خوب
بگید این چه آفتی گرفته
آقا خضری شما نام علمیش هم بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش مال درس شیرین عملیات امسالم هست که خیار کاشتم.
جای همتون خالی بود.![]()
خوب
بگید این چه آفتی گرفته
آقا خضری شما نام علمیش هم بگید.
راستش مال درس شیرین عملیات امسالم هست که خیار کاشتم.
جای همتون خالی بود.![]()
شرمنده آنقدر کوچیکه راستش اگه گزینه ی دیگش رو انتخاب می کردم تصویر خیلی بزرگ می شد
اینم سایتش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نموبینید بزرگش کنم.![]()
جوجو جان
اونقدر عکست کوچیکه که هیچی دیده نیشه .
عکس بعدیت هم اونقدر حجمش زیاده که باز نمیشه .
اول با برنامه مایکروسافت پیکچر منیجر حجمشو کم کن بعد آپ کن و یا از سایت --------- ابتدا حجم عکس رو کم کن و بعد از همون سایت آپش کن .
ممنونم
مرسی ولی من ماکروسافت نصب نکردم.
بزار ببینم چیکار می کنم
با سلام ارادت فراوان به دوست بسیار عزیزم ، پوکه
بزرگوار از سایت پي سي نت دات آي آر ( لاتين ميزنم في لتر ميكنه ) برو تا از همون داخل سایت بتونی حجم عکس رو کم کنی .
پوکه جان از میوه به تنهایی نمیشه به ذات بیماری پی برد . اما من به دو عارضه مشکوکم . این علائم روی میوه به موزاییک شباهت داره که باعث زردی و دفرمه شدن خیار شده .
فرض دیگه من که با دیدن اون کپک سفید رنگ روی میوه ، بیشتر اعتقاد به وجود این بیماری دارم ، فوزاریوم یا گموزه که احتمالا باعث زردی بعضی از برگهای بوته مادر و تراوش ترشحات قهوه ای رنگ از نقاطی روی ساقه شده كه بايد بري و با دقت ساقه هارو بررسی کنید و به ما هم خبر بدین
Last edited by khezr132; 17-09-2009 at 09:06.
نه .آفت مگس جالیز بود.
ببخشید من دیگه تو این تاپیک نمی یام.
دوستان عزيز
تشكرميكنم از همه رفقايي كه در اين تاپيك شركت ميكنند و تشكر ويژه دارم از دوستاني كه شركت فعال دارند.
در پست قبلي و در تفسير عكس ، مطالبي درج شده بود كه درخور شان و منزلت دوست بسيار عزيز و فرهيخته ام ، سركار خانم مهندس پوكه ( نام كاربريشون اينه ) نبود .
بدين وسيله بنده مراتب عذرخواهي خودم رو از ايشون اعلام ميكنم و ازشون تقاضا دارم تا مارو در ادامه راه اين تاپيك كه هدفش بالابردن معلومات كارشناسان و آشنايي با مشكلات علمي و عملي بخش كشاورزيه ، تنها نگذارند و افتخار همراهي ايشون رو در اين تاپيك داشته باشيم.
ومن الاه التوفيق ............. ارادتمند شما خضري![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)