سلام آقایون.
اگه میخواین با داهاکا بجنگین باید خون شما دو دور پر شده باشه.
یعنی در بازی هر محلی که خون شما رو پر میکه رو رفته باشین وخونتون رو بزرگ کرده باشین.
اگه میخواین سیوشو دارم و هرکی که می خواد براش میزارم.
سلام آقایون.
اگه میخواین با داهاکا بجنگین باید خون شما دو دور پر شده باشه.
یعنی در بازی هر محلی که خون شما رو پر میکه رو رفته باشین وخونتون رو بزرگ کرده باشین.
اگه میخواین سیوشو دارم و هرکی که می خواد براش میزارم.
کجاش گیر کردی؟
سلام
آخرای بازی یه مرحله ای هست به اسم The hourglass (اگه درست نوشته باشم)
در این مرحله باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
با سلام
آیا کسی save تمام مراحل بازیهای Prince of Persia - Warrior Within و Prince of Persia - Sands of Time را دارد
لطفا درخواست خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
[با عرض سلام خدمت دوستانگیر کردم
من تو مرحله garden part 2(present):dakaha
از دست داکاها فرار می کنم ولی نمی دونم کجا باید برم.
یه نوشته بود باید بری تو ابشار
ولی وقتی از نردبان پایین می ام و از طریق چوب ها می پرم بعد از دومین چوب که به صخره می رسم دیگه نمیدونم باید کجا برم
خیلی وقته گیر کردم اگه ممکنه کمکم کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
برای رد شدن از مرحله این درهای 7 گانه میتونی از کدی که من بهتون میدم استفاده کنید به این ترتیب:
از سمت راست شاهزاده در طبقه اول به ترتیب درب4 سپس درب 3 سپس درب 2 و در آخر درب 5 رو برو
بعد از انجام این کار وارد طبقه دوم میشی و مجددا به ترتیب اول درب 6 و سپس درب 8 و در آخر درب شماره 6 رو مجددا وارد شو تا از این مرحله واقعا فکری بگذری و به مرحله بعد بری البته اگه بری....
موفق باشید.
اگه کسی سوالی در مورد این بازی داشت به ایمیل من بگه تا راهنماییش کنم
این تاپیک مال سری چندم پرنس ایرانیه؟؟؟؟
مال سری جدیده؟؟؟؟
نه واسه سری اوله..تاریخ عرضه شم مال ساله 2003
برای منم کشتن داهاکا در آخر خیلی سخته یه بار یه تاکتیکی کار داد این پسره یهو سرعت گرفت در عرض چند ثانیه دنیا قرمز شد زد و یارو ر وله کرد!اما دیگه اون حرکت رو بلد نیستم یعنی شانسی زدم یکی میدونه چطور میتونم بازم اونطوری اسپیدی گنزالس بشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)