سلام به دوستان عزیز. ممنون از مطالب مفیدتون. یه سوال دارم. دوربی خوب تا سقف 2 میلیون تومان برای ساخت فیلم کوتاه می خوام. میشه چندتا مدل به من معرفی کنید؟؟ فقط اگر ممکنه سریع تر چون عجله ایه کارم. ممنون
یا علی![]()
سلام به دوستان عزیز. ممنون از مطالب مفیدتون. یه سوال دارم. دوربی خوب تا سقف 2 میلیون تومان برای ساخت فیلم کوتاه می خوام. میشه چندتا مدل به من معرفی کنید؟؟ فقط اگر ممکنه سریع تر چون عجله ایه کارم. ممنون
یا علی![]()
سلام دوست عزیز، با 2تومن فقط دوربینهای slr رو میتونم بهتون پیشنهاد بدم، کیفیت دوربین های تا سقف 2تومن مناسب ساخت فیلم با کیفیت مناسب نیست، همچنین دوربین های ارزان فاقد امکانات و تنظیمات کامل دیافراگم یرعت شاتر و کنترل دقیق تصویر هستند، با خرید یک دوربین slr مناسب (حد اقل canon 550d) و ترکیبی از چند لنز (در صورت نیاز توضیح بیشتر برای خرید لنز رو براتون اضافه میکنم) میتونید از نظر کیفی فیلمی در سطح بالا بسازید.
با سلام
تا چند سال پیش با دوربین 3500 پاناسونیک فیلمبرداری مجلسی انجام میدادم مدت زیادیه که کار نکردم و دوربین نداشتم الان دوباره می خوام کار کنم چه دوربینی پیشنهاد می کنید؟ 3 تا 4 میلیون تومان می تونم هزینه کنم
سلام، تو این رنج دوربین های رایج سونی که میتونم پیشنهاد کنم اینا هستن، از ردیف های بالا تر هر کدوم رو بگیرید به طبع بهتره، بجز سومی بقیه رو مموری ضبط میکنن، بجز آخری بقیه کنترل کامل مانوآل و ورودی حرفه ای صدا دارن:
SONY HXR-NX5 حدود 5.600
HDR-AX2000 حدود 4.900
HVR-V1E حدود 3.200
HXR-MC1500 حدود 1.300
Last edited by behrang_shadow; 19-01-2012 at 13:52.
دوربین هندیکم Canon XA10 HD Professional Camcorder یک دوربین کوچک با قابلیت های حرفه ای هستش که برای برخی کارهای خاص که نیاز به کوچک بودن و داشتن قابلیت های بالا وجود داشته باشه، میتونه به عنوان یک گزینه جالب مطرح باشه.
از ویژگی های این دوربین میشه به موارد زیر اشاره کرد:
دارای یک سنسور HD CMOS Pro با سایز 1/3 اینچ
توانایی کنترل کامل دستی بر روی وایت بالانس، شارپنس، کنتراست و نور تصویر (شاتر و دیافراگم)
توانایی ضبط تصاویر با فرمت سینمایی 24fps و با کیفیت 1080P
قابلیت اتصال میکروفون خارجی و دارای 2 ورودی صدای حرفه ای xlr
دسته قابل جدا شدن به علاوه اتصالات صدا و ... بر روی آن
صفحه نمایش لمسی 3.5 اینچی
لنز زوم 10x معادل 30.4 - 304 mm (در سیستم 35 مم) با کیفیت و دقت بالا + لرزشگیر بسیار موثر
دارای دیفراگم 8 پره ای که باعث بوجود آمدن بوکه زیبا و طبیعی می شود
ضبط بر روی 2 مموری SDXC Memory Card (با امکان ضبط دوگانه به عنوان پشتیبان/ مطمئن نیستم مستقیم رو هارد خارجی ضبط میکنه یا نه)
سیستم فوکاس بسیار سریع
ضبط در نور کم به مقدار 1.5 لوکس و حالت ویژه با حداقل نور 0.1 لوکس
, ....
همونطور که مشخصه دوربینی کوچک اما در سطحی بالا هستش و میشه حتی به عنوان دوربین اول در برخی کاها روش حساب کرد، البته چیزی که واضحه بدلیل کوچک بودنش برای ضبط کاهای حرفه ای حتما باید از سه پایه استفاده کرد که بدون اون گرفتن تصاویر در سطح حرفه ای امکان پذیر نیست (برای کاهای اکشن و از این قبیل، خواب داستان فرق میکنه)
Last edited by behrang_shadow; 24-02-2012 at 15:15.
این دوربین درواقع یک دوربین عکاسی برعکس (بهینه شده برای فیلمبرداری) هستش که مشخصه های جالبی داره.
این دوربین دارای سنسور APS HD CMOS و 16 مگاپیکسل هستش، که با داشتن قابلیت تعویض لنز ممکنه مورد توجه برخی فیلم سازان قرار بگیره.
در دوربین های سونی قابلیت فیلم برداری با فوکاس ممتد وجود داره (بدلیل استفاده از آیینه نیمه شفاف بجای آینه متداول و رسوندن تصویر به سنسور فوکاس)
همچنین این دوربین دارای یک میکروفون داخلی 5.1-channel هست و روی دوربین فقط یک ورودی میکروفون 3.5 مم وجود داره
این دوربین قابلیت ضبط تصاویر با کیفیت 1080P و 60fps و 24fps رو داره.
بوسیله این دوربین بدلیل داشتن سنسور بزرگ شاهد توانایی ایجاد عمق میدان کم و خلق جلوه های تصویری زیبا توسط این دوربین هستیم که نگته ایکه در این بین نهفته هست اینه که سرعت فوکاس این دوربین خیلی بالا نیست (به نسبت دوربین های تصویربرداری متداول) (جایی نوشته بود بعد از چرخاندن دوربین روی سوژه جدید حدود 2 ثانیه زمان میبره تا مجددا فوکاس کنه) و این اونجایی هست که با عمق میدان کم مشکل دار میشه و در صحنه های شلوغ و متحرک شاهد گیجی و از فوکاس خارج شدن تصویر هستیم (در دوربین های فیلمبرداری متداول بدلیل داشتن سنسور های کوچکتر عمق میدان زیاده و مقداری خارج شدن از فوکاس و گیجی اون دیده نمیشه و عموما مشکلی ایجاد نمیکنه. که این قضیه باعث میشه خیلی از مواقع مانند دوربین های DSLR از حالت فوکاس دستی استفاده کنید.
تصاویر ضبط شده توسط این دوربین بسیار شارپ هستش (فکر میکنم فیلتر ANTI aliasing از سنسور این دوربین حذف شده) شارپی زیاد در برخی موارد باعث دندانه دار شدن لبه تصاویر و همینطور ایجاد پدیده moiré در سوژه ها و لباس های دارای طرح های ریز میشه که به کیفیت فیلم لطمه میزنه.
بدلیل استفاده از سنسور بزرگ عکاسی برای این دوربین، توانایی نورگیری و تصویربرداری این دوربین در محیط ها کم نور بسیار بالاست، البته صبر کنید، نه با استفاده از لنز 18-200 همراه این دوربین با دیافراگم 3.5-6.3 ، برای نورگیری بهتر نیاز به استفاده از لنز های گرانقیمت با دیافراگم باز هستش که از قیمت خود دوربین بالاتره و مشکل فوکاس خودکار بدلیل شدیدتر شدن کاهش عمق میدان در دیافراگم های باز و حادتر شدن مشکل دقت فوکاس رو خواهیم داشت، با این دیافراگم و با بالا بردن ایزو میتونه نورگیری مانند دوربین های معمول فیلم برداری داشته باشه.
از این دوربین با لنز متغیر به هیچ عنوان نمیشه انتظار خوش دست بودن و تعادل کامل رو داشت و برای تصویربرداری درست حتما باید از سه پایه استفاده کرد.
Last edited by behrang_shadow; 25-02-2012 at 07:11.
سلام و درود . بهرنگ جان خوبی که ایشالا .؟ متاسفانه تو بحث دوربین تو کشور ما آخر همه دنیا بعدش دوربین رو میارن اونم دوبرابر میزارن که ما بریم بخریم .اونم فقط تو تهران نه شهر یا مراکز استان دیگه . فقط تو تهران میشه دوربین پیدا کرد .چندتا دوربین خیلی باحال اومده من دیدم تو سایت خوشحال شدم ولی تا بیاد تو بازار ایران حوصلمون سر میره عزیزان . الان برو بچی که قیمت دارن یا میدونن کجا قیمت خوبه لطف کنن حتما اطاع بدن سایرین مطلع شن . بازم دمتون گرم . من که با دوربین hvx204 panasonic خیلی حال میکنم .. خیلی بهتر از سونی هستش .(z7 or z5 or ax2000 ) بهرنگ جان خیلی عزیزی .
سلام با یکی دیگر از محصولات جدید سونی آشنا شوید . این دوربین هنوز وارد بازار ایران نشده و به قول عزیزان تا سه ماه آینده وارد بازار میشه . اما سری بزنیم به مشخصات ای دوربین تازه وارد که توجه خیلی ها رو در زمینه مراسم عروسی و ساخت فیلم کوتاه و مستند به خود جلب کرده است . 1/2.9-inch Exmor CMOS سنسور این دوربین هستش و در قالب 4.2.2 full hd فیلم میگیره . من فایل کامل این دوربین رو به صورت pdf گذاشتم که عزیزان اطلاعات کامل این دوربین رو بخونن . موفق باشید .[IMG][/IMG]
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام فایل: pmw-100.pdf
حجم: 951.2 Kb
Last edited by raspina; 14-06-2012 at 22:28.
فروش یک عدد دوربین سینمایی در سطح متوسط حرفه ای . دوربین پاناسونیک hvx 204 معروف به p2 . با کارکرد بسیار کم و در حد نو . این دوربین هم نوار می خوره و هم با دوتا مموری p2 میتونه با بهترین رزولیشن تصاویر رو رکورد کنه . 09169710737 میتونین تماس بگیرین و در جزییات کامل قرار بگیرید .
سلام
من يك دوربين فيلمبرداري پاناسونيك فول اچدي كه مموري كارت ميخوره دارم با فرمت اچدي AVCHD ظبط ميكنه اون رو با چه نرم افزاري به دي وي ديتبديل كنم كه كيفيت اش زياد پايين نياد اگر ممكنه يه نرم افزار معرفي كنيد و اگه ميشه لينك آن نرم افزار را قرار دهيد ممنون ميشم
Last edited by fatahi45; 26-11-2012 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)