من صفحه ی قبل پیش نمایش جدید بازی رو ترجمه کردم ولی افتاد پست اخر گفتم از دستش ندید ممنون.
موفق باشید.
من صفحه ی قبل پیش نمایش جدید بازی رو ترجمه کردم ولی افتاد پست اخر گفتم از دستش ندید ممنون.
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 14-08-2009 at 16:54.
شما مطمئن باش که برای pc هم میاد....کافیه تا زمان عرضه بازی صبر کنیهمين الآن تو سايت يوبي سافت بودم و فهميدم PMC الكي گفته.براي كامپيوتر مياد
دوستان من تو صفحه اول که چیزی در مورد سیستم مورد نیاز ندیدم .. کجا می تونم پیداش کنم ؟!
فکر نکنم سیستم مورد نیاز بازی اعلام شده باشه
چون هنوز تا زمان عرضه بازی خیلی مونده تازه مثل این که باز هم به تاخیر خورده
شاید الان یک چیزی رو به عنوان سیستم مورد نیاز توی سایت ها پیدا کنی ولی فکر نکنم رسمی باشن
اصلا سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده. هنوز به عرضه بازی خلی مونده
با این تاخیر هایی که می خوره فقط خدا کنه کنسل نکنن چون کم پیش نیومده که یه بازی چند بار تاخیر بخوره دست آخر کنسل بشه.
من که سر در نمیارم این تاخیر ها دقیقا چه دلیلی می تونه داشته باشه. شاید برای بالا بردن حساسیت یا واقعا بازی مورد تائید خودشون قرار نمی گیره.
سلام این نظر شما احتمالش قویه من دیگه برام تفاوتی نمیکنه اگه این بازی هم مثل alan wake روی pc
کنسلی بخوره میرم یک xbox میگیرم خیال خودمو راحت میکنمدر حال حاضرم صبر کردم تابستون تموم شه
تا قیمتها یک تکونی بخوره![]()
بابا دوباره رفتید رو بحث انتشار خود یوبی گفته میاد و مطمئن باشید که میاد تازه آلن ویک هم کنسلی نخورده فعلا رو هواست پس همینجا دیگه ولش کنید
نه بابا چه کنسلی !با این تاخیر هایی که می خوره فقط خدا کنه کنسل نکنن چون کم پیش نیومده که یه بازی چند بار تاخیر بخوره دست آخر کنسل بشه.
من که سر در نمیارم این تاخیر ها دقیقا چه دلیلی می تونه داشته باشه. شاید برای بالا بردن حساسیت یا واقعا بازی مورد تائید خودشون قرار نمی گیره.
دلایل زیادی هست واسه اینکار
مهمترینش اینه که یوبی براش صرف نمی کنه دو بازی بزرگ خودشو تقریبا همزمان منتشر کنه منظورم اساسینزه
خوب بازم باید یقه خودشون رو گرفت ببین از کی دارن لفتش میدن از الان باید خیلی وقت پیش منتشر می شد بازی. با خیال راحت پایان امسال هم اساسینز رو منتشر کنن. کلا یوبی کارای عجیب غریب از این قبیل زیاد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)