سلام.
من چسبوندم ولی متاسفانه اونقدر جالب نشد.
والا قیمت دقیق نگرفتم ولی نمایندگی انگار گفت اورجینالش 7 تومن.
به نظرم خیلی مسخرست همچین قیمتی.
راستی قلم اضافه نداره گوشی؟
سلام.
من چسبوندم ولی متاسفانه اونقدر جالب نشد.
والا قیمت دقیق نگرفتم ولی نمایندگی انگار گفت اورجینالش 7 تومن.
به نظرم خیلی مسخرست همچین قیمتی.
راستی قلم اضافه نداره گوشی؟
Last edited by psat; 08-11-2009 at 23:12.
چه خبره.. ببین اینا کلا چیز مفتی هستن و قیمت بالای 1000 نباید پول بدی من دیدم که تا 8000 تومن بفروشن و قیمت بالای 10000 تومن هم دارم اما ببین دوست عزیز جریان اینه که اینه همه برچسب های چینی و خیلی مفت هستن که تو ایران بر حسب اینکه قیمت گوشیت چقدر باشه قیمت برچسب( محافظ صفحه) تغییر میکنه.. عیب نداره اگه نتونستی بچسبونی .. چند بار تمرین کن تا دستت راه بیوفته .. وگرنه همش مجبوری بدی بقیه واست بچسبونن .. به این روش عمل کن:
1- صفحه باید کاملا تمیز باشه و پرز و خاک روش نباشه و ترجیحا تو جایی باشی که جریان هوا زیاد نباشه که خاک بشینه رو صفحه
2-از یه ضلع صفحه شروع کن .. برچسب رو دقیق فیکس کن ..اگه اینجا رو درست بری دیگه حله
3-حالا نرم نرم برو جلو وبرچسب رو بچسبون..
*** حواست باشه که کل مساحت برچسب رو یهو نذاری رو صفحه و از یه سمت شروع کن
![]()
سلام.
1.میخوام منوی استارت به صورت کشویی باز بشه...من اینو توی گوشیهای دیگه این شرکت دیدم...میشه؟؟؟چه جوری؟؟؟
2.میشه توی پوشه اس ام اس یه پوشه شخصی ساخت؟؟؟چه جوری؟؟؟؟
3.این گوش gps داره؟؟؟اگه اره برای فعال کردن و استفاده کجا برم و چه کار کنم؟؟؟نیاز به اینترنت هست واسه استفاده؟؟؟
4.قضیه این قسمت stock چیه؟؟؟؟به چه دردی میخوره...
5.توی گوشی htc hd دیدم که مثلا وقتی روی باطری بالای صفحه کلیک میکنم مقدارش رو نشون میده...اما توی این گوشی نمیشه...چرا؟؟؟تنظیم خاصی داره؟؟؟
6.میخوام مموری بخرم!!!16 گیگ یا 8 گیگ؟؟؟بخاطر هنگ میگم...
سلام اگه تکراریه ببخشید:::
i900 یا diamond2 ؟؟؟
سلام.
عزیز من با دوتاش کار کردم.
ببین اصلا قابل مقایسه نیست.اگر 900 بگیری مطمئن باش که پشیمون میشی.
شک نکن که دایموند 2 خیلی از 900 سرتره.از همه ی نظرها.
حتی کیفیت صفحه هاشون هم کلی باهم فرق دارن.
در کل اگر از من میپرسی میگم بدون شک دایموند2.
موفق باشی.
سلام.
مورد 1: باید تاچ فلو رو غیر فعال کنید بصورت اتوماتیک به اون حالتی میره که شما میخوای.
2: بله میشه شما وقتی به صفحه All Message رفتید قسمت منو و سپس تولز و از اونجا Manage Folders رو انتخاب کنید و New Folder بسازید و نامگذاری کنید.
3:این گوشی GPS داره برای فعال کردنش باید برنامه ای مثل گارمین رو نصب کنید(یا هر برنامه مخصوص GPS ) و بعد از نصب با اجرایبرنامه GPS بصورت خودکار فعال شده و کار میکنه.
4:این قسمت برای دیدن و کار کردن با بورس ONLINE بین المللی هست که اگر بورس باز نباشید بدردتون نمیخوره.(قیمت سهام شرکتهای بین المللی رو با استفاده از اینترنی به شما میده).
5: این گوشی و تاچ پرو 2 یک مقداری از این لحاظ بدیگر گوشیهای HTC متفاوت هستن.
6:این گوشی چه 8 گیگ بگیرید چه 16 گیگ هیچ مشکلی نخواهد داشت ناسلامتی ppc هست اونم HTC .نوکیا نیست که.![]()
بین I900 و دایموند 2 مسلما" دایموند 2.اگر سوال تخصصی داشتی تا جایی که در توان و در حد اطلاعاتم باشه در خدمتم.![]()
من خودم امنیا دارم و ازش هم راضیم و بهت میگم که شک نکن و دایموند 2 بگیر
تشکر دوست من...
1.تاچ فلو رو از کجا باید غیر فعال کنم؟؟؟اخه یه دونه پیدا کردم توی setting ولی یه چیزی در مورد ویبره نوشته توش....غیرفعالش کردم اون اتفاقی که میخواستم در مورد منوی استارت بیفته نشد
2.به All Message/تولز/Manage Folders رفتم اما گزینه Manage Folders غیرفعال هست....چرا؟؟؟
در ضمن یه سوال دیگه...
نمیشه کاری کرد که همه اس ام اس ها رو نشون بده؟؟؟؟اخه الان مثلا تمام مسیجهای یه نفر توی یه دونه مسیج هست...
ممنون...
فقط به خاطر ram و rom و resolution بیشتر؟؟؟؟؟
باتریش 1400mAh?????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)