با مزه بود....
مرسي
--
--
با مزه بود....
مرسي
دوستان اگه عكس هايي سراغ داريد كه خودش نشون دهنده يه نوع سوتي باشه حتما اينجا بزاريد
نه ! نیش نیش عزیز اگر دوست دارین عکس بگذارید بهتره که یه تاپیک جدید درست کنید چون که تعداد این نوع عکس ها کم نیست و موضوعات با هم قاطی میشن !
سلام ببخشيد كه چند وقته پست ندادم سرم خيييلي شلوغه
ميخوام يه خاطره ي خفن كه كم از سوتي نداره و همين دو روز پيش برام اتفاق افتاد رو براتون تعريف كنم :
دوستم زنگ زد كه دو تا بليط استخر دارم ميياي با هم بريم
منم با كمال ميل پذيرفتم
داخل استخر ....![]()
وارد شديم و بعد از مقدمات و .... رفتيم لبه ي استخر و به دوستم كه قبلش بهم گفته بود كه من شنا ياد ندارم
گفتم كه تا گفتم 3 بپر وسط آب اون بدبخت هم فكر كرد 1 متريه گفت ok و 1..2..3 كه گفتم پريد من هم كه از همون جا اونو نگاه مي كردم و از خنده ي من بقيه هم خنده شون گرفته بود همينطوري بهش مي خنديدم كه يهو ديدم غريق با صورتي پر از تعجب و عصبانيت به من و دوستم نگاه مي كرد و گفت مي ذاشتين وارد ميشديد بعد....
ما هم حرفي براي او نداشتيم...![]()
همه داشتن من و اون بدبختو نگاه ميكردن ديديم بهتره كه با هم بريم توي سونا و بعد كه آبها از اسياب افتاد برگرديم
در سونا ...![]()
رفتيم اونجا جاتون خالي انگار رفته بوديم به خونه ي سالمندان يا يه قبيله ي عرب نشين (ماشالله همه بالاي 100 ك )
خلاصه اونجا هم همه ما رو با تعجب watch ميكردنكه اينها كه فقط پوست و استخونن اگه برن و برگردن ديگه ازشون چي مي مونه ؟؟؟
![]()
![]()
خلاصه يه نيم ساعتي همون طرفها خودمونو علاف كرديم و ...
back to the swimming pool ....![]()
برگشتيم استخر اما اين دفعه با چهره اي جديد مثل دو پسر اقاي سر به زير ...
يك 10 دقيقه اي گذشت ولي هردوتامون خسته شديم چون خيلي يه نواخت شده بود اصلا حال نميداد و من يه پيشنهاد توپ دادم و گفتم بيا من ميرم روي شونه هات و تو برو وسط آب و من يه دفعه مي پرم ...![]()
![]()
آقا چشمتون روز بد نبينه اين بدبخت رفت وسط آب ( در حالي كه اون غريغ نجاتي كه به ما گير داده بود اونجا نبود)
تا من خواستم رو شونه هاش بلند شم كه بپرم يهو ليز خوردم و سرم خورد به سر يه حاج آقاي بخت برگشته ي بي مويي كه پشت ما داشت آب بازي ميكرد !!!
خلاصه من بگو آخ اون بگو واي
ديگه خيلي آبرو مون رفت و از خجالت 10 دقيقه قبل از اينكه وقتمون تموم بشه از استخر زديم بيرون
ميلاد جان فكر كنم ديگه هيچ وقت پات رو توي استخر يا سنا نزاري !!!!!!!!!
من نگفتم شما كاري كردين ... من گفتم يه پا در ميوني ميكردين اين موضوع حل بشه ... اگه ناراحتتون كردم منو ببخشيد ...نوشته شده توسط nishnish
متشكرم
يوسف
Last edited by Y.O.U.S.E.F.P.3.0; 22-02-2006 at 03:43.
دوست عزيز باشه پس قرار دادن عكس در تاپيك ممنوع !!!!!!!!!نوشته شده توسط Soso
![]()
چند وقت پيش يكي از دوستام با يه آي دي به من پي ام داد و گفت آي دي من رو سرچ كرده. به من گفت دختر همسايه هست و 22 سالشه و دانشجوي شيراز!!! منم باور كردم. ( من توي يه مجتمع فرهنگي كار مي كنم نگو كه يكي از همكارام بود و منظورش از همسايه اتاق روبرويي بود! ). خلاصه بعد از يه مدت ديدم داره به مسائل خصوصي من وارد ميشه و يه مشت سوال مي كنه كه دوست دختر دارم يا نه و از اين حرفا منم نزديك بود ضايع كنم بهش مشكوك شدم و يهويي رفتم تو اتاقش سريع ياهو مسنجر رو بست رنگ صورتش شد عين زردچوبه!! من هم از اون بدتر! آخه داشتم همه چيو بهش مي گفتم! خلاصه كلي معذرت خواهي كرد منم كلي ضايع شدم!!!
مرسي دوست عزيز سوتي باحالي بود !
چرا اين تاپيک رفته قعر تالار؟
هيشکي سوتي نداره يعني؟
بابا کلاس نذاريد بيايد تعريف کنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)