تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 83 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 826

نام تاپيک: Call of Juarez: Bound in Blood

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
    Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
    بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
    بروبچز این کارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد .. همونطور که در fear 2 هم نیوفتاد ... حالا چه کنم ؟ نکنه از dvd مشکل داره ؟؟

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

1

من بازی رو تموم کردم و یکی از زیبا ترین بازیهایی بود تا حالا کرده بودم داستان عالی داشت گرافیکشم خوب بود کسایی که سریهای قبلی بازی رو تهیه کردن از کجا گرفتن بعدش سریهای قبلیش مثل این قشنگ هستش که بگیرم

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم و یکی از زیبا ترین بازیهایی بود تا حالا کرده بودم داستان عالی داشت گرافیکشم خوب بود کسایی که سریهای قبلی بازی رو تهیه کردن از کجا گرفتن بعدش سریهای قبلیش مثل این قشنگ هستش که بگیرم
    100 % قشنگه. در ضمن در نسخه های قبلی حواشیه داستانش بیشتره تا اکشنش.

مثلا یک نمونه بیارم اینکه باید یک جایی با تیر کمون چنتا خرگوش شکار کنی. به نظرم پتانسیل قبلیش از نظر داستان خیلی بیشتره.
    حتما تهیه کن و بخر.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بروبچز این کارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد .. همونطور که در fear 2 هم نیوفتاد ... حالا چه کنم ؟ نکنه از dvd مشکل داره ؟؟
    نه عزيز از dvd نيست. ويندوزت دقيقا چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرم نسخه اولش بهتر بود.
    از نظر گرافیک و داستان. یادمه حتی تفنگها بعد از یه مدتی شلیک خراب میشدن. و اینکه وقتی روی چیزی زوم میکردی حالت فوکوس داشت یعنی اطراف صفحه تار میشد ولی این قابلیت اینجا دیده نمیشه.
    البته قابلیت پناه گرفتن پشت موانع و هدف گیری خودکار و آهسته کردن بازی بهش اضافه شده.
    ظاهرا موتور بازی تغییر نکرده یا اگر هم تغییر کرده چندان روی گرافیک بازی تاثیر نداشته ولی نور پردازی و تکسچر ها افت کرده.
    محیطی که اونقدر زنده و زیبا بود و آدم از دیدن طبیعت واقعا لذت میبرد رو نمیدونم چرا اینطوری درآوردن؟
    ولی در کل میشه گفت بازی قشنگیه اگه نخواهیم با نسخه اول مقایسه اش کنیم.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

از نظر گرافیک و داستان. یادمه حتی تفنگها بعد از یه مدتی شلیک خراب میشدن. و اینکه وقتی روی چیزی زوم میکردی حالت فوکوس داشت یعنی اطراف صفحه تار میشد ولی این قابلیت اینجا دیده نمیشه.
    البته قابلیت پناه گرفتن پشت موانع و هدف گیری خودکار و آهسته کردن بازی بهش اضافه شده.
    ظاهرا موتور بازی تغییر نکرده یا اگر هم تغییر کرده چندان روی گرافیک بازی تاثیر نداشته ولی نور پردازی و تکسچر ها افت کرده.
    محیطی که اونقدر زنده و زیبا بود و آدم از دیدن طبیعت واقعا لذت میبرد رو نمیدونم چرا اینطوری درآوردن؟
    من دارم با X360 بازی ميكنم ... به جز خراب شدن اسلحه بقيه ی چيز هايی كه گفتی از جمله حالت فوكوس توی بازی وجود داره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه عزيز از dvd نيست. ويندوزت دقيقا چيه؟
    خب خدارو شکر پس از dvd نیستش !!!

ویندوزم xp version 2005 ... سرویس پک 2 بود که تو reg edit دستکاری کردم و کردمش سرویس پک 3 ( برای gta iv) ....

شاید با کارت صدام هماهنگ نیست ....

اه اه این بازی های جدید همشون قر و فر دارن ... دیگه خسته شدم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

خب خدارو شکر پس از dvd نیستش !!!

ویندوزم xp version 2005 ... سرویس پک 2 بود که تو reg edit دستکاری کردم و کردمش سرویس پک 3 ( برای gta iv) ....

شاید با کارت صدام هماهنگ نیست ....

اه اه این بازی های جدید همشون قر و فر دارن ... دیگه خسته شدم !!!
    من تمام کارهای پست اول رو انجام دادم ولی صدای بازی برای من هم نیومد !!
    ولی وقتی به Device manager سر زدم و modem رو Enable کردم صدای بازی درست شد !!!
    حالا نمیدونم Disable بودن مودم چه ربطی به صدای بازی داشت !

راستی دوستان پست قبلیم رو ویرایش کردم .
    حواسم نبود و متاسفم و امیدوارم دوستان گذشت کنند .

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط حالت خرابی تفنگ از نسخه ی دوم بازی حذف شده ولی حالت فوکوس بهتر هم شده و زیبا تر از نسخه ی قبل فوکوس میشه.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

گرافیک این بازی شاهکاره.کافیه به تنه درخت یا اجر بچسبی اون موقع کیفیت تکسچر رو میبینی.یا همون مرحله اول بازتابنور خورشید تو رود رو ببینی اون موقع گرافیک رو می بینی.البته شاید واسه تو همه چیزlow هست من رو 360 و pc بازی کردم تو هر دو بی نقص بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •