يعني حجم بازيت 1.21 هست؟عجيبه خيلي كمه برا من حدود 6 گيگ يابيشتر بود كه تمومش كردم.
يعني حجم بازيت 1.21 هست؟عجيبه خيلي كمه برا من حدود 6 گيگ يابيشتر بود كه تمومش كردم.
اره DVD بازی مشکل داشت.رفتم یک نسخه دیگه خریدم و دارم بازی میکنم.تنها مشکلی که تا حالا تو بازی دیدم گرافیک پایینشه...با این وجود بازم تیک میزنه!
گیم پلی خوبی داره فقط بعضی وقتا پیدا کردن راه دردسر میشه.
سلام
من باز گیر کردم
این چی میگه؟
باید چکار کنم؟
هر دو طرف این بچه ها آتیس پرت میکنند نمیتونیم رد بشیم هی هم میگه باید Alt رو نگه داریم
اینم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
![]()
چقدر مينيون !! راهپيماييه ؟!!!!
من خودم هم اينجا گير كرده بودم كه با راهنمايي دوستان ردش كردم اون موقع .
فعلا نبايد از اينجايي كه چيز پرت ميكنن بري ، پشت سرت چند تا روستايي هستن كه بايد كنارشون كليد آلت رو نگه داري و وقتي رو زانو در اومدن كليد رو ول كني . فكر كنم بايد 10 تا رو اينطوري بكني و 10 تا رو هم با نگه داشتن كليد تا آخر ، بكشي .
دوستان من یک جا گیر کردم.تو جنگل اورلایت بعد از این که به دروازه برجم میرسم چند متر جلوتر یک مجسمه راه رو بسته و کنارش یک ابگیر کوچیک هست که مینیون هام ازش رد نمیشن و اگه از اونجا رد شم جلوم 2 تا پاندا هستن.باید چی کار کنم؟
فكر كنم مرحله اي هست كه سبز ها رو پيدا ميكني . بايد از همين راه بركه بري و مينيون هات هم فعلا اونجا ميمونن . از مسير آبي برو تا از اون طرف مجسمه در بياي و بزنيش كنار كه تو مسير و يا قسمت مربع آبي هم اگر درست خاطرم مونده باشه سبزها رو پيدا ميكني ، و ميتوني بخش چپ نقشه رو كه وروديش با سم سبز بسته شده رو به كمك مينيون هاي سبز رفع سم كني و مسير رو باز كني .
خودم كه يه بار اين نوشته هاي بالاي خودم رو خوندم چيزي متوجه نشدم ولي اين نقشه كمكت ميكنه!
![]()
دستت درد نکنه حسین جون ولی خودم بعد از این که پست رو زدم رفتم یک بار دیگه بازی کردم و از اون جا رد شدم!به هر حال ممنون!
الان تو شهر اورلایت گیرم.بعد از این که اون زنه رو از دست رومی ها ازاد میکنیم و معبد رو هم خراب میکنیم.همون جا یک راه هست ولی جلوش رو سنگ بسته.اون جا چند تا بشکه انفجاری هم هست ولی تا بخوام برسونم به اون سنگا منفجر میشه.باید چی کار کنم؟(شرمنده عکس نگذاشتم چون تا خواستم عکس بگیرم کامپیوتر ریست شد)
راستی این مینیون ها وقتی میمیرند و یک جمجمه بالای سرشون میاد نمیشه کاری براشون کرد؟یعنی اونا دیگه کامل مردن و فقط از تو برج میشه برشون گردوند؟
پ.ن:میگم این نقشه رو از کجا اوردی عزیز؟چون فکر کنم تو خود بازی چنین نقشه ای نیست.
دقيق يادم نيست ولي فكر كنم اين مرحله اي كه ميگي رو من هنوز تا آخر نرفتم و تازه ديروز رسيدم اونجا . ماموريتم هم الان خراب كردن معبد هست . عكس ميذاشتي بهتر معلوم ميشد .دستت درد نکنه حسین جون ولی خودم بعد از این که پست رو زدم رفتم یک بار دیگه بازی کردم و از اون جا رد شدم!به هر حال ممنون!
الان تو شهر اورلایت گیرم.بعد از این که اون زنه رو از دست رومی ها ازاد میکنیم و معبد رو هم خراب میکنیم.همون جا یک راه هست ولی جلوش رو سنگ بسته.اون جا چند تا بشکه انفجاری هم هست ولی تا بخوام برسونم به اون سنگا منفجر میشه.باید چی کار کنم؟(شرمنده عکس نگذاشتم چون تا خواستم عکس بگیرم کامپیوتر ریست شد)
راستی این مینیون ها وقتی میمیرند و یک جمجمه بالای سرشون میاد نمیشه کاری براشون کرد؟یعنی اونا دیگه کامل مردن و فقط از تو برج میشه برشون گردوند؟
پ.ن:میگم این نقشه رو از کجا اوردی عزیز؟چون فکر کنم تو خود بازی چنین نقشه ای نیست.
بله مردن و ديگه نميشه همون ها رو برگردوند غير از برج كه خودت هم گفتي . اما ميتوني مينيون هاي ديگه اي رو از Hive به جاشون بياري .
براي ديدن نقشه كليد Tab و بعد از بالا سمت راست يا چپ با موس Quests رو بزن .
از دوستان ديگه اگر كسي ميدونه اين مرحله رو براي آقا محمد راهنمايي كنه ...
محمد جان اگه بتونی یه عکس بزاری بهت میگم چی کار کنی ..
در ضمن اگه مینیون های ابی رو بدست اوردید با اون میتونید
بقیه مینیونهارو وقتی که رو سرشون اسکلت اومد نجات بدی ...
دقت کن که فرصت کمی برای نجات دارن ...توضیح کامل نجات دادنو اگه بخوای بهت بگم..![]()
رد کردم.اصلا ربطی به اون دیواره نداشت
الان رفتم به شهر رومی ها(منظورم امپایره)یکم جلو میرم که یک منجنیق شروع میکنه به پرت کردن سنگ به طرفم.تا به یک چرخ دنده میرسم که باید با 8 تا مینیون بچرخونیش تا یک پل باز شه ولی تا مینیون هام شروع میکنن به چرخوندن یک سنگ مال منجنیق میفته روشون و میکشتشون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)