروس روي system volume information روي درايو d نشسته و اينكه نميتونه پاكش كنه .. بعد از اين روز سيستم كند شد و هرچي هم كه با انتي ويروس سيستم رو چك كردم ويروس رويه system volume information رو ميشناخت ولي ميگفت كه چون system volume information رايت پروتكت هست نميتونم پاكش كنم خواستم خودم برم تو دايركتوري system volume information ولي از توي ويندوز xp نشد چون رايت پروتكت هست ( حتي واسه من كه admin هستم) .چون ويندوز 98 هم ندارم خواستم كه از داس هم برم باز هم گفت رايت پروتكت هست :shock: حتي safemode هم نتونستم برم خلاصه اينكه مجبور شدم درايو d رو فرمت كنم تا system volume information بپره و از دستش خلاص بشم اخه اين اخري ها اين ويروس كه انتي ويروس با اسم win32 (اسمش دقيق يادم نيست ) داشت مشكل ساز مي شد و خودش رو به افراد توي address book ارسال مي كرد :mrgreen:
اين system volume information هيچ راهي نداره ادم بره توش؟؟؟ اگه باز اين ويروس افتاد رو system volume information من بايد چيكار كنم درحالي كه رايت پروتكت هست و انتي ويروس هم نميتونه پاكش كنه؟؟ اين ويروسه چجوري بووده كه خودش رو روي system volume information ريخته در حالي كه حتي system volume information براي من غير قابل دسترسي هست ؟؟؟
با تشكر :mrgreen: