عزيز 1 همينه ديگه! نسخه ي جديدش Bound in Blood هست كه اون ميشه 2 .
عزيز 1 همينه ديگه! نسخه ي جديدش Bound in Blood هست كه اون ميشه 2 .
نه دادشه گلم ورژن اول Call Of Juarez - Walk Through هتنش که امشب رفتم خریدم
منظور ایشون از نظر داستانی هست. این Call of Juarez BiB میشه شماره اول به خاطر اینکه داستانش قبل از Call of Juarez اتفاق می افته.
این یکی چقدر سخته کسی بازی کرده ؟
همون مرحله لولش گیر کردم
در كل كهكشان بازي اي با اين نام وجود نداره . Call of Juarez هم فقط دو نسخه هست كه به قول Optimus Prime جان از نظر داستاني Call of Juarez: Bound in Blood ميشه 1 و Call of Juarez ميشه 2 . ولي از نظر زمان بندي Call of Juarez اول در سال 2006 اومد و Call of Juarez: Bound in Blood بعدا و جديدا در همين سال ميلادي يعني 2009 .نه دادشه گلم ورژن اول Call Of Juarez - Walk Through هتنش که امشب رفتم خریدم
الان شما اگر Call of Juarez رو تموم كرديد بايد اگر نسخه ي ديگرش رو ميگرديد Bound in Blood رو بازي كنيد و نسخه اي به نام Walk Through وجود نداره .
فكر كنم همه چيز شفاف شد ...
سلام من تازه دارم بازی میکنم دوبله فارسی اونجایی که میخواد بره تو یه معدن و پل چوبی میشکنه من گیر کردم وقتی میشکنه میرم تو ساحل رودخونه بعد نمیدونم چیکار باید کرد 2 تا سرخر اونور پل هستن و هیچ مسیری نیست در کل بیلی میخواد برسه به قطار
ببین یه کم صبر کن...سعی کن کمین کنی و مخفی باشی...میبینی که اون نگهبانا اروم از اونجا دور میشن و توی یه دوره زمانی خاص میرن . میان...یه کم نگاه کنی دستت میاد که کی باید راه بیفتی که گیرت نندازن...
اگه هم درست نگفتم یه عکس بذار تا شاید بتونم بهتر کمک کنم...![]()
این بازیش زیرنویس نداره؟
اینا اینقد تند صحبت میکنن آدم هیچی نمیفهمه
این بازی دوبله فارسی حال میده اصولا این بازی و بازی هایی مثل مافیا و پدرخواندهو و ... دوبله خیلی حال میده
اونجا رو هم رد کردم یه پرش به تپه داشت الان تو قطارم که باید دختر رو که گروگان گرفتم آزاد کنم 2 تا در ورود و خروج هم بسته و راهی ندارم تو صفحات قبل توضیحاتش بودم برم ببینم چیزی پیدا میکنم
ایول عجب بازی باحالی
چرا اینقد تاپیکش خلوته!
وقتی دوئل میکنم فک میکنم کلینت ایستوودم
راستی توی دوئل با این یارو که اون دختر مکزیکی رو گرفته چه طوری باید کشتش.یارو خیلی فرضه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)